betapet

jag har fastnat igen. betapetträsket.

idag har jag och alba fixat hennes rum, vi ska ju måla om där inne. så vi har diggat musik och typ slipat väggen. det gick dock itne så bra för mig. vill inte ge er detaljer men ja. sen var jag och handlade åt aurori, ikväll ska vi göra pizza! det blir mys!

det här med posten

ja, men det var väl självaste fan! just när vi skcikar ett super importante brev så ska det hamna fel! är det inte typiskt så in i helvete eller! jaha, nu kom ett annat kort, från mamma. så posten ju funkar ju. tack mamma, det var ett fint kort!:) kan det inte vara så att kortet hamnat fel pga island grejen och flygen har gåt lite sisådär?? skit. jaja, jag väntar troget.

efter lunch drar jag till julia, blir väl en fika och sen ska vi leta present till Javi min värdkusin som tar typ som konfirmation nu 1 maj. TJAOBELLA!

SNABBINLÄGG

vi kör ett snabbt inlägg då eftersom jag har ganska brottom till bussen. tänkte bara låta er veta att jag lever lixom. jaghar städat idag och käkat lunch, puchero, mm, min nästan favorit! nu springer jag bort till bussen som går om en kvart, gooood, så drar vi till stranden jag och julia! see ya!

vkusiner <3

har precis lekt med vkusinerna som är här, jag och aurori är barnvakter. först låg jag lite med adriana i soffan, hon somna nästan så jävla söt alltså! sen gjorde jag Yolanda och Seba en video, haha! dom hade jättekul, jag däremot went with the flow lixom, la in ett garv lite här och av! haha, dom hade det kul iaf. om någon kan hjälpa mig med hur man lägger in videor så skulle jag ju kunna visa er!? jag kan nämligen inte. jaja, lite bilder blev det iaf också!

I dont want to walk this earth if i have to do it solo'




Baby, let me love you down'

HEJSVEJ allihopa! nu har vi precis haft fågelmöte här i huset, haha. vi har ju två fåglar så komdet en till utifrån så fdamiljen blev hetl galen och försökte fånga den! sen blev den ena utav våra fåglar lite små kär i den andra troligen, för de satte sig bredvid varran och så flyttade hon sig närmare och närmare men den andra lixom flyttade sig ifrån hela tiden! xd stackarsstackars henne. men så FIN är kärleken 8-)
nu drar jag och solar med Alba! byebye

jävla söndag

ja men det var väl självaste FAN va jävliga söndagar jag har!! idag har det inget med längtahem eller deppighet att göra vilket är bra! för det förstahar jag haft en helvetisk natt pga min "bränna" på ryggen. jag har vanat flera gånger av hög smärta i ryggen alltså. kunde inte ligga kvar i sängen, har inga ställningar att ligga på lixom. sen vaknar jag, och det är hus i helvete. familjen är arga. vi skulle nämligen gått oh käkatidag, men alba påpekade igår att dit vi tänkt gå faktiskt kostar 80 euro för allihopa!! vilket dom absolut inte har råd med! då blir tato skit sur och nu ska vi inte gå. än en gån lämnar dom problemet olöst och moving on lixom. inte bra. jaja, nu vet ni det. imorn är det väl som vanligt igen, tokerier! jag personligen tycker ju det är hur dumt som helst att gå ut och käka när vi knappt har pengar till mat varje månad!!! menmen, jag vågar inte säga ngt till dom så det förblir ovetande för dom. jag älskar dom ändå, kan jag ju tillägga!
 
