SEN UPDATE OCH MYCKET NYTT

kan ju börja med att säga att det var länge sen jag har skrivit eftersom internet har vart iväg. men nu är jag tbx.

sen kan jag ju säga att Alina har flyttat till Jerez. alltså en annan stad. vilket känns lite sådär. men familjen är mycket lugnare och gladare och jag har rummet för mig själv och jag har Lina, Julia och Lily och till och med några i klassen som kan hjälpa mig om det krisar. så det funkar nog.

jag har haft den bästa kvällen hittills här. i lördags. vi var hos Lina, pratade, jag var som en sarah i skolan där hemma, underbar och fantastisk, 8-) , och sen gick i ut och käka och sen sov Julia och Lina hos mig. dagen efter såg vi new moon igen och blev lika chockade även denna gången av när Jacob tar av sig tröjan och blottar sin bleka, omusklade kropp. eller inte. han ser otrolig ut. det skälvde till i magen och vi skrek lite halv fjolligt. men jaja, smällar man får ta.

sen har jag börjat drömma lite konstigt. drömmer massor om simon nu. hahah! alltså, bara att jag är med honom lixom. riktigt konsitgt. men roligt, då kommer jag hela tiden ihåg hans galna påhitt och förvånade, vilsna ansiktsuttryck! :)

snart är det jul.
jag är sjuk, hostar satt det värker i bröstet.
vi har möblerat om i rummet nu när Alina dragit.
Adriana, min "kusin" är helt underbar.
och jag saknar veronika.
har fått en present av isabella som nu hänger i min garderob och utanför garderoben
och i mitt hjärta!
älskar er min vänner! <3

hur mycket jag än hatar det

så vet jag att du har lite rätt i det du säger. men bara lite.

okej, jag måste helt enkelt börja försöka tänka bort tiden igen. tiden existerar inte.

there's no future, there's no past, i'm with this moment it's my last. there's only us, there's only this, forget regrett or life is yours to miss'

idag regnade det som bara fan. vi sprang hem från skolan som även idag var så tråkug att jag funderar på att sätta eld på skolan och klä ut mig till issa. men sånt finns bara i drömmen. men sen ställde jag mig och diskade med i-poden i öronen (även nu bara själva hörlurarna) och sjöng lite för mig själv. alba dansade , haha, som hon brukar, och aurori lagade mat. det var skönt. maten var god. konstigt, jag hatar paprika hemma men här är det gott. de friterar den dock och dränker den i salt. men då gillar jag den. Lina kommer hit sen, vi ska se på film eftersom det regnar. igår såg vi new moon eftersom det regnade även då. sen ikväll ska jag yt och springa. om det inte regnar vill säga.

älskar dig isabella, saknar dig min bästabästa! <3


ONSDAG

det är svårt nog att kämpa dag för dag, jag måste fan kämpa timme för timme. ingen timme är säker. jag måste hela tiden säga till mig själv. en timme till, en timme närmare natten och nästa dag. hur länge funkar det lixom?

skolan idag var nära inpå olidlig. trodde aldrig lektionerna skulle ta slut. men de gjorde det. och när jag kom hem var jag helt slut. kurade ihop mig i sängen och grät. tänkte om det ens är värt att må så här för ngt jag vet jag inte ens vill. jag har inget att peppa mig själv med längre. för allt jag använde förut var ju påhittat i mitt huvud. inget jag egentligen ville.

sen är det skillnad att må pissdåligt, veta vad man kan göra för att må bättre men inte kunna ändra ngt, och att må pissdåligt, veta vad man kan göra för att må bättre och kunna ändra på det! så känns det nu, jag vet att jag mår piss, jag vet vad jag borde göra för att må bättre, varför åker jag inte hem?
jag vill inte ge upp riktigt än. jag ska kämpa tills januari som jag sagt. inte ge upp riktigt än. kanske hittar jag en vilja från ingenstans, kanske vill jag göra det här. kanske. jaja, nu letar jag förbryllt efter viljan!

nu ska jag se på new moon men Lina, och troligen Julia och Alina också.
PUSS

DET SÄGS

att man kan om man vill. eftersom jag inte har den viljan, vetifan om jag kan.
det trycker om hjärtat, skälver i halsen. får fan svårt att andas och ögonen bränner. viljan måste jag hitta nu, annars klarar jag inte det här längre.

