noche vieja

hemma igen. resan har varit väldigt bra, ska fixa ett inlägg med bilder och grejer sp ni får se och veta!
har dock ingen tid nu så jag väntar, kanske imorn, kanske dagen efter imorn. vem vet, vi får se. men kommer det gör det! idag är sista dagen på mitt kanske hitills bästa år. 2009 har varit underbart! menmen, det är bara ett år lixom, är säker på att 2010 kommer bli minst lika bra, och alla år!

ska snart börja fixa mig. nyår ser ut så här.
klockan nio halv tio åker vi till la abuela Manuela och dit kommer hela familjen tror jag, alla syskonen med familjer. vi käkar middag där och äter de 12 vindruvorna klockan 12. sen efter 12 så drar jag och Lina ut. vi skulle jag på en nyårsfest på Bahia sur men det var för sent att köpa biljetter nu så nu vet vi inte vad vi hittar på. något ska vi försöka hitta iaf. så efter 12 går vi ut och letar efter ngt nyårs diskotek eller ngt sånt finns här. sen sover jag hos Lina. imorn, 1 januari 2010, käkar hela familjen återigen lunch hos la abuela Manuela och sen följer jag antagligen med min familj hem. det är så det ser ut.
imorn får vi se hur det blev. med bilder och grejer. jag tror det blir ett bra nyår iaf. mina nyårslöften ska bli,

- börja springa mer
- äta mindre skit. ( snart är det sommar lixom )
- bara njuta av den korta tiden här
- bara tänka positivt
- sluta bita på naglarna
- sluta knäcka fingrarna

typ.

inte för att  jag någonsin följer nyårslöftena men ändå.

HASTA LUEGO.

noche buena

gårdagen var väldigt bra faktikskt!
som sagt, det är bra men det är inte jul för mig. det är en jävligt stor fest. men inte en mysig jul! men det tar jag igen nästa jul! <3
först på dagen så fixade vi all mat och städade och satte ihop borden och sånt. sen vid 8 kom de första, tatos syster och två barn samt farmorn. sen vid halv nio kom julias med familj, alltså tatos systers familj. jag och julia fixade oss och sen vid 10 käkade vi. maten var god, en del saker påminde om svenska julmat, eller en del, räkorna. haha! men det fanns lite allt möjligt. skinka, räkor, ost, kött, bröd, goda saker. sen vid 12 kom resten av familjen. en utan familjerna i den stora familjen kom inte förns 2! hur sjukt är det inte! sen så dansade vi ända tills klockan 5! salsa, hiphop, sebastian break dansade!! så otroligt söt han är! fanns massa dricka massa musik och mycket skratt! gissa om vi var trötta när alla hade dragit hem. klockan 6 låg jag i sängen redo för att sova. några julklappar öppnas ju inte den 24, faktiskt gör man ignent annat än äter som påminner mig om att det faktiskt är jul. vädret var fint , det regnade bara några minuter runt 9 men inget mer. det var varmt som tusan i huset och tato blänkte med en ficklampa och sa att det var disko belysning! haha!
sen sov jag bara i 6 timmar. för vid kvart över tolv vaknade jag. helt självmant! min lilla mes, kan jag inte sova längre än tolv! hemskt! så nu är jag trött som tusan! på morgonen hade papa noel  vart på besök och lagt lite små julklappar i strumporna vi har hängandes över vedspisen. jag fick en chokladask, morgontofflor och röda trosor. röda trosor har man på nyårafton eftersom det betyder otur att inte ha det! och jag behlöver all tur jag kan få om jag ska klara av det här!! drack lite varm choklad och sen vart det tbx till sängen.
nu kommer nog julia vilken sekund som helst. då ska vi packa min väska inför resan som är redan imorn!! sen sover hon här bara för att se till att jag vaknar imornbitti! haha.
sen bär det av till granada! :D wiiiiie!
här kommer lite bilder då!