Aurori min värdmamma, Alba min värdsyster och jag

Jag och min värdbror Jesus, Tato min värdpappa och min värdkusin Luis

beach, playa, strand

HEJOCHHÅ, dagen har varit de puta madre och vi har haft det SÅ kul och tokerier vi gör jag och julia alltså! haha, härlig dag alltså. vi vaknade hos vfaster och gick bort till mercadona och köpte mackor, cocacola och några äpplen. sen gick vi bort mot bussen mot stranden. efter cirka 10 minuter hoppar vi av, köper lite vatten och chips och går de fem  minuterna bort till stranden. vi ville vara där det inte är så mycket folk, alltså får man gå lite längre. sen slår vi oss ner typ helt ensamma på långt håll förutom en äldre man som sitter typ tio meter ifrån oss. när vi kom hade han på sig kortbyxor och en t-shirt. låt säga att tio minter efteråt hade han bara t-shirt. julia sa lite lätt, - sarah, verkar som han inte på sig några byxor. jag ba: hjälp, vi flyttar på oss. haha, så gör vi det, två minuter efter sätter han på sig byxorna igen och går. IDIOT! efter det gick allt som på räls. vi tröck i oss mackorna så fort att vi nästan spydde sen men det är smällar man får ta!
VI GJORDE ÅRETS FÖRSTA DOPP DÅ! kanon.
det var ju kallt men inte alls lixom, kallt. vi badade och jag lekte fisk. typ. jag var som värsta barnet alltså, hade dyng kul! och vilka vågor då, madre mia! haha, som pappa sa hela tiden när hanvar här! :)

här koller lite pics!







jamen fyfan vad vi brände oss. det här är min bekini. jagkan säga att jag är itne röd om man jämför med julia. jag är brun med röd ton lixom, hon är RÖDRÖDRÖD!!!!


HELGEN

SVEJSAN allihopa. nu är det, känns skönt och vi har härliga planer också! idag blire utgång och sen sover vi hos värdfaster och värdfarbror. jag drar väl dit någon gång efter lucnh, det vill säga runt 6, när alla är klara med siesta och såndant nivet. sen på lördag blire stranden. bekini, mackor, cocacola, frukt, solglasögon, boll och hela köret! blir ju dyngskönt med första verkligen sommar strand besöket!! jag tänkte även ta årets första havsdopp! härligt! sen på söndagen ska julia träffa alina, hon som bodde hos mig förut men som bytte familj. jag vill inte träffa henne så jag tänkte nog höra av mig till lili. åka till stranden eller ha picnic eller ngt annat nice! blir en bra helg!
nu ska jag noppra benen, käka lunch och sen duscha. KANSKE att jag går ut och springer innan duschen. det var ett stort KANSKE. men KANSKE.

btw, 8 veckor kvar idag!
jävlar va tiden går.


mina värdkusiner med min värdfarbror.
Sebastian, Chano, och Yolanda
<3


cadiz

nyss hemkommen från cadiz. jag hoppade på bussen efter lunch och mötte upp julia som hoppade på lite senare. vi drog till cadiz och strosade runt vid stränderna. sen gick vi in för att ta en glass då vi mötte fanny och kat. sen efter glassen hittade vi dominique också! de tvar ett tag sen och de alla är verkligen jättegulliga!! sen köpte vi lite godis och en cola och satte oss på en bänk i solen, underbart. haha, så skön hon är julia! toppen har vi det!




marknad

nyss hemkommen från marknaden med aurori, alba, jesus och ale. så snygg han är ale men det hör inte hit till! han är också väldigt bög. los gitanos som marknaden så fint kallas har allt ifrån sniglar, som lever, till solglasögon. en marknad alltså men lite allt möjligt. de har ju inga kläder i min smak eftersom man verkligen känner marknads kvaliten i kläderna. sånt gillar vi inte. men smycken och sånt har dom mycket och sånt kan man ju köpa hur mycket som helst av!! har nu besätmt att nästa vecka så drar jag och julia dit , jag har då med mig 200 kronor och letar lite smycken och sånt. inte mer än 200, men hoppas på mindre. allt är ju verkligen skit billigt, jättefina örhängen för 1 euro, alltså 10 kronor. vilket är ingenting!! Nu ska jag duscha, sen blire lunch och sen ska jag och julia till Cadiz idag. gå omrking lite och ta ngn fika och så. det blir mys! HEJSVEJ

pratar med lina!

jag har färgat håret på alba! HAHA, det var faktiskt riktigt lätt och kul! ska jag göra fler gånger, och jag var så jävla bra också så det är bara att be mig om hjälp när ni behöver! Sen tränade jag, gjorde ett nytt träningsprogram och sen var jag ute och sprang!! HEJOCHHÅ tänkter ni då! jag med. sen nu har vi precis ätit. nu blire sängen! tjao

I just don't wanna miss you tonight'