LUNES

sitter med ansiktsmask nu. riktigt skönt. pratade med pappa nyss, även det riktigt skönt. innan det var jag hos Lina, inte riktigt skönt men det var kul! vi gjorde en lista, haha, så töntigt, på saker. men det var roligt. musik hade vi, och hon skrev brev också, så drack vi cola cao och åt kex. en tjej sa till mig idag att jag såg smalare ut, chockad är vad jag blev. väldigt.

ska tipsa om en låt som jag bara älskar.
http://www.youtube.com/watch?v=geBNzH7CJ_s 

nu ska jag läsa mejlet från issa! älskade vän!

laga mat, fixa lite, packa skolväskan (som om jag vore 8 år) fixa kläder till skolan, och kanske tamejfan titta lite på biologin.

hahahah, just de! btw, jag fick failed som betyg på engelskan det där med verben. men, ett stort tony irving men, jag hade alla rätt på de engelska, det var bara översättningen till spanska som sabbade det hela. känns ju både bra och dåligt. menmen, snart sitter dom verben med!


PRATSTUND

slutade tre timmar tidigare idag vilket ledde till prat med familjen. det är lite som en dokusopa det här. alla har hemligheter eller stora, svåra funderingar att klura ut och gå igenom. jag berättade om hur jag kände och dom förstod precis. sa att det inte är bra för mig att bara vara här för att jag känner mig tvungen, viljan måste lixom finnas annars är det här lika menigslöst om att gå på toa utan att behöva, som tato sa. jag gillar verkligen familjen, det är inget sånt. det är bara att jag saknar mig själv på ett sätt jag inte trodde gick. jaja, behöver inte gå in på detaljer. så ligger det till nu iaf, jag har familjen bakom mig hur jag än väljer. nu ska jag iaf försöka hitta viljan till att vara här. annars, tänker jag igenom hur jag gör i januari.! då har jag som sagt iaf försökt på alla sätt.

jag var väl dum som trodde att bara för att filosofi lektionen i fredags var okej så skulle nu plötsligt alla lektioner alltid vara okej. men icke. jag känner mig lika, jävla ynklig och mesig och ful idag som jag alltid gjort här. känns som sexan, all over again.
följde med lily och Lina till polisen förut, de behövde ngt godkännande av dom. vet inte riktigt. nu ska jag städa lite, käka, sova ( är så grymt trött idag ) och sen vid 6 ska jag till Lina.

vädret idag är kyligt, känns verkligen som april! solen skiner och i solen är det varmt men i skuggan är det kallt. men vädret är fint! men hjälper det mig? nej.

problem med Alina också, och inte lixom problem utan, problem! hon hittar på saker som tusan och har ju ljugit om mig flera gånger bara för att typ få de andra att tycka bättre om henne än mig. vill inte gå in på detlaljer här heller. men problem är bara förnamnet som mamma skulle sagt!

tusen varma, svettiga kramar till mina underbara!


JAG HAR EN PLAN

som sickan skulle sagt.
jag mår inte bra. men jag har en plan. en plan som ingen kan säga emot. som jag vet är det bästa för mig. jag ska kämpa gärnet, som jag har gjort hittils, tills januari. om jag fortfarande mår piss, saknar mitt liv, saknar min familj och fortfarande har tråkigt här och inte ser poängen och bara mår dåligt av det här. då åker jag hem. det är inte bra för mig att bara vara här för att jag känner mig tvungen. lika väl som jag bara har en chans att göra det här har jag bara en chans att göra det rätta för att må bra. just nu. jag tror inte att jag har viljan att göra det här. men nu kämpar jag, håller mig sysselsatt, provar allt nytt, umgås, pratar, upplever, överlever, andas och kämpar. jag ska inte tänka på ngt som har med att åka hem eller stanna kvar förns januari. i januari tar jag den kampen. inte nu. okej. det är bäst för, det är mitt hjärta, mitt liv som tar stryk om jag bara är här för att jag måste men mår skit.

