13 DAGAR

Herre jesus vad tiden går! nu är det bara 13 dagar kvar. resan går den 13 september. jag måste höra med STS om lite mer information. biljetter och tider och sånt. sen måste jag nog verkligen börja iaf tänka på packningen. det är ju ganska mkt man ska packa. 9 månader lixom. men jag tror det går fort, dom där 9 månaderna. och när jag kommer tbx kommer alla ha väntat på mig typ. allt kommer säkert ha stått still. hoppas jag på! älskar norrköping vafan!


MÅNDAG

sitter nu skolan. vilket visade sig vara väldigt onödigt. jag kommer hit fixad och redo för skola lixom, alla frågar varför jag är här och jag säger att jag tänkte ha spanska. då säger katarina,- vi har inte ens spanska idag, du har franska.
jag tittar på issa med sträng blick. den jäveln tänkte jag. hon flinar nervöst men ändå förvånat. det var hon som sa att jag hade spanska. oopsi, tänkte hon nog. jaha, jaa vad ska man säga. nu är jag här, får gratis lunch och roliga timmar med roliga vänner! ikväll blire middag hos mamma, får se hur det går! ;)

SISTA SKOLDAGEN

aa, imorn tänkte jag gå till skolan. förmodligen sista dagen inna jag drar. känns både kanon och riktigt tråkigt! älskar ju er klassen :) menmen, ni kommer tbx när jag kommer tbx! :D
Sen vetifan vad jag ska göra. spara pengar, träna, packa för fan! mycket jag måste göra.. se klart första säsongen av OC så jag kan lämna den till issa innan jag drar. mm, herregud! hur ska jag hinna! 8-)

MUSICA

jag håller på för fullt med att ladda mobilen med massvis bra musik inför resan. Min mobil blev ju snodd för någon månad sen och jag har just köpt en ny som är helt utan musik. som grädde på moset ( min kamera blev snodd också ) så försvann all min musik mystiskt från datan. jag får lixom börja om från scratsh! haha hur nu fan det stavas. men mycket bra hittar jag, gamla godingar och nya favoriter!
några tips? <3

FESTFESTFESTFEST!

grejen är den att jag drar om typ 2 veckor.  jag och issa kör för fullt bara därför.
jag gillart skarpt! :D Jag vill inte lämna allt här hemma, men jag är samtidigt jävligt pepp på Spanien!
Det blir nog bra det här, jag ser det som ett förbättringsår. jag ska bara bli bättre så jag är typ bäst när jag kommer hem! plus att jag vill slippa Samu så det blir ju skönt när jag drar! :)

Huset jag ska bo i är tydligen väldigt stort, 295 kvadratmeter. huset ligger bara 2 minuter från skolan också. låter ju hur bra som helst! :) hoppas på  det bästa! voy a hablar español muy bien!
haha. mm!


AUGUSTIFESTIVAL


Igår vart det marknaden med bästa issa, nu regnade det ju utan stopp från det att vi satte oss och käka vid 8 tills det att vi lämnade stan runt 23. mm, roligt! (Y)
Vi gick knappt på marknaden bara därför, vi köpte 6 munkar sen drog vi till scandiateatern och tittade på lite music! dom är jävligt bra fiffi, lea, viccan och någon mer :P Vet inte vad bandet heter...
Ikväll fåre bli marknad igen men sen blire party idag! är fett pepp! :D

ANDREAS JOHNSSON

så KLOCKREN han är alltså! höll på att dö igår, visste inte att han skulle komma men så grym han är! älskar honom otroligt mkt! snygg är han också! :D

Ikväll blire till att gå och titta på agustifestival grejerna och sen blire party förhopnningsvis!