HAHA, underbara värdfamilj! jag bara älskar dom SÅ mycket! de är lätt den bästa familjen jag kunde fått! helt sjukt roliga är de, och så rara!! Nu har jag hjälpt aurori med att städa i el patio, sopa och sånt, sen diskade jag och gjorde iordning i köket. sen tog vi en fika jag hon och tato, vi pratade om tatueringar, jag är ju HIMLAJÄTTE sugen på en tatuering. funderar lite på vart och hur. jag vill ju ha en text eller några ord. på innerarmen, sidan av armen, eller på ena skulderbladet. kanske i nacken bredvid örat. eller handleden. svårt . tato tyckte jag skulle göra hans ansikte på rumpan! HAHA. skön han är !

ska snart träna lite tänkte jag! PLUSPOÄNG så det skriker om det.

just de, flamenco!

vi var ju och såg på flamenco, glömde jag säga det? vet inte. skit samma. det var iaf en modevisning med falmenco klännigar! de va alltså urfina! jag älskade en del utav dom och skulle ju lätt ge en slant för att ha på mig en! de var underbara, i vitt, broderat, rosa, gult, prickigt! ja allt möjligt. men det var en vit som satte sig extra nära hjärtat om man säger så. det var även en kille där som inte var lite söt om man säger så. vi satt precis bredvid varnadra så helt plötsligt sa han,- vad tycker du? så började vi prata och han förstog ju direkt att jag inte var ifrån spanien då. konsitgt. så vi prata massor om vad jag gör här och så! skit söt var han. Vi får se om vi ses igen, han fick min msn iaf.eftersom jag itne har ngn mobil då! haha. härliga kille iaf!

Idag är det solsolsol som står på schemat, jag har fan redan blivit brun. toppen! det känns ju kul! har bränt mig lite på näsan också efter bara en timme i solen nu innan. jag bränner mig fort där. Men, först nu blir de till att laga lunch med aurori och sen käka. men SEN är det sol! :D

19 april

HEJSAN mina kära och inte så kära. idag ahr jag inte gjort mycket. pratat hela dagen med aurori om hur lite hennes barn gör i huset. när vi pratat klart gick jag och diskade. haha, fjäsk är ju nästan mitt mellannamn. sen kom julia hit och jag, hon, alba och adrian bokade resan!! toppenbra känns det nu! sen gick vi till mat afärn och kollade priser och sånt så nu  vet vi hur mycket all mat kommer kosta också! vilket inte är alls mycket! sen gick julia hem och tatayoli och titochano kom med barnen. vi lekte massa lekar utomhus , nu när det börjar bli varmt om kvällarnaså är det ju helt sjukt kul att vara ute om kvällarna!! nu rinner min näsa och jag är förkyld igen. ont ihalsen också! helskotta, ska jag aldrig vara utan sjukdomar och grejer!!!!

HAHA, på affären så hände en rolig grej. en tjej som jobbade där gick med en kundvagn fylld med varor väldig nära kylboxarna . precis när hon var bredvid oss så stöter hon emot vagnen i kylboxen och lixom knuffas fram över vagnen. jag och julia kollar på varandra, spänner ögonen i varandras ögon. när jag har ansiktet vänt ifrån tjejen så ler jag fram ett fånigt onödigt stort leende. och sekunden efter vi svängt runt hörnet gapskrattar vi båda!! men så jäkla kul det var! skadeglädje-den enda sanna glädjen! stämmer in, stämmer verkligen in.

2 månader kvar

SÄGER BARA 2 månader.
idag har jag varit arg. och irriterad. hela jävla dagen. sen gick jag och julia och käkade lunch på donken, då blev jag lite gladare. sen satt vi ute i solen, det växlade mellan spöspöspö regn och sol. vi satt på muren och tittade ut över havet och cadiz. det var härligt. vi kom på att vi egentligen inte reagerar på hur fint det är längre. det har blivit vardag lixom. palmer, hav, sol, spanska, det har blivit vardag. sen kom jag hem vid 8 och då var det fullt hus som vanligt. nu har de alla gått och jag har precis pratat med pappa. nu ska jag bädda sängen och sen käka. PUSSHEJ

