AND NOW WHAT!?

jagvet att jag förmodligen låter som världens tråkigaste person. men ajg känner mig som världens tråkigaste person. jag kännermig inte som mig själv. jag gjorde fan någonting varje dag hemma. här orkar jag inte, jag vill nästan inte. varje gång jag gör ngt börjar jag täönka på sverige, hur kul det hade vart att göra det här med er där hemma. jag är patetisk, jagvet. här är jag i spaninen men kan bara tänka på sverige. jag tror jag dör.

HALOWEEN, NAHE

jaha, vi som var så inställda på haloween ikväll på la leyenda, jag skulle vara utklädd til tjejen i exorcisten och allt. men nu får vi inte följa med eftersom vi är under 18! fan! tråkigt. men jag ska klä ut mig iaf, ta bilder så ni får se min läskighet i dagsljus! typ.

imorse blev det frukost på la 44, churros, fetma here I come säger jag bara!
men gott som fan är det! justde, ska ta build så ni får se skönheterna, churrosen alltså. 8-)
jaja, idag är det helt sjukt varmt! 31 grader! och imorn är det november, hur sjukt är det inte! vi  dör här nere, och för första gången har jag fått svettpå ryggen :O japp, jag är inte stolt men vad gör man.
nu ska jag nog försöka sova, eller läsa twilight. är halv depp.

jag ska klara det här. jag ska klara det här. jag vill klara det här, men jag vet itne om jag kan. herregud. jag ska klara det, men kan jag klara det. I'm not so sure! vet inte hur. men klara det, det ska jag!
jag tror att allt jag vill nu är att tiden skagå mycket fortare och jag har det jätte bra den här tiden, men jag vill hem, fort! fortfortfortfort! men jag vet också att allt finns kvar som är värt att sakna om det försvinner. därhemma alltså!


SLEEP OVER

mätt och belåten är bara förnamnet nu då. jag är skit mätt! bara så ni vet.
kom hem från salsan tidigare än annars idag, vid fem över tio. det var super kul att dansa idag, som vanligt iförsig men lite roligare idag. herregud, jag kan stegen perfekt själv men varje gång vi ställer oss i cirkeln och ska dansa med en partner så glömmer jag bort allt och fattar inte hur jag ska få mina fötter att röra sig som min hjärna vill. ett ganska stort problem eftersom man måste röra fötterna då när man dansar.

nu ska jag, Alina och Lina se på the notebook, den är så himla fin! vi ska flytta in sängen nu! :)
puss hej!


jag säger bara

twilight böckerna, ettan, tvåan,trean, alla lika jävla otroligt bra! :)
det är underbart att läsa. började med trean precis, har läst tre sidor och jag är redan fast!
wonderfull.

QUE BUENO MI PADRE ES!

jag fick ett paket idag, från sverige, från mina underbara bästa pappa! :)
två tidningar, en påse bilar twilight trean ljudet av ditt hjärta ( !!!!!!!!!!!!! ) och ett jätte fint kort på honom och tintin! det kom ett par tårar. biden är så fin, och jag blir så glad när de är så fina tsm!
familjen tyckte mycket om bilarna, jag med. svenskt godis lixom! nu ska jag läsa tidningara, få en liten update om fina, unerbara sverige! jag är så duktig som kan läsa det utan att spåra ut, så stolt över mig själv!

jag hade prov idag, skulle skriva om en ganska svår text till mina egna ord. på spanska då. jag är stolt för jag kunde göra det! och det kändes inte helt fel och heller inte jätte dåligt! kändes bra! (y) klockren är jag!

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie :D
har jag världens bästa pappa eller har jag världens bästa pappa! <3

I WILL COME BACK LIXOM.

jaha, tog en långpromenad men Alina och Julia, en timme. det var skönt. så fick vi prata av oss lite också, det är alltid skönt eftersom dom går igenom exakt samma saker som jag. Julia och jag verkar må ungeäf rlikadant. det är skönt att hon förstår. Alina förstår också men inte på riktigt samma sätt tror jag. jag är så glad att jag har dom här nere. skulle inte klarat det helt själv, absolut inte!

men jag börjar sakta förstå att jag faktiskt kommer hem igen. jag tror att om man saknar ngt som man vet att man kommer få tbx är det inte lika farligt som att sakna ngt man vet att man itne kommer få tbx om ni förstår vad jag menar. Och jag får tbx allt, nästan. men det jag inte får tbx har jag lixom kommit över på ngt sätt, det finns bra saker med det. japp. herrgud, positivare och smartare människa än mig får man leta efter alltså! isabella kanske ringer idag, hon ringde tydligen när jag var borta :/ vilken otur, eller tur, beroende på hur man ser det. hon kan ju vara lite jobig att prata med 8-) nejnej, alltid lika underbar på telefon!  hoppas hon ringer igen, annars blire förhoppningsvis imorn! (y)

imorn har jag prov, i spanska. mohaha! men jag ska nog inte göra det, min lärare sa till mig i början att jag bara skulle konsentrera mig på att förstå och lära mig spanska och att betygen inte spelar någon roll! satt, jag får se hur det går. tror inte jag behöver göra det för jag vet knappt vad vi har prov på!

jaja, imorn äre salsa! ;D

sov gott!
holy god, det känns som fredag!

What doesn't kill me can only make me stronger'

det kom ett paket. till Alina från Sverige. det var från hennes syster som bor i sverige nu i ett år som au pair i sthlm. haha, jag skulle nästan, väldigt väldigt gärna nästan, byta med henne och vara i sverige. haha, min mes! jaja, jag börjar nästan gråta för paketet var så fint. det var en daim med skickad till mig, en svensk tidning, gifflar och kanel knäcke. herregud vilken bra syster! :)

alltså, det är så otroligt svårt. varje dag samma sak. jag är ledsen, jätte ledsen, vill hem, saknar alla konstiga saker som jag aldrig saknar hemma, saknar skolan och vännerna och familjen. men varjde dag bestämmer jag mig också för att jag vill det här. att jag kan det här! men vafan, varjde dag bryter jag ner självförtroendet och viljan igen. varje dag.

nu ska jag se på en rolig film, annars bryter jag ihop. igen.
När ska jag verkligen börja trivas och njuta av tiden, och när kommer twilight boken pappa?

