SKOLTRÖTT OM NGT


Sitter i skolan. Har ingenting att göra till 11, sååå tråkigt. Borde varit hemma på morgonen men osmart som jag var jag ju tydligen inte det. Mina vänner är på stan för dem slutade tidigare. haha! Vet inte vad jag ska göra de närmsta 60 minuterna? Nu går jag och ebba till stan.


SOMMARJOBB


Detta är Paolo Nutini.Typ världens vackraste och bästa kille. nästan, med få undantag. Hans musik är så underbar och hans skrattgropp där är ju ännu underbarare om ens möjligt. Idag har jag fått ett till sommarjobb. På en glasskiosk och så har jag fixat naglarna igen. Blir lika nöjd varje gång. Gud, jag måste verkligen lära mig dricka kaffe, det är så himla mysigt och göra det!

DAGENS


Jag bara älslar den här scarfen. Hade på mig den idag med ett par hemmagjorda slitna jeans och bara ett grått linne. Den har också fina små tofsar längst ner, de kom tyvärr inte med på bilden. Idag har jag inte gjort ngt speciellt, barahaft en väldigt trevlig busstur hem med rasmus och tagit en lång promenad med hundarna!

SPRINGTUR


That's right! jag tagit en liten joggingtur för första gången på säkert 1 år. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag kommer ihåg. Pappa ville ta en konstig väg som visade sig vara ganska trevlig. Med massor stenar och lite klurigheter att ta sig över! Jag är jävligt sur också på en  viss person som visar sig flera gånger om vara lite falskare än vad som värkar från början. många rygghugg kan man kanske säga!

Sol, hundar och härliga grannar!


Idag har varit en himla skön dag. Jag har solat, busat och letet fästingar med mina älskade hundar och spelat lite fotboll med grannarna. jätte skönt och kul har det varit. Imorn ska jag kanske intill stan och sola, spela kubb och mysa med tjejerna! :) Får se.  Läste för övrigt en blogg om en femtonårig tjej som väntade tvillingar. hon lät så himla myckt äldre än femton. skumt.

090424


Sitter här med veronika. Vi har spelat fotboll med grannarna och lilla peter som är 7 år var helt sjuk i huvudet! på riktigt och inte det minsta överdrivet. För det första så slog han oss i magen och flr det andra så la han sig jätte ofta för att krama våra ben med hans ben och typ fälla oss. Stört va han! men lilla Clara och de andra var jätte söta!

strålande sol


Så himla fint väder det är. Och imorn blire mer blogg för mig. Min data har varit på lite fixning
men imorn ska vi hämta den och då ska jag försöka blogga mer och med mer kläder i den.
Jag älskar mina hundar, älskar att bo i Sandviken och älskar mando diao. Jag älskar också
solen!  

090423


Tjena vad jag längtar till somarren!
Är hemm aidag, har ingen lust alls att åka till skolan.
Ska ringa pappa sen och åka till honom. Veckan efter flyttar mamma och vi till lindö!
längtar något otroligt till sommarn och flytten!

tjejkväll


Ikväll blire tjejkväll, igen. har tyvärr ingen outfit bild men det får gå.
Skönt med helg, var och tittade på vårt nya hur idag. det blir nog riktigt bra!

090417


Sitter hos veronika nu, vi tänkte grilla och ha lite ute/vår mys ikväll.
Tanken var att fler skulle komma men nu verkar inte så många göra det. Men jag och viking har ju alltid roligt <3

hola los amigos!

jag har bestämt mig för att ha mer mode på min blogg. och med mer menar jag typ,
försöka hinna med att lägga upp dagens out-fit så ofta jag kan, lägga upp bilder på saker jag köpt och sånt. så hoppas några tycker om det! för det gör jag. mode, kläder och sånt är ju faktiskt skitkul! :)

pilates, promenad och två krävande hundar!

jag måste tipsa igen. pilates + promenad är så himla skit bra!
idag tränade jag först min skiva pilates i 25 minuter, sen tog jag ena hunden gick en runda på typ en kvart, sen tog jag den andra hunden och gick i typ en kvart! kanoners!
inte nog med det. jag har bara ätit nudlar, lax&ris, lite glass, te och en knäcke på hela dagen!
känns bra. det kommer mer, jag har också varit ute massor med hundarna och bara lekt med dem.
Men, inte en ända påskkärring!

jag sa nej till barcelona! min tok.

japp, sant var det. STS som har hand om mitt utbyte ringde igår och frågade om jag var okej med attbli placerad i barcelona området. I was like,- okej? mer än okej! det är barcelona vi snackar om, en av världens bästa städer.
Men vid närmare eftertanke blev mitt svar nej.
Jag skulle blivit undervisad på katalanska vilket inte är som den vanliga spanskan, verben är olika.
Då skulle det ju vara skitsvårt, svårare, att fatta över huvet taget någonting. Plus att jag vill ju lära mig den kända spanskan. så jag sa nej!
gjorde jag rätt? hoppas det. tror det.

glasstest, i skolan!

guuud, kan det li bättre.
solen skiner, fåglarna kvittrar, och vi ska till halvars och prova glass.
Det måste ju vara bland de bästa skoldagarna iaf detta år.
riktigt skönt.
mitt glasstips till er måste nog bli :

saffran och vitchoklad

de är otroligt goda!

sovmorgon!

nu när jag för en gångs skull får riktigt sovmorgon, två timmar extra, så är det inte en jävel i huset som har en aning om hur man är tyst. först skäller hund jäveln, inte min älskade elsa utan den jävla tin-tin, en springer någon ner för trappan och skriker TYYYYYYYYYYYYST! då är det inte lätt att sova. jag försöker men eftersom det fanss saker att lyssna på kunde jag helt enkelt inte somna om. så sovmorgon som jag hade till klockan halv nio blev sovmorgon till fem över sju! JA! kul.
nu går varjefall bussen in till stan klockan 9.35 så jag ska snart dra.
Härligt med sovmorgon. btw, det är verkligen vår nu, eller det var det igår iaf!

RSS 2.0