så har man fått telefonräkningen, och den var hög

HEJHOPP allihopa!
dagen är molnig. lite som jag är idag. molnig. jag känner mig molnig. nästan åskig och blåsig och regnig. men, ett tidigt söndagssyndrom det är smällar man får ta. jag tänkte att innan jag åker ska jag göra en vad jag har lärt mig lista. vilket är en lång lista. till exempel har jag lärt mig hur man tar sig igenom en jobbig söndag!
jag och hela familjen sitter just nu och väntar på mitt kontokort som vi hoppas inte har kommit  på villivägar. pappa skickade ett nytt i fredags morgon. förra veckan. det har fortfarande inte kommit. vi hoppas att det kommer lite senare under dagen. ikväll ska vi boka resan!!! och då behöver man pengar, som sitter på kortet! (y)
jaja, snart kommer julia så drar vi in till stan lite. sen ska vi se på en modevisning ikväll utav flamenco kläder. pengarna de samlar in går till ett kök som ger mat till människor som inte har det själva. så det känns ju fint. det kostar bara 2 euro för inträde och modellerna som visar kläderna är vanliga tjejer. ska bli riktigt kul att se!

det blir aldrig som man tänkt sig.

en underbar film, "- FAAN!" hahahha, lovisa och jag är riktiga proffs på det där faan soundet. även pappa är duktig påt. filmens titel är också passande.
tycker vi har otur, ska vi aldrig få den tid som är vår eller!! helvete. glad för dig, vet att du verkligen vill det här. menvafan, vi får aldrig en riktig chans!


ska plugga spanska verb nu, de ska sitta som sten när jag är klar!

mm, fisk!

idag var jag i skolan igen.
tack, vi börjar med applåderna.
sen ska jag berätta vad vi gjorde. eller, vad fröken gjorde. hon slet faktiskt isär ett hjärta. från en gris, kanske var det babe. kanske inte. ingen vet vems hjärta det var. en kille i klassen fråga men hoon blängde surt och fortsatte slita. under denna tiden svalde jag cirka 4 gånger. varav varje gång lite utav magsaften och frukosten hängde med ner till magen igen. sen tog hon fram en mage. eller en del utav magen. lärarn stog och klappade på den och sa att den var fin. jag spydde. jag sprang till toan och släppte ut det. härligt. virginia följde efter och när vi väl kom in igen så luktade det fisk i hela salen. japp, där hade hon en fisk. hon klippte sedan upp den. mitt itur. hon tyckte vi skulle se innehållet lixom. mm, tack för det. ut strömmade hjärta, mage, tarmar och allt möjligt som en fisk har inom sig. jag sprang till toan igen. andra gången. sen var det över.
jag har iaf lärt mig mycket idag, här kommer en liten lista ni vet ni kan fråga mig om senare eftersom jag nu vet!

- fiskar har tunga
- hjärtat har massa hålor, typ tunlar som min fröken lätt kan stoppa fingrarna i
- den ena väggen på hjärtat är tjockare än den andra ( kommer dock inte ihåg vilken sida )
- fiskt luktar otroligt illa när man styckar den i ett rum utan fönster och 27 elever
- ett fiskhjärta är sjukt litet

mm, det var bara lite utav all kunskap jag fått idag!
nu ska jag sola. HEJSVEJS

applåder, bugningar, bockningar

JAG VAR I SKOLA IDAG!
WOOOOOOOHOOO!


det var faktiskt helt okej, tjejerna är ju verkligen supersöta!!
sen kom jag hem och möttes av ett underbart mejl av mamma angående sommarjobb! senare update om det!!
idag klockan 7 ska jag sjunga i en kör som vi i klassen gjort, vi ska ha vårt första uppvisande kan man säga. vi sjunger för tre klasser tror jag det blir . haha, fan va kul det ska bli! lite pinsamt men jag skäms inte sp mkt när det gäller att sjunga i kör lixom. jag har vanan som handen i handsken om man kan säga så.
NU SKA jag och alba se på fysicayquimica, en klockren spansk serie som jag ska se från början nu! har bara sett det ifrån den typ 4 säsongen vilketkänns trist. så börjar med det idag. de tär ju på spanska också så man kan se det som plugg samtidigt! bra där!