noche buena

nu är det så här att den 24 här är så jävla annorlunda så det knappt går att beskriva. för det första är det inte sådär mysigt som det är hemma, här är det mer fest. alltså just nu håller vi på med maten och städar och lyssnar på musik. men inte julmusik utan salsa/party musik. konsitgt, ja lite. jag längtae efter kalle anka som jag inte ens ser på hemma, och längtar efter gröten, efter typiska saker. men jaja, herregud. en jul mer eller mindre, vad gör väl det! inte ett skit. maten blir iaf god, och kul ska vi nog ha eftersom vi kommer dansa tills 6-7 på morgonen säger dom. hela familjen kommer hit efter middagen, vilket vill säga runt 12. då börjar festen. inga julklappar, ingen tomte. bara mat och dans och fest. alltså, väldigt annorlunda. men okej, en jul är ingenting. det här är bara nytt, och nästa år är jag hemma som vanligt.!! sådärså!

jag har precis skärt kräftor och morötter som ska bli till små uppsättningar av mat. får se hur det smakar! det smakar troligen mycket gott men inte juligt! jo, allt är nog jävligt bra förutom det lila faktum att det är jul! menmen, som sagt. en jul! en jul! 

längtar redan tills nästa jul! :D haha. svenska julen är fan rikltigt bra!

nu sitter jag förbrilt och letar efter kalle anka. hittade en dålig version av svts jul! det duger.
nu är jag i spanien. spansk jul!

skriver mer imorn och berättar i DETALJ hur en spansk jul ser ut!

älskar er familjen! god jul allihopa! <3


händelselös dag

jaha, inte gjort mkt idag. städat bara, tittat på madagaskar 2 med lina, ätit, tagit en siesta och haft allmänt kul med familjen! nu ska jag lina och alba se på ice age 3, roligt roligt! imorn är det noche buena! puss på er.

las notas, una mierda!

joder.
så dåliga betyg trodde jag inte man kunde få.
jag är gokänd i två ämnen. super eller hur. man får betyg på en skala 1-10, under 5 så räknas man inte som godkänd. jag har en 8 i engelska, en 5 i spanska och en 3 i filosofi. resten en 1. känner mig väldigt väldigt onöjd. men ändå, så bryr jag mig inte ett dugg! men jag satsar på en 10 i engelska en 5 i matte och en 8 i idrott tills nästa termin! de är de ända ämnena jag tänker kämpa med. och biologi och so eftersom den läraren verkar ogilla mig. idag slutade vi alltså skolan! wiiie! så underbart skönt! vi slutade runt halv elva och då regnade det som aldrig förr. linas paraply gick sönder och mina skor gick att krama vatten ur! (y) sen käkade vi frulle, churros såklart! jag och lina såg sen på grease eftersom heöa dagen har det regnat och vi var så trötta. julia och lili kom sen. ( jag fick veta idga att hon inte stavas lily som jag trott utan lili, lo siento ) , så sen gick vi och betalade resan! så nu blir den verkligen av!:) känns jätte kul, verkligen!

just de, i måndags hade jag vart här i 100 dagar! det är riktigt mycket alltså ! alltså, typ 100 nätter i sängen. typ 200 måltider i huset. sjukt! nu är det ju snart dags för mig att åka hem! vilket jag inte deppar ner mig över. nu känns allt super bra! jag lever här i väntan på att få åka hem! gör allt jag kan och njuter av den faktiskt korta tid jag har här!

någon julkänsla har jag inte. så jag sitter och proppar i mig julgodis och lyssna sönder julmusik i hopp om att känna ngt litet, ynket pirr. men icke. inget alls. julkänslan stannade kvar i sverige. men vad gör väl det! jag behöver ingen julkänsla för att ha en rolig jul!
PUSS

glad så som fågeln'

idag regnade det. men icke regnade jag. om ni förstår min lilla vits.
jag sken som solen. jag var glad. positiv, tiden flyger.