IT'S IN THE ABC OF GROWING UP'

hejhopp! :)
ganska bra dag idag, det var nog den första dagen jag haft ganska kul/okej på el recreo, rasten alltså. det kändes bra, jag skrattade tre gånger på riktigt. haha. nu är jag hemma, en timma tidigare, riktigt skönt. Rocío i min klass har pratat med franska läraren åt mig och jag behöver inte vara med på lektionerna, han förstår precis! (y) tummen upp sådär då! så här är jag, en halv timme tidigare.

idag är jag så sjukt trött! det blir sen på onsdagar eftersom jag ser på fysika o quimica på kvällen. det är iförsig itne senare än jag burkade sova hemma men det slutar tolv och jag är på ngt konstigt sätt alltid mycket tröttare här än jag var hemma! så idag ska jag nog ta en siesta jag också. eller iaf slappa framför en film ett tag. jag är faktiskt ganska orimligt trött! bara så ni vet.

VIVA ESPAÑA!

nu ska jag sola lite smått! ;)

LET IT BE, LET IT BE

jag red idag! herregud vad ont jag har överallt nu! speciellt i benen.
men åh så roligt det var, jag har inte ridigt på kanske tre år och nu var det dags.
det var underbart. fyra timmars av icke tänkade på sverige.
jag och Lina hade ju som vanligt otur, när vi gick mot bussen hem så började det regna. och inte lixom, regna utan REGNA! det fanns inget tak och bussen skulle inte inte komma förns om en halvtimme. så där stod vi. i regnet och väntade.
men det var det värt för att få rida! min häst hette Evan, fulaste namnet på en häst men vad kan jag göra lixom. han var snäll, och fin och kunde gallopera. jag är nöjd.

nu är det den bästa serien på spanska dags. klockan halv tio till tolv. det är som OC fast i spanien. välidgt, förvånansvärt bra! (y) imorn skola sen blire tennis med Alina. roligt !


I'll be right beside you dear'

jaha, idag var jag i skolan hela dagen. GO SARAH lixom!
gympan var ganska okej, det var inte så mycket sporter, när jag inte känner mig jätte bekväm
eller säker lixom så bara hatar jag typ fotboll och sånt. så idag avr det bättre eftersom vi bara sprang och gjorde lite sit-ups. japp, mina magmuskler värker.......

det är så jobbigt att må dåligt. men någonstans vill jag nog ganska gärna klara det här.
jag ska inte ge upp lixom, jag vill lära mig spanska så det så! jag vill få en spansk familj
och vänner från spanien och tyskland. jag har en chans som många bara kan drömma om!
nu tar jag chansen mina vänner.
ett äventyr att se ngt nytt, uppleva saker inte många får uppleva!
jag skärper mig nu, det är ingenting dåligt med det här.
jag har chansen att växa, bli starkare och självständig.
klart att jag kommer växa av det här, inombords lixom.

och nu känner jag mig inte som mig själv, med det är såklart för jag inte kan prata riktigt än.
när soråket kommer så kommer självkänslan, de riktiga vännerna och skratten!
jag kan det här! det är en chans att uppleva ngt nytt, spännande!


jag och Alina var ute idag igen, till posten, köpte en ny tandborste och en sån där hand vätska
som hjälper mot svininfluencan och annat. japp, och en munk.
imorn ska jag rida! :D  

det är ju lixom ganska fantastiskt om man verkligen tänker efter och tittar bortom saknaden.

väldigt bra spansk låt, believe it or not

ja, denna låt är ganska fantastisk. på många sett.

http://www.youtube.com/watch?v=IKjGas_aQNc 




HAHAHA, lily från finland är ju som sagt tokig i huvet. störd på alla sätt. 
idag kom hon förbi oss och sa ingenting, jag frågade hur hon mådde hon svara,- bra, bra.
inget mer, inget och du eller ngt. I don't give a shit.
sen gick jag ut i köket och började prata med Aurori, då kommer hon och börjar prata med mig samtidigt. hon frågade om jag ville gå lite på stan med henne, jag svarade,- no! och log halvt falskt eftersom hon vet lika väl somjag att jag inte vill det med henne. två minuter senare kommer går hon och säger till mig Aurori och Tato, me voy a compras, sola! porqué estoy aburrida!
Det betyder,- jag går och shoppar, själv! för jag har tråkigt!
jaha. lixom. ingen bryr sig,inte ens Aurori eller Tato. haha! TUFF TIME FOR HER.
 
nu är det ett litet skämt här, jag skulle nämligen på toa så då sa jag,- jag går på toa nu, själv!  fast på spanska då för er stackare som inte förstod det.. då säger Tato,- och jag ska ta på mig skorna, själv!
haha! det gjorde min dag lite bättre må jag säga!

SLÖA, BARA SLÖA

alltså, jag har inte mycket att göra. jag är nästan sugen på att stöda igenom hela mitt rum där hemma, med musik hög som fan och sjunga och damma tills svetten rinner! men det kan jag inte, för jag kan inte göra det här. har inga saker och ingen hög musik. får helt enkelt längta.

MONDAY,

kan en dag bli mycket tråkigare än måndagen. I don't think so.
måndagar måste vara den tråkigaste dagen, både schemat och humöret är aldrig på topp, på måndagar !
undra varför. ska klura ut det någon dag när tiden finns.

Jag och Alina var iväg förut på en lite runda i staden. förbi posten med ett brev till tintin,
förbi affären för att köpa flingor och choklad och näsdukar till Alina.
Alina betalade chokladen och jag flingorna, det var mycket choklad kan jag ju tillägga.
hon i kassan( som vi handlat hos förut) skrattar lite lätt och säger
,- te gusta chocolate haa?
hahahahaha, jag garvade så jag nästan kvävdes. ja, nästan. det var ju inget issa skämt garv men det var garv.
rejält dessutom.
lite skämdes vi när vi gick därifrån. då sa Alina,- hellre tjock än ledsen!
mohaha, ja, jag kör på den med!