OCH NU VILL JAG SPY.

haha, kom precis in. har sprungit och gjort massa övningar (en aning konstiga om jag får säga det själv, tato kom in i rummet o´ch började skratta nämligen så jag antar de ser lite skumt ut,) och nu känns det som jag ska spy. men som sagt, jag sväljer. åt en munk idag, den är väl förhoppningsvis borta nu efter all träning idag 8-)
annars har jag pluggat spanska som en galning idag, glosorna är inpluggade och sitter som smort och imorn bär det av mot skolan klockan halv 1 för att ha två lektioner. hämta betygen och sen eller kanske på torsdagen gå med dem till maria. nu är det iaf typ hundra procent säkert att vi fyra åker iväg på en resa den 6 till den 10 maj! underbart! :D det ska bli så jäkla sjukt kul alltså!!!

låten jag alltid bläddrar fram på ipoden just nu är alltså
chris brown - so cold
den är underbart bra, bara älskar den! så ni kan ju lyssna in den om ni vill.


FLITIG SOM EN APA, ELLER HUR VAR DET

mm, flitig som en apa är jag! eller vafan, de tär ju inte apa? mus? MYRA, just de!
mm, myra, flitig , jag är ord som passar i samma mening.

idag har jag pluggat spanska, massor! har lärt mig mycketmycket. inte massor men jag har fräschat upp minnet med de gamla glosorna. sen kom julia hit och vi kollade upp det här med resan. vi har det nu! vi vet vart vi ska bo och vi har ökat på lite. det är nu 4 nätter och 4 personer. jag, julia, alba och adrian åker den 6 maj och kommer hem den 10!! uunderbart! det blev så himla billigt med! det är inte klokt. jag ska berätta mer när vi verkligen har bokat det, vilket vi inte har gjort än. vänta ngn vecka så är det hundra procent avklarat!
sen gick  jag med julia bort till hennes hus och sen, wait for it, sprang jag hem! inte hela vägen dock men jag sprang 15 minuter och gick de resterande typ 15, alltså en lång promenad och lite sprunget. sen när jag kom hem gjorde jag massa konstiga övningar som var RIKTIGT JOBBIGA! ville nästan spy sen alltså, men tuff som jag är svalde jag. nu sitter jag med ansiktsmask och pratar med finalina och sensuellaisabella samt min kära underbara syster! fina tjejer allihopa! <3

A TOMAR POR CULO FAN

.






nu kom julia, vi ska kolla det sista med resan. bokar troligen idag så då visar jag bilder på där vi ska bo och dit vi ska och så! vi har precis tagit en fika med familjen och julia skrek mig i örat. kul! nu är jag irreterad på henne. bra att boka resor och grejer då! menmen,
idag har jag pluggat spanska HELA DAGEN! hallå, bocka och buga och aplåder, höga!
har räknat ut att i min spanksa bok som jag skrivit glosor i under tiden här nere har jag 375 glosor! sjukt många! mm, kul att veta. skriv ner det i era små intresseböcker.
hejdå.

NÖRDIG.

idag känner jag mig lite extra nördig, nästan lika nördig som isabella troligen känner sig varje dag. det är en jobbig känsla. har inte gjort ett dugg idag, inte alls. efter maten solade jag och alba i någon timme, sen druknade vi i svett och gick in och andades. hon satte sig vid tvn och jag bredvid. men datan. där jag sitter nu. kanske är det dags för lite betapet bara för att bättra på nördigheten? vem vet. nu är jag iaf nördig. och jag står fört!

TRYING TO STAND BUT YOU BEND ME AGAIN'

Alltså, du gör det ju inte precis lätt. inte det minsta. men jag tror dig fortfarande.