först så glömde jag ställa väckarklockan så jag kom två timmar försent till lina , vi skulle ses vid tio och göra julgodis men jag kom vid kvart i tolv. felåt. knäcken som jag gjorde gick åt pipan. dom har inte vanlig sirap här. hur sjukt är inte det! väldigt sjukt. så det gick åt helvete fel. men vi hade det kul, julmusik och skratt. lina och julia bakade några kakor. ganska goda men lite för lite socker för min smak. när man vant sig vid knäck lixom.
sen drog vi till bahia sur och käkade på ett ställa som heter hoolywood. en resturang med amerikansk mat. vi käkade trerätters! smaskigt värre! och dyrt. men det vare värt. sen gick vi runt på bahia och jag hittade ett par superfina guldiga skor på hm som jag töänker ha med mig till granda och cordoba samt ha på mig på nyår.

när jag kom hem ringde jag mormor och snackade lite, det var väldigt skönt! älskade mormor! <3
hade också fått ett paket av farmor&farfar! jättefina hjärtan som jag ska hänga upp på ngn vägg!

imorn är det skola ett tag sen ska vi äntligen betala resan!
nu ska jag käka middag! (y)

 

som sagt, knäcken sög. den är värre än när jag och linda gjorde knäck.
vilket alla vet inte FÅR göras om eftersom det var så illa. så jag har lovat julia
och lina att nästa år så ska jag skicka knäck till dom som julklapp! bara
för att de tyckte det verkade som en så konstig julgodis. lina gillade dock
sörjan men julia bara skakade på näsan.
men herregud, deras jävla julkakor ser ju ganska äckliga ut eller hur! :)

14 veckor

ja, söndag idag. en ovnaligt snabb och bra söndag. redan är klockan 8 och jag funderar på att byta om till pijamas och glo lite på ngn film. mysa ner mig under täcket för fy va kallt det är. kyligt! igår så fixade vi oss först hos lina jag och julia, som vanligt väldigt kul. sen gick vi ut vid 9 för att käka pizza och sen till flamencon. pizzan smakade bra, och vi träffade julia och hennes pojkvän när vi åt. dom var ute och tittade och skulle till ngn bar eller ngt. sen när vu skulle till stället där dom dansar flamenco som man kan titta på virrade vi bort oss totalt. det var svinkallt, 4 grader tror jag, jag hade jävligt höga och ovanligt obekväma klackar och det blåste som tusan. men tillslut hittade vi rätt! men då visade det sig att jsut denna dag är det inte flamenco utan någon kör som ska sjunga flamenco/jul musik! det var grymt bra alltså! en kille med smilegropar och lockigt hår sjöng och han verkade sp lycklig! det var fan skitfint att se kören! det var nära inpå underbart!

tyvärr var det svårt att ta bilder som verkligen fick med känslan där inne. men det var en glad kväll!

det blev inte alls så sent som vi trott, vid 3 låg vi i sängarna hemma hos lina. när vi kom hem tog vi en kopp cola cao och en toast! smaskens! sen sov iaf julia en god natt. inte jag. hon snarkade sp jag ville döda henne. varje gång jag somnade så vaknade jag någon timme efter och kunde inte somna igen för att hon snarka som en jävla häst! haha. mm, sen såg vi på rattatoille resten av dagen idag. sebastian, mi primo, är helt kär i mig nu! haha, hela filme ville han ligga på min mage eller med huvudet på min axel, och sp ville han ta på min mage. sen frågade han om jag vill leka att han var min pojkvän, då sa jag nej, men dp ville han att jag skulle ta av  mig min tjocktröja! haha, måste dock lägga till at pojken är 3 år och inte vet bättre! men så söt han var! han pussade mig på kinden hela tiden sen och fnissa ! gulleplutt verkligen!

jaja, imorn blire julgodis bak och bahia sur, samt lunck käk ute. och vi ska försöka hinna med att reservera hotellen och bussarna till resan som sker redan nästa helg! herregud, det är ju typ nu!

plus att tiden går så himla fort just nu! halleluja! såbra! snat är det januari, vilket går jättefort för det är lov, sen är det februari, sen 1 mars åker lina och min pappa kommer troligen början av mars, sen i april kommer julias mamma och syster, sen är det maj och då kommer kanske min mamma och johan och kanske lovisa, sen är det fan juni! underbart! det ska nog gå bra det här!