Jag köpte en soduko bok idag! (y) tummen upp!
jag älskar sudoku ibland, just nu japp! det är så bekvämt på ngt sätt.
som tanter stickar löser jag sudoku. det måste ju säga något om min intelligens nivå eller hur!?
mm, jag tror nog det.


THOUGH I SWEAR HE KNEW'



min älskade vackra underbara syster <3


Jag vet inte. jag är inne i en svacka eller ngt men just nu ser jag inte meningen med att vara kvar.
jag vet, spanskan blir bättre varje dag men jag känner mig inte som mig själv.
jag är tyst, ganska tyst, osäker och blyg.
inte alls som jag. varför vara här och må sådär när jag vet att jag mår så bra där hemma!?
jag vågar inte stanna, men jag vågar heller inte åka hem.


Skolan idag då. jaha, tråkigt som vanligt. synd att lektionerna är så otrligt tråkiga
eftersom eleverna är riktigt rara och roliga. men ajg pallar lixom inte stanna
bara för lektionerna tar kål på mig. Gick hem efter rasten idag.
hjälpte Aurori att städa lite, skrev ett brev till tintin, och gick och handlade med Alba.
sen pratade jag med farmor och farfar på skype, det var känslosamt lixom.


Snälla gör så tiden går fortfortfortfort!
BECAUSE NOW I'M GOING TO KILL MYSELF SOON.


söndagar

kom precis hem från el campo. det var inte så värst bra.
mår jag lite dåligt är det inget bra att vara där.
jag blir så deppig. nu kan jag inte förstå varför jag är här. förstår bara inte poängen.
saknar pappa. massor.

jaha, dagen tillbringades på el campo. solade, gick i vattnet på klipporna. bada börjar det bli lite för kallt för nu.
läs lite. nu är jag så trött.

vi åkte buss det. det tog två timmar att komma hem eftersom det var massor bilar nu.
sämsta tiden tydligen att åka buss på. jaja.
imorn är det måndag, skola (y) fan va trist.
jag tror jag tar sovmorgon och kommer vid halv tolv efter rasten.
ja, det tror jag nog.

PEPP PEPP PEPP BEHÖVS NU!

And pain is all around'

onyttigt imorse igen. fasiken.
men det är svårt att hålla sig ifrån churrosen som ser så fridfullt goda ut.
och fettiga.

idag blire troligen el campo. jag tänker ligga på stranden större delen av dagen.
är inte sugen på el campo riktigt så det blir stranden. m,en det är ju på samma ställe
så det är inte så stor skillnad lixom.
.............

LIKE A BRIDGE OVER TROUBLED WATER, I WILL LAY ME DOWN
WHEN YOUR'E WEARY, FEELING DOWN, WHEN DARKNESS FALLS TO HARD
I WILL COMFORT YOU

vackert. älskar den sången.

jag hade det faktiskt super kul igår. jag Julia och Alina var jätte flumma påkvällen.
och jag tar tbx det jag sa igår. det var nog första gången jag verkligen skrattade på riktigt här.
det kändes skönt. länge sen.

underligt

kom precis hem ifrån la teteria. som ett café med smothies och vattenpipor. jätte mysigt,
inrett med typ arabiskt  med låga möbler och skittuffa kakel väggar.
väldigt fint och rökigt.
jag tog en after eight smothie, spännande men inte jätte god.
johans smothies hemma är godare!
haha.

från ingenting började lily tjafsa om massor saker om jag inte orkar skriva.
jobbigt som fan. jag var så snäll mot alla.
fick fram vad jag ville utan att nämna några namn.
att jag också gillar och festa som lily men jag vill ta det lugnt.
att jag inte är som Julia, Lina eller Alina men jag passar bra ihop med människor
som inte är precis likadan som jag också.
inte hon.
herregud, jag är stolt över mig själv. att jag inte sa exakt vad jag känner och gav henne
en örfil, gud så mogen jag är!
men jag lovar att nästa gång hon kallar någon tråkig för att den inte vill sitta i solen
eller nästa gång hon säger att hon pratar spanska med dialekt från madrid och den andra med
jäte jätte tysk dialekt, då fan smäller det.
jag håller mig inte länge till.
men aldrig har jag räknat till 10 så mycket som idag.

det var trevligt med Fanny, vi gick på Baiha sur, speciellt H&M eftersom det inte finns i Cádiz och hon ville så gärna titta där. det är trevligt på H&M, känns som hemma. och därför samtidigt jävligt deprimerande.
sen mötte vi upp Lina vid mc donalds och käkade lunch och sen en glass!
alltså, här finns en mc flurry som heter m&m, det är som med smartis fast med m&m och en skitgod choklad sås! herregud va god glassen är. det var så skönt att prata svenska men aningen svårt faktiskt.
herregud, jag hörde min dialekt extra tydligt och tyckte det lät kopnsitgt att prata! haha.
töntigt.
men det var en bra dag!

pusshej. nu blire middag, pizza, klockan är 10 över elva. godnatt!

Julia y Alina Tyskland, vad kan man säga! :)

svenska tjejer är svårslagna!

haha, men ja det är dom!
gud va gott det var med churros, ska försöka lägga ut en bild så ni iaf får se skönheterna!
ja herregud, smaken sitter kvar länge.
jag vill spy.
man blir lixom väldigt mätt.

nu ska jag pallra mig iväg till Lina för att fråga om vägen till hållplatsen dit Fanny kommer.
sen blir det Baiha Sur, mc donalds och sen hem till mig.
svenska hela dagen på Baiha Sur, gud så skönt!
och sen när jag ska hem följer Fanny med hem till mig och då blir det spanska!

jag och Alina har en ny regel. varjde dag ska vi göra minst ngt som får tankarna till positiva saker.
en hel dag utan att göra någonting gynnar inte ngn. nejnej.
plus att är man sysselsatt går tiden sååå mycket fortare och det vill jag.
jag vill att tiden går fort så jag kan komma hem till pappa!
men inte för fort. haha, jaja det är vår regel iaf.
och denna dag är jag sysselsatt.

ikväll ska vi till la teteria också, där finns det vattenpipor! hoppas på att vi kan köpa en.!
längtar lite sådär lagom, otroligt, jobbigt, mycket efter vattenpipor och fest. detta är det närmsta jag kommer just nu.! det blir jätte bra idag!