PILATES+HUND

jappjapp!
Det är bästa träningen någonsin, pilates sen hundpromenad i raskrask takt! :D

Idag var jag i skolan fast jag absolut inte behöver. men åh vad kul vi har det! det är värt varje jobbig sekund för det är så otroligt mysigt. ni alla är grymt roliga! :) Imorn ska jag ta med samu in till stan. visa honom runt lite. sen börjar han på film och musik gymnasiet på fredagen. får se hur det går. men skolan är fett bra tror jag så det ska nog fukna som handen i handsken! Idag åt jag sushi! :D

SKOLORNA HAR BÖRJAT

vaknade hos issa imorse. främmande känsla. men helt okej känsla. huset var fint men inte städat. bilden av issa ändras hela tiden, trodde hon var pedantare än mig men icke! Sen åkte vi inte till stan, hon skulle till skolan. inte jag dock. jag hade annat för mig.. Sen kom jag hem och lagade mat med tintin, jag är fett bra på att laga mat! och det är inget jag bara säger för att verka bra, nejnej, jag är klockren! :D
Tog en promenad också med hundarna och bestämde med tintin att vi ska börja gymma. mm, får se hur det blir med den saken. !
Imorn blire jobba lite och sen träffa issa sen blire agustifesten! :D

LINDA

nu sitter jag hos lindabinda, plus minus ett till ord.
Hon är en rolig typ! :D

DU VAR VACKRARE ÄN SÅNGEN, OCH JAG ÖNSKAR ATT JAG SKREV DEN'

lars winnerbäck, 4ever in my <3
haha,

Jag ligger och äter nötter. japp! tummen upp!
kommer aldrig kunna somna. jag sover inget bra nu för tiden. somnar lixom aldrig.
Ska ta en öl nu bara för det! tummen upp där med!

WHO'S HERE, SAMU'S HERE

japp, han har kommit. bocka och buga. han är aningen jobbig. lite konstig och halvnonchalant tror jag är ordet. men han har ngt roligt över sig. jag ska nog lista ut vad det är, jag brukar få fram det roliga ur folk. förutom en del som jag är lite exra blyg inför. jag är knäpp. tror det har med snyggheten att göra, det är däröfr det är otrligt lätt att prata med Samu, han är ganska långt ifrån snygg nämligen.

Men nog om det. Imorn ska jag träffa Linda, idag jobbade jag. mycket glass, en Billys pizza och lite snack med rolige Kim som jobbar på Ettan. han kom ner och snackade i säkert en halvtimme. en rolig prick det där! ;)

Jaha, gudars vad trött jag är! men imorn är det sovmorgon, hörde om en golf tur i morgon så jag är inte säker på om det blir Linda eller golf eller kanske båda. vem vet, linda kanske har några dolda talanger med golfklubban? :D

STANS STÖRSTA PUSSY

jag nämner inga namn, inte ett enda.

Imorn kommer en liten ungrare på besök, han ska ta mitt rum. den jävlen.
nejnej, inte så sarah! HAN ÄR SÄKERT SNÄLL- HAN ÄR SNYGG! som julia säger. Lovisa däremot,- HAN ÄR FUL SOM STRYK! jag säger mer,- HAN ÄR FRÅN UNGERN, HALLÅ?

japp, jobba imorn. sen träffa underbarasensuellaISABELLA :D lalalalal!
Sov gott, sockertoppar! pUss

ISABELLA

jag har iaf världens bästa vänner, varav en heter Isabella Netz. hon är klockren på alla sätt och vis. inte nog med hennes kvicka kommentarer hon är smart också! ....... vi har iaf alltid roligt, i vått och torrt och natt som dag! ALLTID!
sa jag att vi är bäst tsm? jo, det är vi iaf.
Ett plus är ju att hon faktiskt orkar lyssna på allt jag säger, allt jag tjatar om. och jag kan säga att det är inte särskilt varierande saker jag säger ibland. samma visa om och om igen. men jag älskar issa, hon älskar mig. förhoppningsvis, blir lite pinsamt annars.
Mina andra vänner är såklart också helt underbara, orkar bara inte nämna er. :D
Men, ni kan förvänta er ett senare inlägg som bara handlar om er. !