födelsedag

idag blir det födelsedags firande för en tjej i skolan som jag inte ens kommer ihåg vad hon heter. förlåt tjejen. jag vet att hon fyller 17 och har en pojkvän och hennes pappa äger la teteria som vi så väl besöker. hon fyller iaf år och hon frågade om jag ville komma. det ville jag såklart. jag och lina går det så det blir ingen salsa idag. julia däremot ska till salsan och sen kommer hon och sover hos mig som alltid. det är bra, för vi båda vet att varje gång hon sover här har det gått yttligare en vecka! vilket känns helt sjukt! det var redan en vecka sen hon sov här! känns verkligen som mycket mer. men det är bara bra! pratade med aurori och tato nyss, de sa att de tyckte om mig så mycket! och att dom tror att nu vill jag inte åka hem, nu vill jag bara åka tillbaka när den tiden är här. om ni fattar. det kan nog stämma. nu vill jag bara ta mig igenom det här, klara av det här, bli stolt. för sen kommer dagen som känns så långt borta nu, då kommer jag hem och allt kommer bli som vanligt så otroligt fort. precis som jag vill att det ska bli!
nu blire minisiesta innan lina kommer hit så ska vi fixa oss!

veronika, det var ett tag sen nu!? börjar bli dags va? <3

JULPAKET HEMMIFRÅN

alltid lika kul att få överrasknings paket/brev! :D jag blir så glad över minsta skit men det här paketet var ännu ett som hamnar högt på min lista över bästa paketen 2009/2010..... eftersom jag verkligen har en sån. men det var ett mysigt paket, lite saffran gifflar, skumtomtar, två skivor varav hassle ( har bara hunnit lyssna på den) är uunderbar! en tidning, ett kort, marsipan, pepparkakor och två julklappar! mysigt!

nu kom jag på vad jag ville skriva.
läser en bok som heter så dumt, en självbiografi utav ngn mia. den är så bra! nästan skrämmande lik mig också! mia alltså, det är så jag blir lite rädd alltså! undra om jag sitter och läser mitt eget liv. nejnej, så dum är jag inte. det är inget för mig. men hon är så lik mig alltså! mm, skrämmande lik, är rätta ordet.


röda ögon? ohja!
men jag orkade inte ändra det..


AND STOP CRYING YOUR HEART OUT'

skolan idag gick fort. hade först matte sen spanska, sen prov, rast och sen prov igen. sen slutade jag. det var skönt. kan ju medella nu att jag har så lite pengar att jag inte ens har råd at köpa en macka på rasten längre. illa. aurori bliv nästan arg när jag sa det till henne. så nu ska jag börja gör mackor här hemma och ta med säger hon! hon är så gullig. det blev ett fyra sidor långt brev skrivet till isabella idag på proven. jag behöver inte ritkigt så mkt tid som alla andra och eftersom man itne få  lämna klassrummet brukar jag skriva brev. så ja, det blir ku latt läsa issa! (y) det är så himla kallt nu! eller alltså egentligen inte men jag fryser hela tiden. igår var det 16 grader men jag trodde mina fötter skulle trilla av av  förfrysning. men i förrgår var det 4 grader. herregud. det är knappt kallt men jag tror jag dör. det är en anorlunda kyla kan man säga. här är det lixom fuktigt på ngt sätt. anorlunda.
idag ska jag och lina köpa ingredienser eftersom vi på söndag ska göra julgodis. jag ska göra knäck och kola tror jag och hon ska göra några kex eller vad hon sa. ngt juligt österrikiskt.
alltså, under dagen har jag så mycket jag tänker att jag ska skriva här i bloggen men sen när jag väl ska skriva så kommer jag inte ihåg vad det var. skit.

nu har vi iaf reserverat biljetter och hotell till resan vi ska göra den 26-30 december. det ska verkligen bli kul!

herregud, allt jag säger är herregud.

igår, IGÅR, igår.
jag säger bara igår.