Håkan Hellström, in my <3

CHURROS FRULLE!

nu mina vänner har vi gått upp tidigt en lördagsmorgon bara för att kunna äta
churros på det bästa stället i stan.
japp, ni hörde rätt.
churros.
det är mjöl och vatten och fett och socker.
supernyttigt, hej hå, men ÅH så gott!
konstigt nog är jag lite hungrig men ändå spyfärdig med tanken på vad jag ska äta.

sen klockan 13.10 möter jag Fanny vid San Fernando norte. gud så skönt med svenska och en ny tjej
som är svensk och därför minst lite normalare än dom andra här, från tyskland osv.
sånna kan man inte litea på! :)


jag vet, jag har sagt det förut men här kommer ett låttips som heter duga!
http://www.youtube.com/watch?v=n0rjfGvwMdE  

jag är fan i spanien

kom precis hem från salsan.
det var kul, väldigt kul faktiskt!
efter salsan blev det en som vanligt lite för stor glass som som vanligt var lite för god och jag åte den
lite för fort och fick lite för ont på tungan. problem man kan ha.

Alltså, jag räknar till 10 ganska många gånger varje gång jag är med Lily. hon är såååå
irreterande. allt hon gör och jag vill inget hellre än att säga ngt drygt på SVENSKA. men icke går det.
jag tänker det ist, tittar på Lina och vi räknar tsm till 10! haha. hon känner likadant.
hon är så trög också, seg och dumihuvet. hatar finland gör hon också. det i sig är ju ganska normalt,
vad finns det att gilla med finland men alltså, ngt måste hon jku gilla, det är hennes land! idiot.

på vägen hem sa Lina ngt klockrent! haha, jag skrattade nog på riktigt för första gången!
hon klämmer ur sig,- tenemos que andar on the other side of the calle!'
haha, det var roligt.
för er som inte förstår, synd!

Den här helgen sover Julia här också, hon är snäll och trevlig och ganska rolig!
så det kommer ju inte sitta fel. imorn ska Fanny komma hit, äntligen lite svenska
face to face! jag längtar. vi ska till Baiha Sur, och jag vill äta på mcdonalds! har inte gjort det
på säkert 8 veckor.

Nu ska vi äta mat, hoppas på ett litet snack med pappa också.
sen ska jag ringa issa tror jag, hon fyller ju trots allt år idag och det gillar jag skarpt!
17 år lixom, det är inte varje dag. bara en dag för att vara exakt.
PUSS

Julia en el campo


So will you keep on falling?'

hejsan! skolan idag var helt okej, alltså folket är ju roligt men lektionerna däremot tvärtom. inte roligt alltså! jag gick hem vid eva på rasten, alltså efter tre lektioner. så kan jag göra! det spelar ingen roll! tummen upp (Y).
kom hem och pratade med Aurori som är ganska svårt att få tyst på när hon väl börjat prata. hon ptatade om tjejen som bodde här tidigare, Theresa, psyket! haha, hon var tydligen helt sjuk i huvet, men som Aurori också säger så påminner Alina mycket mycket om Theresa! vilket roar mig och oroar mig! :P läskigt. jaja, nu ska jag städa lite i rummet och sen ikväll blire salsa och glassdejt med tjejerna! :)

idag fyller min favorit år! :D
älskar dig, vänta på presenten! den är fantastisk! haha. jag har gjort den själv. det kommer synnas.
det är värt en bild på dig, en riktigt ful bild dagen till ära!
och en fin bild,
efter närmare eftertanke, bara en ful bild eftersom det är svårt att hitta en fin bild.

ja, du är överdrivet positiv och glad. men jag älskar det!

And it's now or never, I ain't gonna live forever'

idag var också en bra dag. inte lika rolig som igår kanske men jag har mått bra nästan exakt varje sekund hela dagen. bra, jaja! tummen upp (Y) först var det slappt i skolan, bara två lektioner, matte och spanska sen var läraren i fysik&kemi sjuk eller ngt, som alltid. tror vi har haft fyra lektioner med honom sen jag började, men vi har det på scheamt fyra dagar i veckan vilket inte riktigt stämmer ihop då! menmen, jag klagar inte lixom. sen efter rasten såg alla ettor på bio! en ny spansk film som hette Agorra och handlar om typ en gammal filosof i antiken eller ngt som tänkte på hur universum såg ut och sånt. den var bra, en skit snygg kille med! kunde vart bättre om jag förstod mer än halva hälften av filmen menmen, bättre än skola! bion var enorm om jag man jämför med norrköping. alltså, tänk er den största i norrköping gånger fem. otroligt stor var den! men det var häftigt tycker jag! ännu häftigare är det att män som hatar kvinnor filmen och flickan som lekte med elden finns här nere! på bio dessutom! jag är så imponerad! dubbad dock men den ska jag se!

när jag kom hem gjorde jag det sista på issas present, stoppade ner  den i ett kuvär och gick till posten med Alina. nu är presenten postad samt ett brev till pappa, farmor&farfar, mormor kajsa och mamma! mm, toppen! nu är det gjort! sen när jag kom hem behövde vi mjölk så jag erbjöd mig att springa iväg till el día för att köpa mjölk. på vägen hem ropade en kille ur en bil,- qué te pasa guapa!? vilket som för er nördar som inte förstår betyder,- hej hur är det snygging! mm, mm. ville bara säga det. sen lite senare på vägen hem frågade en annan kille om el día var öppet, och jag svarade,- ja! haha. intressant. jag vet !