SVININFLUENSAN FLASKT ALARM

jaha, det var väl skönt att höra. iförsig vet jag ju inte hur det känns att ha svininfluensan men jag har troligen bara vart jävligt förkyld och haft huvudverk i örat. höger örat. konstigt jag vet, men så är det här på jorden.
Det var kul att jobba idag, tjejerna som jobbade idag är ju för härliga! skrattar inombords bara jag tänker på dem! :) Vi pratade bio, vilka man skulle se oh inte och sen kom jag och carro fram till att hon känner min pappa. märkligt. men hon hade tydligen jobbat hos honom ibland. jaha, trevligt sa jag! mm, imorn blire jobba här ute i sandviken och sen blire party med dom helt underbara brudarna! :D

JOBBA JOBBA JOBBA


Nu ska jag in till stan och jobba. roligt. jag är fortfarande halvt sjuk men jag måste fan jobba nu. pengarna behövs och jag måste visa dom att jag faktiskt vill ha det här jobbet väldans mycket! Sen kanske jag åker till lindö och träffar linda! :) kanske svänger förbi monstret och hämtar lite saker också. sen ska jag hem. sent. veronika är på flyget nu. inte tänker väl jag på det.! haha, nae men just nu känns det lugnt. känns inte som att hon är på väg åt hejhelvete långt bort! <3

VERONIKA

har gjort absolut ingenting idag. jo, en omelett eftersom jag höll på att dö av hunger.
Inget mer. sett på OC, lyssnat på den underbara låten hide and seek-imogen heep och gråtit lite för att mitt liv suger just nu. mm, jag tycker så synd om mig själv och jag skäms inte över att säga det som ni kanske märkt. kanskeska ta en promenad, gå till berget och kasta sten. det är skönt faktiskt. men allt jag behöver nu är pepp! mycket pepp!

WHAT DID SHE SAY


Jag är sjuk. lite överallt, i huvet, svininfluensan bergis, sjuk av sorg, haha, sjukt patetisk är jag också! men jag får väll vara patetisk nu då, jag bryr mig inte. för patetisk är mitt mellannamn. sådäså!
Jag pratade med viking igår, det kändes så konstigt eftersom vi typ sagt hejdå och pratar vi på telefon lixom. hur sjukt som helst. jaja, LOOKING FORWARD! som det brukar heta hos alla andra än hos mig. jag tittar bara bakåt eller på hur det är just nu. lider lite extra bara därför. men vem vill inte lida och må skit extra länge lixom.
Ska vara sjuk idag, eftersom jag faktiskt är sjuk.

INGEN KOMMER ORKA LÄSA, MEN NI BORDE

alltså det här ärhelt sjukt. såg på bio och käkade pizza med vewe och issa och simon och rasmus idag. filmen var dyng bra, den här,- year one. den var otroligt rolig! skrattade så jag kunde dö massor gånger. Men sen när vi skjutsade hem allihopa slog det mig att jag faktiskt inte hinner träffa vewe ngt mer. på riktigt!! hur sjukt är det inte. Jag hon och issa hoppar ur bilen och börjar kramas och säga hejdå. då, POFF, ingenstans kommer tårarna. och ni som inte känner mig vet inte att nät mina tårar kommer på riktigt då är det många. när vewe och issa sen börjar halvskratta åt mig börjar jag gråta ännu mer. plus att jag skrattar samtidigt. det är helt sjukt.