jag lina och julia käkade ju på mc donalds då. det var väldigt trevligt till en början. lina ville ha en glass när vi käkat klart, för ovanlighetens skull ville inte jag ha en glass. konstigt jag vet, jag är mest förvånad. kön var riktigt jävla lång och efter tjugo minuter har hon fortfarande en person framför sig i kön. så vi går på toa så länge. tar med alla grejer och ja, gör det man gör på toaletter. fem minuter, högst, är vi borta. när vi kommer ut är lina borta. vi kollar i hela mc donalds, utanför och även inne på bahia sur, men hon finns inte. borta! jag frågar två personer om de sett en tjej med lockigt hår, men icke. tjugo minuter en halvtimme går och vi letar som galningar men någon lina syns inte till. så vi går mot hennes hus. vafan. på vögen ser vi lina. gråtandes. hon trodde vi hade gått hem utan henne för att det tog så lång tid i kön. idiot. när man inte ser någon person så väntyar manväl iaf i tio minuter innan man lämnar platsen och går hem, gråtandes. mongo. jaja, nu är det bra iaf!

skolan idag var en väldigt onödig vistelse. först kommer jag till skolan vid 8 och märker att mitt klassrum är helt tomt. jaha. jag tittar omkring lite men går sen hem för att vid 9 kolla igen, alltså nästa lektion. klockan nio är klassen där. vi skulle ha prov. men såklart så kommer inte läraren så det blev inget prov alltså bara snack och så. nästa timme har vi filosofi som vi haft slutprovet i och har därför inget att göra. snack igen. sen efter rasten så har de franska prov i två utav tre kvarstående timmar. eftersom jag inte har franska går jag hem. alltså, som sammanfattning, en väldigt meningslös dag!

nu ska jag ta mig en siesta och sen gå bort till Lina. det blir till att ta med paraplyt. för det regnar. som en svensk höstdag. roligt. verkligen.
nu är det snart helg!
åt en till utav mina favoriträtter här nere nu till lunch. typ ris soppa kanman nog kalla det. riktigt jävla gott!

RIKTIGT BRA DAG

jamen exakt var gårdagen var! (y)
igår mådde jag bra. hela dagen. skolan gick fort och de två prov jag hade gick bra.
sen var jag med Lina och när jag kom hem pratade jag med familjen i två timmar! maten blev god och sen pratade jag med isabella, min vän! det gjorde dagen väldigtväldigt bra!

idag har också varit en bra dag. först skola de tre första timmarna men sen hade jag bara en lektion efter rasten så då sket jag i det och gick hem vid elva eftersom man knappt kommer ut ur skolan någon annan gång en just elva. ingen är hemma nu förutom alba som sover. känns skönt att vara typ ensam för en gångs skull! händer inte ofta. idag kommer julia hit, vi tänkte träna lite salsa! haha. jag behöver det verkligen. sen ska vi fixa biljetterna till resan och sen ska vi käka på mc donalds! det var länge sen! har inte ätit där på typ 3 månader.! väldigt ovanligt eftersom typ varannan helgfrukost brukade spenderas där förut! jaja, får tid för det när jag kommer hem! jag är väldigt positiv nu! tiden går hela tiden. det här är inte föralltid, jag kommer hem. det är varken rätt eller fel det här, det är bara bra, för mig! och isabella finns där hemma. veronika kommer finnas där när jag är där, och linda och alla ni andra, finns där också. iaf ni som betyder ngt. därför, är jag stencool nu!


Julia, jag och Lina.
fin dag, picknick och skratt.
och tydligen ganska många hopp också.