jag ska btw göra en ordlista med Aurori som innehåller alla mina små fel! haha. t.ex frigorico, som ska vara frigorífico och betyder kylskåp, eller diececinco som ska vara quince och betyder femton. haha, roliga fel! jaja.

puss <3

21 oktober

idag blev en väldigt bra dag till slutet. början var tråkig och ledsam, tänkte för mkt på saker som inte spelar någon roll. men sen åkte jag, Lina och Alina till Chiclana, novi santi peter, för att titta på stallet. jag och Lina vill ju jätte gärna rida! det visade sig vara tyskar som ägde stallet så de kunde prata och förstå perfekt. förutom jag då som mest såg söt ut och nickade. som alltid, jagvet. men vi kan rida där, och ta han om hästar! jättebra! jag har saknat att rida. jaja, vi åkte buss till chilana och behövde byta en gång. vid bytet köte vi en macka/bakelse med choklad i! hur god var inte den lixom. resan tar en timme framoch tillbaka så det blev en heldag, ja efter skolan och det då! men det var toppen! kan alla dagar vara så så går tiden fortare vill jag meddela!

puss


Lina y Alina


20 oktober

helvete. nu bryter jag ihop, kanske, nästa sekund. väntar lite till. försöker ett tag till, sen kurar jag ihop mig och klämmer smärtan. fan, ni lovade!

idag ahr jag gjort apelsinjouce, helt själv. bara pressat massor apelsiner och sen drack vi det! det var gott! väldigt gott :) skolan var helt okej, det var extra roligt med tjejerna idag, men skolan är minst lika tråkig. jag måste säga att även om dom är rätt dåliga på engelska så är dom grymt långt före oss i allt annat i skolan. saker jag inte alls fattar. en del saker iaf!

Fan.

19 oktober

jaha. vem är fortfarande hemma från skolan, jo jag! det är inte så jätte roligt att vara hemma faktiskt. inte när man verkligen inte vill vara hemma det minsta iaf. men imorn är det skolan som gäller, då har jag kraft i min kropp! jag är lixom lite halvt skakig och kraftlös om ni förstår. en äkta feber utan febersjuka. konstigt.

Jaha, så helgen vart tråkig. var bara hemma och kurerade. jag pratade med vewe igår! det är så sjukt. vi känns så nära, och jag svär när jag blundade och drömde mig bort låg jag  i min säng hemma och pratade med vewe i telefon en vanlig söndagkväll. men ändå är vi så långt ifrån varandra. konnstigt nog kändes det precis som vanligt också att prata med henne. nästan iaf. hade saknat hennes gälla stämma.

idag blirn det de sista finjusteringarna på issas present. sen ska jag nog försöka skicka den idag! (Y) tummen upp. jag är ensam hemma idag. första och troligen sista gången. här är det alltid någon hemma. alltid. bokstavligen alltid. förutom nudå. haha. jaja, det är skönt. jag saknar att vara ensam hemma, hemma då. att laga ngt skitlätt till mat eller bara gå på toa med öppen dörr! haha. mm. men jag får det tbx min mes! en mes är vad jag är!

men det är så svårt att tänka bort tiden och tänka att allt kommer finnas kvar när jag kommer hem när jag egentligen vill ha det nu. men jag klarar det här! det är ett äventyr vafan. jag måste bara carpe diem lixom. och bli frisk. nu. 



jag blev chockad igår. det jag läste och såg. att du fortfarande kan få mig upprörd. att jag trots att jag glömt dig kan få mig att börja tänka igen. är du så speciell. ska ta reda på det när jag kommer hem. jag borde inte ens bry mig, men det gör jag. och jag kan inte sluta tro eller kanske mer hoppas att du faktiskt också bryr dig. lite, om mig också.
 

5 veckor

ville bara säga det, fem veckor idag! herregud. långt kvar. men ändå inte.

ville också bara säga att  jag käkar piller, mår bättre.  mindre verk men mindre humör. väldigt tung känner jag mig, och svag. igår så skakade jag och kunde knappt stå upp. inte bra. men nu är det bättre.

ville också bara säga att twilight böckerna är så underbara att det inte är klokt! fyfan, jag grät nu  slutet av tvåan. uunderbart, som  issa skulle sagt. ja, de är verkligen fina de! väntar på trean som pappa ska skicka! kan inte vänta länge till!

en sista sak, isabella in my <3

just det, maten är fantastisk god också. ville bara tillägga det. och att imorn ska vi till el campo igen. jag med troligen. kan vara bra med lite luft och så. jag kan ju kurera på stranden eller hur!
och vem fan är Jonas?

puss på dig veronika! <3

15 oktober


So will you keep on fallin, until you reatch the ground'


härliga pratstunder

hemma idag igen. idag är det nästan värre. hostar mer, slemäckel sätter sig fast som plåster och försvinner inte hur mky jag ön hostar. men ni vet ju, ni har väl också vart förkylda. idag är det marknad här igen men jag kan inte gå då eftersom det är lite fräckt även utav mig att skippa skolan men gå på marknad. lixom. så jag blir hemma och kurerar. Alina är lite allmänt störd. hon visste att jag inte skulle till skolan imorse men ändå pratade hon  och petade på mig flera gånger bara för att säga typ, hej. idiot. :) men hon har sina trevliga stunder också. det är lite tråkigt att vara hemma när man vet att väldigt rara personer finns i skolan. vet inte hur jag känner mig tills imorn. får se. kurera kurera kurera! 

hosthosthosthosthost! hjälper inte. 

hur kan tiden gå så fort men samtidigt bara stå still. jag har varit här i evigheter, saknat i evigheter mått dåligt i evigheter. men också bara en månad och tre dagar. kanske är det vad saknaden gör. färlänger saker och ting. ska försöka att kliva över saknaden. ha den inom mig men inte i magen, inte i hjärtat. ska försöka. 


jag är sjuk

japp. herrejävlar vad jag vill slita av mig näsan och skära upp halsen så jag kan kila där. jag hostar lite smått och trycker på näsan hela tiden för det kliar som fan. var hemma idag och blir hemma imorn också. fan va det kliar! maten idag var god. jag och Aurori pratade massor idag. eller ja, hon pratar och jag nickar och försöker förstå. mm. ensidigt för hennes del. nae men vi kan prata ganska bra. vi pratade om inredning idag,och pengar. hon är så trevlig. får se hur jag mår imorn.

isabellas present blir så himla fin. hoppas du förstår hur mycket jag kämpar! :P

min och veronikas konfirmation var den bästa med oss två i!