NU ÄR DET MOLNIGT.

jaha, nu blev det moln idag då. vad ska jag göra då? får väl fundera på det. jag ska iaf vila, jag ska till skolan imorn ! HAHA, igår var vi bänkade i soffan och glodde på barca-realmadrid, jag är ju ett äkta barca fan ( på senare tid har jag förstått att det är där zlatan spelar ) och familjen är realmadrid trognaste fan typ. så det blev en kul match! BARCAAAAAAAAAA VANN! trot förlust av den bäste. jag satt och skrek tillsammans med tato varje gång de gjorte ngt dåligt. det var mycket gula kort tyckte jag. och mycket knuffningar. 8-)


JAHA.

haha, jag klädde på mig träningskläder, snörade skorna och sa hejdå till familjen, går utanför dörren och vänder. vem försökte jag lura lixom, jag vill inte springa. jag gick in ist och tog en te med aurori och tato. japp. sen kom tatayoli och titochano och barnen, och sen även julia med hennes värdfamilj. jag och julia glodde hotel, vi ska göra en resa! en solresa! till solsidan. en litet skämt där. vi hittade iaf ett skitbilligt hotel/lägenhet man kan hra, två nätter, skitbra! blir troligen det! uunderbart med en liten miniresa, datumet är den 8-10 maj! vilket är om en månad! det kommer gå grymt snabbt!





bilder från förra miniresan vi gjorde i december till cordoba och granada. vi hade det riktigt kul så hoppas på en likakul resa nu igen!

SOLSOLSOLSOLSOL.

HEJHOPP gummisnopp.
förlåt. fick lust att dra till med en gammalgoding som denna.
känner nu i efterhand att den nog blivit lite lame på sista tiden om man säger så.

har precis käkat lunch, fisk och kött och potatis, gottgott. har legat oh solat idag med. är så trött på ngt sätt. lite dum känner jag mig med. men jag ska fixa ihop det igen, lita. mm, kanske tar en fika med lili sen, och jag tänkte faktiskt, hej och hå, springa idag. jobba inför hemkosten lixom, så ni inte smäller av  av förvåning när ni ser mitt mulligare jag. men brun, det är jag iaf! ville bara klämma in det lixom.


DAMN, I WANT MY BABY BACK'

So where do we go from here
With all this fear in our eyes
And where can love take us now
We've been so far down
We can still touch the sky

If we crawl
'Til we can walk again
Then we'll run
Until we're strong enough to jump
Then we'll fly
Until there is no end
So lets crawl, crawl, crawl
Back to love

CUMPLE DE LUNA

Idag var en slapp och riktigt skön dag! haha, det började med att jag och alba sprang till apoteket kvart över tolv, helt nyvaken var jag, hade knappt några kläder eftersom jag skulle väga mig. igår gjorde vi en lista hela familjen över hur mycket de trodde jag skulle väga idag . haha, vinnaren skulle få en skinkmacka! HAHA! ingen vann. chano var riktigt nära, 300 gram ifrån. det var kul.
solat har jag gjort hela dagen, sjungit som en galning, så sa min vpappa att det kommer regna imorn bara för att jag sjöng så fult. kul! (y) sen drog vi och firade min vkusin och julias vsyster luna som fyllde 5 år i tisdags! grattis sötnos! där var det skitmycket folk, musik och massormassor barn! och inte tala om alla maten! herregud!
Nu är det helg!



semana santa

nu ska jag med ord försöka förklara vad semana santa är då, så kort som möjligt så ni lata också kan läsa.
det är alltså påsk veckan, alla dagarna under veckan finns det som olika, vad ska jag säga, parader typ, som går runt i staden i flera timmar. folket samlas vid olika ställen för att kolla, paraderna är som olika delar ur jesus historian, en när han kommer till staden, en när han dör och så. ni fattar . varje parad innehåller en del med jesusgrejen, och en del med jungfru maria. varje år är det samma parad men de gör nya varje år. det vill säga att de bygger om dom varje år men motivet är det samma. det är riktigt fint tycker jag, vi kör lite bilder då!








ja alltså, det var ett par stycken utav de hundratals jag har! mycket bilder blir det.
detta är alltså en lite udda sak , men jag gillart! det är härlig stämmning. allt folk lixom tystnar och bara tittar på paraden. det går som ett band också med varje parad. med varje parad går alltså, en jesus, en maria, två band med trummor och grejer, och minst 200 hundra personer utklädda i olika dräkter, alltså typ prästdräkter i olika färger. det är som en tack grej. man klär ut sig så för att tacka för det man har.

det var kort och gott om semana santa!

natt

ja gillar lixom inte att sova längre. gillar musiken. timbalands nya album är döbra! pratade med isis idag då! underbar isabella, som jag längtar efter dig min älskade bästabästavän! snartsnartsnart! :D
middagen var riktigt kul, härliga familj jag har och härliga vännerna. <3
ska jag äta lite majs kanske? nej, köket är låst. kommer inte in. ska se ett desperate sen, saknar det!