EL FIN DE SEMANA

ja, nu var det ett tag sen jag skrev. helgen har gått fort, har varit roligt. trevligt.
fredagen lev det ingen salsa eftersom jag var dålig, hur länge kan en förkylning hålla i sig !? jaja, men Julia kom hit efter salsan och sov här. vi åt god mat och somnade direkt efteråt eftersom båda var så trötta. på lördag käkade vi frukost på det gamla vanliga underbara stället, la 44. käkade churros, claro! det var första gången på ganska länge som jag var sugen på churros, så jag åt en del. och drack cola cao. mums! verkligen. sen gick vi hem, jag Lina och Julia och kollade upp hotel och grejer eftersom vi ska åka på en liten mini-resa den 26-30, alltså fyra nätter. vi åker till Granada och Cordoba, två nätter i varje stad! det blir kanon. nu måste vi bara lämna in godkännande från våra familjer eftersom vi åker själva. men det går nog att ordna! det ska bli jätte kul, och det är inte alls dyrt heller! 145 euro för alla fyra dagar, för allt förutom mat. låter bra tycker jag.
sen efter lunchen som vi alla åt här, mötte vi upp lily och drog till Bahia Sur för att köpa julklappar , hittade ingenting men fick massor ideer så nu vet vi vad vi ska köpa. sen gick vi hem till Lina, var där och fixade oss, sjöng, och hade det trevligt, sen vid 10 gick vi ut och käkade. haha, vi hade tänkt käka på burger king men i sista sekunden bestämde vi oss för telepizza. vilket inte alls är som pizza märkte vi! men vi, dumma som vi är, tycker att det verkar jätte kul att käka ute och inte på själva resturangen. idioter kan vi säga nu efter. kallt, kissnödig, och obekvämt. men roligt! sen gick vi hem och sov, utslagna! och idag har jag och Julia bara latat oss. tittar på Tatos och Auroris bröllop vilket var för 20 år sen vilket betyder att alla var så jävla fula så vi skrattade oss igenom hela grejen! herregud säger jag bara! jag skrattade i hela magen!

jaha, har förövrigt varit här i 3 månader nu vilket betyder en tredjedel av tiden! alltså bara två gånger till utav den tiden jag vart här!  just nu känns det som ingenting!
imorn är det skola men nu är det bara 7 skoldar kvar, sen är det looooooooov! gracias dío!

Puss! <3

jamen vafan.

ja, det är skit det här.
upp och ner. som fan. upp och ner. jävla mycket ner.
när ska det sluta.
jag tror så här. jag kämpar, nu mår jag dåligt men oftast går det över efter en dag eller två.
när jag har mått dåligt en vecka i sträck, utan att bara deppa ner mig i en vecka.
alltså,jag mår dåligt en vecka även fast jag kämoar och gör saker.
då klarar jag inte mer. men det kan ju såklart inte veta. men just nu känns det som en
veckas piss räcker.

sista dagen på ledighet. imorn är det skola igen. bara tio skoldagar sen är det lov! yeeey!
men tio dagar piss, är mycket. jaja, bort med det. har lyssnat på julmusik hela dagen, diskat och
läst lite i boken jag fått av mamma. den är jävligt bra faktiskt! familjen håller på att sätta
ihop deras typ julbord, med en by typ med jesus och grejer. fint. det är sånt jag brukar skratta åt.
men kanske ger det lite julstämning. vill ha lussebullar, glögg och regnrusk.
svensk hederlig jul. nu är det jul igen. vår juskinka har rymt. ge mig mer jul. sånt vill jag ha.

jag vill hem men jag vill inte ge upp.
en svår sits. jävligt svår sits.

jag saknar mina underbara vänner. helt sjukt mkt vill jag vara med er nu.
bara kalla er fula ord och skratta åt era förvirrade, halvt kränkta uttryck.


SEG DAG

ja, verkligen. har städat typ hela dagen, lyssnat på julmusik, fixat lite paket och pratat med isabella. snart kommer lina som ska sova här, julia skulle också sovit här men hon kunde visst inte nu hörde jag. ringer henne sen tror jag. känns som om mitt liv har stannat eftersom jag inte är där mitt liv är. känns bara så fel att vara här. känns just nu som om allt kommer förändras när jag är borta. allt det viktiga.

allt jag vill nu är att prata med pappa. först ska jag äta en apelsin. och prata lite med julia på msn.
puss, ni vet att jag inte glömmer er. hoppas ni inte glömmer mig.