Luna, Anna y Jolanda. primas (kusiner)


hejsan! idag var det först skolan, sen kom jag hem och åt lite lunch. potatis och fisk, och majonäs! haha, som grädde på moset när maten annars var så nyttig! vm vill inte gå upp 5 kilo om dagen lixom! tummen upp (Y) sen tog jag och Alina oss en liten siesta. väldigt skönt. det var min första riktiga. jag somnade idag. haha, vilken looser jag är. japp. nu ska jag till La fotocópia med Alba och Alina för att fixa lite med presenten till issa! spännande eller hur. det känns som det kommer bli en succé, som allt jag gör! mm.  Sen ikväll ska jag och Lina ta en promenix. bättra på chanserna för att slippa fetma under dessa månader. puss på er! <3

just det, vill bara säga att Isabella är grymt jävla bra på att vara sämst! och det älskar jag! <3

fiesta

var ledig idag då som sagt. det var fiesta. någon millitär dag grej. då på tv:n idag visades skit många soldater gående i takt till musiken. riktigt fint. sen var det några killar ( män/gubbar ) som sjöng. de klädde ut sig till olika saker och sjöng riktigt bra. sen helt plötsligt, från ingenstans kommer ABBAS,- chiqitita! åh vad glad jag blev. lite coolt tycker jag att de sjunger den här i spanien på en fiesta dag. alltså en speciell dag. stolt blev jag. ABBA in my <3 lixom. 4-ever! jaha.

pratar med issa nu, härligt det känns! som om inget finns emellan oss. såsom massor hav och land och typ 20 grader. vi är så nära nu! riktigt bra! <3

skola imorn igen, sen ska jag och Lina till Chiclana och kolla på hotell. hon vill göra ngn praktik där eller ngt sånt. vet inte riktigt. jaja, det blir kul. tycker verkligen om henne! :)

el campo 11 oktober

idag var en bra dag. mycket sol, mycket prat och mycket mat. familjen är grymt stor alltså. ja, vi började med att sitta och prata lite, sen käkade vi och sen gick vi ner till stranden och solade lite och gick omkring i vattnet. väldigt varmt men det blåser ju lite vid vattnet så det var ganska underbart faktiskt! maten är klockren också. vi tog bilen dit idag pch stod i kö i en halvtimme bara två minuter från huset, det vr inte så kul! men sen kom vi fram och det gjorde saken bättre! jag hade en bra dag!

imorn är det alltså ingen skola. jag ska sova, köpa en bok att skriva de underbara recepten i och göra min present till isabella! <3


10 oktober

alltså gud. en månad nu! alltså veckoräknat. är det inte konstigt att jag vart här 4 veckor men inte en månad!? men jag säger en månad! haha, för fyra veckor sen lämnade jag sverige. konstigt. riktigt konstigt. tiden har gått så långsamt men ändå har det redan gått en månad. vilket betyder bara 8 till. väldigt konstigt känns det.

det blev inget Cadíz idag för jag fick inte tag i Fanny. så jag Alina och Julia gick omrking lite ist. tog en fika och tittade runt. mys det med. nu har jag precis fixat mig, jag och Alina ska ut med Marina oh fler från skolan. det bler kul men jag är så jävla trött. jätte trött! men ja! nu ska jag gå.

här är lite bilder från el campo i Chiclana där vi va förra söndagen!

jag, Adrían, Alba och Alina

el campo, det här är stranden! väldigt snyggt tycker jag.

jaha.

Julia, Alina, jag och Lina.
jag har bekini under, så ni inte tror ngt annat. lalala!

salsa då!

idag är det freag. vilket betyder salsasalsasalsasalsa! haha, salsa. japp! tummen upp! jag trivs när jag dansar. salsa är kanske inte favoriten men här är de det! man tänker bara på salsan! den här veckan har gått ganska fort faktiskt. faktiskt riktigt fort.
jag har ändrat tankarna också, ganska rejält. nu känns det som om det inte är så mkt tid. alltså, jag är här just nu och mer vet jag inte och mer tänker jag inte. jag kommr hem sen lixom! plus att jag kom på idag att det bara är 8 gånger som ryssen ska komma på besök. 8GÅNGER bara! det är inte mkt. det är nog första och sista gångerna jag kommer längta efter ryssen. för att räkna ner! och snart är det jul och sen går det fort!

isabella är min bästabästa, nu och när jag kommer hem! oavsett vad! .

det känns bra och tryggt. jag är alltså hundra % allvarlig när det gäller ihopflyttandet! japp! det längtar jagefter. men jag längtar också efter att bo hemma! men ja, två år iaf. :) haha. nu är det tre dagars ledighet som väntar mig! nicenicenice! som tusan. slutade en timme tidigare idag också eftersom läraren inte kunde komma! tummen upp där med! (Y) Nu ska jag fixa mig inför salsan!