I'M STILL CRAZY FOR YOU, THAT'S FOR SURE'

känns lite trist just nu kan jag säga, kan man inte bara börja om lixom?.

ikväll, eller ja, typ nu snart, kommer tatayoli, titochano och barnen, plus julia and the family. vi ska käka här allihop idag, en liten hejdå middag för julias mamma och syster som åker hem imorgon på morgonen, tidigt. ska bli nice! :) har duschat nu, målat naglarna, nopprat benen och kört ansiktsmask, så jag är fit for fight skulle man kunna säga. förövrigt har jag städat idag, solat och hittat mycket ny och skön musik! härligt! imorn blire väl ungefär samma sak. sol och fix! har lite bönande att göra också, men det tar vi innan sängen idag! kanske hinner jag med ett depserate avsnitt, det var jäkligt längesen nämligen! saknart lite!

btw, JAG SAKNAR SIMON ÖVINGE! fick som en kick av simon, vet inte varför eller hur men det var som en simonvind! saknarn mycketmycket! <3


en sexig simon från klassresan får stå för bilden, sötnosen! :D

FACEBOOK

såg nyss en rolig grupp, jag älskar alla grupper på facebook, inte alla men än del är ju underbara! här är några klockrena exemplar,-

- Om en kille ens tittar på ditt sms när han spelar fifa, GIFT DIG MED HONOM!
- Vi som hatar när man råkar spänna sig och tröjan går sönder..
- Vi som bemöts av skrikade fans varje gång vi öppnar dörren
- Vi som hatar att klämma pungen i bildörren
- Vi som inte har barnen i källaren
- Vi som ljuger om att vi har häst för att få kompisar
- Alla vi som fick ett brev från hogwarts när vi var 11 men tackade nej
- Vi som inte kan gå till gymmet längre på grund av att alla stirrar på våra muskler

det är bara NÅGRA utav alla miljoner grupper som finns, men jag gillart. i början valde man grupper med omsorg, vill jag verkligen gå med i den här gruppen, den frågan ställde man sig dag  ut och dag in, nu är det mer, why not! grupperna strömmar in, men som sagt, i dig it!'

THIS CAN'T BE HAPPENING'

jag har nog gjort bort mig ganska rejält, allt behöver inte vara för det dåliga, allt behöver faktiskt inte bli piss efter ett tag. lite sent att fatta det nu kanske. jaha, men chilla är inte min starka sida lixom. förlåt.

kom precis hem ifrån julia, håller på att städa nu, rummet ska städas, byta lakan. sen vid 8 ska jag kanske träffa min områdesrepresentant, prata lite, sen kommer julia and the family och käkar här ikväll. imorn följer jag troligen med till jeres och håller julia sällskap och en snäll hand att gråta i när henne familj åker hem igen efter den 8 dagars visiten.

min värdfamilj är AfuckingMAZING!!!!! <3


ybersöta adriana, min vkusin

drar

till julia.
kul inlägg.

JÄVLA FAN

nu skiter jag it. du får fan ge dig, jag är inte dum ihuvet. skyll dig själv. det här var iaf sista gången!

nu, MUUUUUUUUUUUSIK!

7 APRIL

vart fan tog mars vägen! herregud, det kan ha vart de 4 snabbaste veckorna under hela tiden här nere! jag var ju så glad hela mars, kan ha vart det. nu går det lite halv långsamt igen, men hej, redan den 7 april! det är sjukt!
idag ska jag till cadiz igen med julia and the family, vi ska gå och glo på stränderna, sen ska jag och julia baka kakor. jag ska slå till med en kladdkaka av högsta klass, och sen blir det nog till att käka teletendida och sova hos julia! toppen! (y)

nu sjunger jag för fullt på babybabybaby no, I thought you'd allways be mine!
klockren låt tycker jag faktiskt, nästan så jag skäms lite över att säga det, men grymt bra är den!