CÁDIZ/CONIL, LÖRDAG/SÖNDAG

jaha, i lördags var vi alltså i cadiz, jag lina julia och lily. i cadiz mötte vi fanny som bor där nu då. det var en trevlig dag, solen sken och humöret var bra! vi åt ben&jerrys glass, som är så jävla gott, men svindyrt. så aldrig mer! jag har inte råd. det är fan jul och jag måste köpa till julen lixom. jaja, det var bra i Cádiz. det är väldigt anniorlunda från san fernando men ändå så likt. alltså, smågatorna är ju de samma men det finns lixom mer grejer i cádiz. allt är lite större och jag måste erkänna, människorna lite snyggare med lite bättre kläder. det var kul att se! men jag älskar san fernando, skulle inte vilja bo i cádiz. det är nos lite som att alla älskar thailand, men ingen vill bo där. eller nåt. här kommer bilder då!






Conil.
dagen var nästan underbar. vi hade det roligt och maten är mer eller mindre riktigt jävla god. Vi var på stranden hela dagen, bara det är ju ganska fantastiskt eftersom det är den 6 december och det borde regna eller typ snöa. men vi var på stranden i linne. uunderbart, som issa skulle sagt. bilder kommer även här.
vill bara säga tt jag tycker det är dåligt om kommentarer. det är alltid kul med en kommentar lixom.
jag orkar heller inte göra världens mest detaljerade inlägg om sakerna jag gör. så det får ni som vill veta fråga mig om. jaja, här kommer bilder!




FRIDAY OTRA VEZ

jaha, då var det fredag igen. inte för att jag klagar. jag är överlycklig! nästa vecka är det bara tre skoldar, dom ska jag väl ta mig igenom! det blir en lång helg det här! ikväll blir det salsa, jag har smygtränat med ALba eftersom jag har kommit underfund med att jag suger. suger. suger. verkligen, jag suger.
jag som har takt och grejer kan bara inte få ihop stegen i huvet. funderar på att sluta. men jag ska tänka lite på det. men som sagt, jag suger.

idag diskade jag, jag tycker det är skönt. ipode i högsta hugg och disk. det är mysigt konsitgt nog.  nu kommer Lina, ska fixa oss till salsan och sen bär vi av. sover själv inatt, första helgnatten själv på länge .. japp.

hejdå!

I'M SINGING IN THE RAIN'

ja, det beskriver bokstavligen min situation i går. Jag, Lina, Lily och Julia drog till Bahia sur för att kolla julklappar bla. det små regnade lite så som tur var tog jag med ett paraply! tack gud för att jag gjorde det. jag hittade present till alba och pappa, och lite myssaker till mitt rum här. redan mycket mysigare utan Alina och med lite doftljus och grejer. jag längtar så tills jag ska fixa mitt rum där hemma eftersom vi flyttar!! älskar att flytta! precis när vi skulle börja gå hem, klockan var 10 tror jag, allt är lite senare här. himmlen öppnar sig. från att vara fint väder till att spöspöspöspö regna! alltså, god! det vräkte så mycket att jag knappt orkade hålla paraplyt uppe som jagf kämpade stressat att få upp innan jag var dränkt. jag och Lina delade och gick och sjöng julsånger hela den halvtimmes långa vägen hem! tummen upp. nej.
när jag kom hem och tog av mig skorna så droppade det om dom när jag höll dom i luften. och mina jeans gick att krama ur. guuuuuuud!
men det var en bra dag!

idag ska jag och Lina fixa julmusik och sen gå bort till Julia lite. vi har kommit på att vi aldrig är hos Julia, hon kommer alltid till oss. därför tar vi en promenix bort till Julia. sen ska jag förhoppningsvis prata med pappa idag, det var en vecka sen nu! känns länge! pratade med vewe i förrgår btw! :D älskade vewe.
det var toppen. och ska försöka köpa ett telefon kort så jag kan ringa till issa mycket billigare! bra.

rummet är så mkt bättre nu, det är som ett rum och jag känner mig så mkt bättre där nu!

btw, tiden går. vilket är bra! snart är det jul och sen är det februari, sen är det fan juni typ! hoppas jag.
PUSS

RSS 2.0