Veronika in my <3

intelligante!

kom på en sak idag. att även om det känns sjukt att jag säger det här så är det inte så lång tid som det känns som det är. jag tittade på skolchemat över året och det är ju bara månader. varav massor är lov. snart är det jul som hannah sa och efter jul är det ju bara fem månader! med sol dessutom! känns helt okej nu. men ja, det är ju just nu! :) men det är ju alltid ngt. nu känns det ganska bra. på måndag är jag ledig för det är fiesta igen! haha. roligt. nu ska vi käka lunch, jag håller på att göra mig själv döv med kurrningarna från magen!


herregud, ett spanskt husmanstips som funkar!

ja, det är sant! ni kanske inte tror era öron, ögon. det gjorde inte jag heller. min fot sov, så jag hoppas omkring i hela huset för att få den att vakna, men inte fan funkade det! Då säger Aurori det troligen dummaste jag trodde jag kunde höra. från andra personer än issa då vill säga. ,- slicka på fingret och rita ett kors tre gånger på foten! what!? haha, jag provade med frågande blick. och jag lixom känner hur foten sakta vaknar. alltså, prova. jag vet det låter sjukt men det funkar tamigfan! ojoj! vilket tricks lixom, nästan partytrick!

jesus sover nu, jag hoppas på att när han vaknar så går vi till gymmet! hoppashoppashoppas, men samtidigt inte. jag hatar ju gym och liknande saker som innefattar rörelse och svett i ett och samma rum som massor andra människor! men jag tänker lite på figuren, har ju trots allts tryckt i mig en munk, en sockerkaksbit och en kaka. och kitkat idag. känns som ett besök på gymmet, eller iaf gångmaskinen, är välbehövt!


7 oktober

som sagt, hur kan det gå så upp&ner!?
nu mår jag skitbra! är lixom glad idag, skolan gick ganska fort och det var nästan ( läs nästan ) lite kul! tummen upp! maten var skitgod också när jag kom hem!
nu känns det inte svårt att vara här! men det är fortfarande svårt att inte vara hemma!

jaja, nu mår jag iaf bra! ska äta en kitkat nu :) hihi, tummen upp igen. eller tummen ner, välj själv!
kärlek till isabella, kärlek till veronika och kärlek till er andra! <3

6 oktober

jag vet inte alltså.
jag vill hem, hela tiden. en skum känsla inuti, att jag är borta från mitt liv. allt jag älskar finns där hemma och jag är inte där. saknar, det är svårt att längta när det är så långt kvar. fattar inte hur jag ska kunna vara här så länge. verkligen inte. jag är inte ledsen nu. men jag vill hem, vill bara hem nu.



Vi tog en fika idag. churros. det är mjöl och vatten, friterat. med socker på. haha,! kan det bli värre!
men gud va gott det var, spanjorerna vet verkligen hur man gör god mat! dock onyttigt men vem bryr sig!.  Imorn blir det som sagt skolan, ska bli ganska roligt. ska bli kul att träffa Julia och Cristina och dom andra igen. känns som länge sen! :) puss <3

hur mycket jag än vill hem så finns det ngt som får mig att stanna. fan, men samtidigt väldigt bra.


åhnej.

jag tror, eller kanske mer hoppas, att när jag har förstått att jag faktiskt kommer tillbaks hem så blir det lättare att vara här. känns lite som att jag har dött. som att allt har tagit slut. måste bara fatta att det här bara är en början på mitt nya bättre liv. men åter, jag har svårt att se hur mycket bättre mitt liv kan bli. jag älskade allt!

jag gick inte till skolan idag. inte Alina heller, och inte Lina heller. igår sa Aurori att hon hade fått re brev fråns kolan förra året när en tjej som heter Indira bott här där det stod att hon hade för lite närvaro. men det spelar ingen roll. det här året spelar ingen som helst roll för mig. jag ska lära mig spanska, mer bryr jag mig inte. så, någon dag i veckan kan man ju skippa! :) lite pepp, men det räcker inte långt!

Ska till Bahia Sur snart med Lina!

Men nu är det illa. jag skakar och kurar ihop mig till en boll. kippar efter luft och varma tårar rinner. hjärtat kläms åt och klumpen i halsen gör det svårt att andas. jag tänker ingenting, bara svart, mörker. helt borta. i en glasburk utanför mitt liv. det är svårt ibland.

stan stan stan

kom precis in från stan. japp. det finns massor snyggt faktiskt! gillar de spanska affärerna. mycket. Gick med Lina och Lily, imorn ska jag och Lina till Bahia sur, fika, titta på kläder. ska kanske köpa ngt till issa. kanske, om jag hittar ngt sändbart. och ätbart annars vill hon väll inte ha! <3

nu tänkte jag träna, sen duscha sen blir det mat! tummen upp för maten där på slutet som gjorde meningen lite bättre! tack hej!

5 oktober

det känns som jag varit här i evigheter, men samtidigt har det gått fort för nu har jag nästan vart borta en månad. det går väldigt fort samtidigt som tiden fan står still.

Gick hem från skolan idag. var så ledsen, pratade med Julia och Cristina och Rocío först men det hjälpte inte. vill inte gråta i skolan så jag gick hem. pratade med Aurori och Alba och lite med Tato, då känns det bättre. de förstår mig verkligen. de säger att allt dom vill är att jag ska må bra. att dom förstår hur jag känner men tror att jag kan. men när jag känner att jag inte kan mer är det bara att jag åker hem. sen sa dom också hur mycket dom tycker om mig. ! dom tycker om mig! :)

pratade med issa också, igår och idag. det hjälper också. du finns för mig, jag finns för dig. även på långt håll! känns bra. vi ska ju bo ihop sen, kanske är det bra att vi saknar varandra nu så vi inte vill döda varandra sen! kanske. lite.

jag vill iaf lära mig spanska, det är det som får mig att titta upp istället för ner. jag vet att jag kan just nu. det är när jag känner att jag inte kan mer, då åker jag. men nu mår jag bara dåligt, det betyder inte att jag inte kan. jag kämpar!

men veronika, vart fan håller du hus min älskade, kanske längsta, vän! <3


jag är galen som längtar efter sverige, för visst ser det ganska underbart ut?