HE FOOLED ME AGAIN, FOOLED ME AGAIN'

lady gaga, bra men framförallt jävligt passande låt.
A TOMAR POR CULO OTRA VEZ, TIENES UN OPORTUNIDAD MÁS!

sover hemma ikväll, behöve ducha och saknar familjen lite smått. ska förhoppningsvis prata med isabella den underbara ikväll, saknade, älskade isabella! sen finns det fler jag jävligt gärna skull behöva prata med, men de tar väl den lätta vägen än en gång och bara skiter it. förlåt, måste skriva av mig ibland. så arg är jag, men jag ska inte ta ut för mycket iförtid, kanske är det sanning det som sägs. troligen inte, men kasnke. jag väntar. men sen fan spricker jag! mm.
köpte en mascara idag, den gula från maybeline, kostade bara 80 kronor! som hittat! den gamla är nämligen kapush slut!


en annan helt underbar låt är sean pauls, hold my hand! ville bara säga det.

You know I care, So if you ever seam to lose your way
don't have no fear, hold my hand
I'll be there girl, you know I care girl'

BAHIA OCH PASTA OCH TYSKA

sitter hos julia nu igen. sov här idag med. jag fattar alltsa typ massor dom säger, pa tyska! det är sa fanigt likt sa det inte är klokt!! om ett par timmar blire att laga pasta tills lunch, italienskor som de alla är, sen drar vi till bahia! ikväll kanske jag fixar det här om semana santa. om inte, en annan dag! (y)

HOS JULIA

jaha, ingen verkade ju ga pa mitt lilla aprilskämt. kul!

nu sitter jag hos julia, sov här inatt, gillar hennes familj skarpt! alltsa, hennes riktiga familj som är här pa besök. trevliga pysar! idag ska vi till cadiz, först ska vi laga carbonara till lunch. sen ska jag völ troligen sova hemma inatt. troligen, men kanske sover jag här en natt till. kanske. nu är iaf semana santa över sa jag ska försöka hinna med ett inlägg om det som jag har sagt! jaja, puss

A TOMAR POR CULO!
trodde bättre om dig den här gangen.

NU GJORDE JAG DET JU.....

jag har klippt håret kort precis som alba!!!!! herregud, jävlar att hon kunde övertala mig. nu sitter jag här, tittar på mig själv. ångrar mig. ska försöka fixa en bild men jag har som sagt inte mycket tid. det är iaf kort kort, med en längre lugg. tänk rihanna. inte nog med det heller, det är blondare. jätteblont nu! smart gjort sarah, smart gjort!


annars har dagen var kanon. vi har legat och solat hela dagen, jag börjar bli riktigt brun nu alltså! nu ska vi iväg ut och kolla på utgångarna! jag ska lägga ut bilder och förklara, jag ska! men inte just nu, när jag har tid! jag har på mig mina paljett tighst idag! fasen va de kliar, men vad gör man inte! jag gillar dom inte så där fruktansvärt mycket men gillar dom, det gör jag! jaja, hörs snart igen! puss!

SOVA KANSKE

alltså, jag kan ju inte sova då. vafan, vill sova men orkar lixom inte flytta mig till sängen. jag , alba, och aurori sitter med varsin data och väntar på jesus som fortfarande inte kommit hem. han spelar i en utan grejeena som har med semana santa att göra. men han borde väl komma hem aldelles strax kan man ju tycka!

förlåt!

alltså förlåt, jag är lite seg med uppdatering nu. men jag kan säga så mycekt som att JAG ÄLSKAR SEMANA SANTA och att jag lätt kommer tillbax nästa år! med sällskap av er vänner som vill hänga på! det är verkligen underbart, superfint!!!!! ska lägga upp bilder och berätta lite mer när det är över, typ efter söndag. så tills dess är jag super seg. ha det bra så länge! saknar er!
just de, det är bara 79 nätter kvar nu! så sjukt fort det går nu då!

haha, jag var och letade parfym idag. armani acua, bara för att lukta, minnas och längta! nu sitter jag och luktar på pappersbiten jag har! älskarn! längtar efter dig!

RSS 2.0