Men veronika. Du har varit min bästa vän länge nu, känns det som iaf. Jag vet att det bara är ett år vi är borta men det känns som föralltid. som att vi aldrig mer kommer träffas. det kommer vi! om inte annat ska vi iaf dela samma helvete sen när vi dör menar jag. Du är fan fantastisk, helt underbar och har en humor i världsklass! Du lyssnar på mig, även när jag bara tjatar om samma saker hela tiden. är det en kille jag pratar om säger jag samma saker hela tiden och du har alltid ngt att tilllägga som får mig att känna mig bättre eller gladare. åh! gumman min älskade vän! Ingen läser säkert det här ändå. men det är jävligt skönt att skriva det. För åh, jag fattar fan inte hur jag ska klara mig utan dig. det är ju dig jag ber om hjälp när jag inte vet hur jag ska göra. undrar jag ngt hjälper du mig. är jag ledsen kan du få mig att må bättre är jag glad är du nog den ända som kan få mig att bli ännu gladare. åh, jag förstår inte hur mkt du faktiskt betyder för mig. MASSOR! kommer sakna all dessa pinsamma tystnader som bara vi kan fixa, alla NOT eller JAHA. all OC perioder och all annan tv vi kan prata om. kommer sakna att cykla med dig, gå i samma klass som dig. kommer till och med sakna när vi hatar varandra. för det finns tider. dom har dock varit borta länge nu men fan vad jag kommer sakna när jag är jobbig och du bara hatar mig. gumman <3 fan veronika varför kom vi på den här korkade iden. det är ditt fel. vi har garvat oss igenom hela ettan och alla tisdagar i åttan så nu får vi väl ( eller jag  eftersom du din jävel inte gråter ) gråta oss igenom dessa 10 månader. det är ingenting!? det går fort. den som väntar på ngt gott! :D
Ha det skit bra iaf. för det vill jag. annars är vårt lidande i onödan. och fan dig om jag inte får en present när du kommer hem. jag älskar dig, föralltid! jag klarar det här. du är så cool, du klarar allt men lilla jag. Aa, jag klarar nog inte det här särskillt bra. nu gråter jag igen. och vem brukar jag ringa när jag gråter och inte vet vart jag ska ta vägen? jo dej vewe. faaan. nu gråter jag. min bästabästa vewe!



KLOCKAN BARA GÅR

fixar mig nu. får ta bussen in till stan och träffa issa och vewe prick klockan sju på gud vad gott! och ja, namnet stämmer in, gud så gott det är! Det blir pizza sen BIO,- year one. hoppas den är bra. han är iaf skitsöt killen så hur dålig kan den vara?. Simon ska troligen med på filmen. hoppas vi. Tiden går sjukt fort. jag och vewe får stressa för att hinna ses så mkt som möjligt. konstigt. men jag har ju issa och alla andra underbara vänner. men vewe, jag älskar dig! <3
fan vad jag tjatar om det nu då! :)


MÅNDAG

jag är sjuk. sjuk som stryk. Hostar som en gubbe och näsan har som en liten huvudverk och den verkar villja ge igen på mina lungor eftersom det är nästan omöjligt att andas. konstigt.
Ikväll blire hur som hur bio med issa vewe simon och kanske ska vi käka innan med bella becca och kanske ellen och kelsey. vem vet. de har spontanvecka nu och då kan säkert vad som helst hända.

Det är måndag idag. på onsdag åker min bästbästa! ..
Själv är det en månad kvar . på lördag kommer han som ska bo hos oss i ett år. från ungern. får se hur det går.

Sen måste jag bara säga att det är ngt visst med en viss person. kan bara inte säga vad det är eftersom jag inte vet. det jag vet är att det ngt bra.


3 dagar.

fyyyyyy, jag orkar inte med det faktum att min allra bästa vän som känner mig utan och innan ska dra om typ 3 dagar. hur är detta möjligt. allt var så otroligt kul när vi bokade resan men nu desto närmare man kommer avresan får ivarjefall jag kalla fötter. att vewe ska åka nu, redan, är som en långsam chock för mig. ngt jag alltid vetat men lixom aldrig fattat eller trott varit sant. mm. men nu kommer den dan. jag kommer inte kunna ha timlånga telefon samtal halv 1 på natten, kommer inte ha ngn att tjata ihjäl om allt snack om pojkar och mamma. åh! jag kommer sakna hennes underbara fantastiska humor. vi har så otroligt kul! älskar dej bruden. vi ska hålla ihop ändå på ngt sätt.

RSS 2.0