4 oktober

fantastisk dag! vi var på stranden, och stranden var helt underbar! så sjukt häftig alltså! jag trodde knappt mina ögon. badade i atlanten och tittade bort mot afrika, alltså med kikare hasd ejag säkert sett egypten eller vafan det är för länder i afrika! mm, riktigt häfitgt.

det slog mig på väg hem idag att det som nog gör mig ledsnast, är att ni underbara där hemma inte är här med mig och delar det fantastiska! jag vill ha er här! <3

bilder kommer senare i veckan. imorn är det skola, tummen upp! nej.
nu ska jag duscha och äta, sen sova sova sova! är dyng trött alltså! varm dag, lite halvröd säkert om axlarna och en sår på foten. menmen, smällar man får ta när man jobbar på brännan! puss mina älskade <3

el campo

japp, idag ska jag och hela den här stora familjen till el campo. ingen aning om vad det är men jag tror det är någon sorts strand med klippor. mm, det tror jag! tummen upp isf!
vi ska sola och bada iaf har jag hört, haha. det är inte lätt alltså, för det mesta dom säger gissar jag bara på! :) tror vi blir borta hela dagen, så det är ju ett bra tidsfördriv att slippa tänka på lata, härliga söndagar med en aning bakkakis hemma i sverige.

jag ska bli spanska lärare, därför måste jag göra det här nu! jag har typ bestämt mig till 90 %.
och isabella är alltid bäst, även när jag kommer tbx. och då kan vi vara bäst tsm igen!
och vewe, min vewe! vet inte vart hon är riktigt. men jag tror nog att även vi kommer tbx och blir en strålande kombination igen! jag vet iaf att vi tre brudar, ja, vi är oemotståndliga! igår, idag och om nio månader! som faktiskt bara är 8 månader och en vecka nu! tummen upp brudar! ni är uuuunderbara!


isabella in my <3




NOT.

Tatos bror och hans två barn, Sebastían och Jolanda. riktiga busungar kan jag säga.


UTOMHUS

den här dagen tillbringades med Julia och Alina. först på Bahia sur, där vi käkade på en pasta restaurang, väldigt gott må jag säga. men pastan är fan bättre hemma, tummen upp!  nu ska vi snart käka middag, ikväll blir det hamburgare! en till tumme upp! gott.
Jag och Julia kom precis in, vi tog en liten promenix genom stan och dess uteliv. tog en glass i värmen!! hur konstigt är det inte, vi håller allvarligt talat på att dö av värmen här. till och med nu när klockan är 20 över tio så svettas vi typ. så en glass satt fint. Tatos ena bror och hans familj, samt Tatos syster och familj kom förbi också. det blir högljutt alltså! jaja, nu tänkte jag vila lite och spela betapet, är så sjukt trött!

Idag när Alina skulle köpa olja till sin pappa så fick jag en plötslig vilja att säga en sak. alltså, situationen fick mig att vilja vara där fast med issa. för det var så här, vi stod och pratade om vilken olja som såg bäst ut och så. jag fick en sån lust att säga typ,- men den här är ju  bra, den är ju snygg och är lätt att skicka också. och att det är plastförpackning är ju ett plus. det ville jag säga till issa, eftersom jag vet att hon hade fattat precis. vi hade fortsatt prata om det i evigheter. lixom spinna viadare på det sjukt tråkiga skämtet. fattar du issa vad jag menar? alltså, oljan jag pratar om var skit stor, ful och i en plastförpackning som såg så äcklig ut.
jaja, sen idag sa Jesus ett skämt som fick mig nästan rysa av påminnelse av skolan och jesper framförallt. vi applåderade och han säger,- en applåd! och han klappar en gång.
herregud lixom! :O det är ju vårt skämt!

men nu ska jag bli spanska lärare, jag ska kämpa som fan nu!

veronika, kommer du ihåg när vi brukade cykla till konfirmationen? <3


3 oktober

ni kan inte förstå hur det känns alltså. jag mår så grymt dåligt, vet lixom inte vart jag ska ta vägen. ingenstans hjälper, jo, hemma i famnen på pappa. där skulle allt kännas bra. men nu går inte det och jag vet lixom inte vad jag ska göra. brännande känsla inuti.

Igår kväll grät jag som man gör när man sett en sorglig film där någon typ dör. alltså, ledsen. må dåligt ledsen, sorgligt ledsen. fy! jag pratade med Aurori och då kunde jag sova sen. men jag vaknade hela tiden ,drömde typ skit mycket. om er där hemma. att jag var hemma och hade det bra. sov i min säng, åt min mat och hade världens bästa familj. saknar min pappa, tintin, till och med mamma!

Sen när jag vaknade hade jag fortfarande den känslan. jag gick och tränade då. lyssnade på musik. Nu ska vi iväg och äta frukost! puss

2 oktober

skola idag. det var helt okej faktiskt! tummen upp. jag bestämde mig för att jag vill bli spanska lärare. tror nog det faktiskt. då borde jag stanna här och lära mig språket. jag var jätte pepp där en halvtimme. sen när jag kom hem, åt lunch och så, ja. då blev jag ledsen. alltså det är sjukt hur man kan vilja ngt så mkt men ändå inte. jag vill så gärna hem, jag saknar alltså så det bränner inuti mig. jag är inte lixom hysteriskt ledsen längre, nu bara bränner det. hjärtat kläms och jag gråter som man gör när man lixom har ont inuti.
men ändå så är det ngt som gör att jag vill vara kvar. åh, jag orkar inte! herregud. det här är fan det jobbigaste någonsin.

sen gick vi till salsan. det var roligt, väldigt roligt. jag gillar att dansa, för man lixom släpper allting. alla tankar bara försvinner eftersom man måste tänka så desperat på hur man ska göra när man dansar. det är skönt. sen gick vi hem, blev pizza idag! tummen upp! nu ska jag sova. känner för att gråta, varma tårar. sorgsna tårar. ingen hysteri nu, bara ledsen och smärtsamt. jag skaknar nu, så det är inte klokt hur ont det gör.

1 oktober


Idag har jag svullat munkar. pratat med familjen på skype och gått en runda på stan med Alina och Julia. nu ska jag laga mat och måla klart mina naglar!
jag älskar min bästa familj, min bästa issa och veronika! och jag längtar! ni andra glömmer jag inte heller! <3

RSS 2.0