kom precis hem. slängde på mig klasströjan från nian och joggingskorna och stoppade i-poden i öronen ( hörlurarna, inte hela i-poden ) och tog en promenad. tänkte. men försökte hela tiden putta iväg tankarna som handlade om att åka hem eller inte eftersom jag har en plan. en väldiskuterad plan. har pratat med tjejerna här och familjen. de tycker det låter bra. jaja, nu ska jag duscha, sen snacka lite med Aurori sen kanske hjälpa henne med maten. puss på er <3


SLEEPY SUNDAY

som fan säger jag bara.
igår sov jag hos Lina, det var ganska mys. efter picknicken gick jag hem och duchade, bytte om och sen stack jag till Lina. där fixade vi oss, smink, cider, hela fadderullan, dock sju snäpp tråkigare och sju snäpp tystare än hemma, men jag hade kul, det hade jag. sen käkade vi lite, sen vid 12 drog vi ut i hopp om ngt att göra. men icke, vad hade vi väntat oss. haha. det var dött på gatorna och jag kände mig som en ful, tönt som inte har ngt att göra en lördagskväll. hemsk känsla faktiskt. jag kände mig vilse men okej. jag hade Lina. vi gick omkring och sen vid 1 tänkte vi att nemen vi går och käkar på mc donalds då. så vi gick den tjugo minuters långa promenade bort till mc donalds bara för att märka att de stänger klockan 1. vi var tjugo minuter sena! (y) härligt. verkligen.  så vi gick bort till burger king, vilket konstigt nog också var stängt. förvånad av min otur, nej!? så vid två gick vi hem och gjorde en toast och sen skulle vi  se på rattatoille men vi var så trötta så vi somna. sen imorse fick vi gå upp tidigt och käka frulle, churros ofcourse. jag var inte sugen och åt typ bara fem stycken. men okej. jag har en bild. nu ska jag städa min dator. haha. hur man nu gör det. jaja. hejdå!





PICKNICK

hemkommen, nyduchad, fräsch!
picknicken blev toppen, vi hade väldigt roligt och det blev mycket sjuka bilder. mår bättre nu. puh! Vi hade laddat upp med bröd, frukt, mozarella, chips och ofcourse lite cocacola! slog oss ner på marken, vi satt på plastpåsar, haha, och hade med oss lite glas och knivar och sånt användbart. supermys vart det. jag behövde det för att komma på bättre tankar. om alla dagar kunde vara lika bra som denna, gå lika fort som denna skulle jag överleva det här. nu ska jag sminka mig lite, sen drar jag till Lina och käkar, fixar oss sen ska vi ut. ska bli skönt. jag saknar mitt liv där hemma! men jag försöker tänka att allt jag skulle gjort det här året hemma kan jag göra nästa år! ibland går det, ibland inte. jag ska nog klara det här. just nu ska jag leva. jag måste leva i nuet igen, inte tänka så mkt.
jaha, här kommer lite bilder från den trevliga dagen!



70 DAGAR

vilket betyder att 1/4 av tiden gått, vilket betyder 7 månader kvar, vilket betyder att 10 veckor gått vilket betyder att det är 30 veckor kvar, vilket betyder att det bara är 30 måndagar kvar.

så här måste jag tänka. annars pallar jag fan inte.

filmen igår var läskig men väldigt overklig. trodde ingenting och därför minskades skräcken i mina ögon. däremot inte i Linas, hon var rädd som en tre årig pojke hela filmen. jag sov till halv ett idag, känn på den ni. nu ska vi fixa en picknick, dra iväg till en park och ta lite kort och fira min långvariga vistelse här.

CREO QUE TENGO PIES DEMASIADO PEQUENITAS!

nyss hemkommen från salsan och middagen. salsan gick inte så jätte bra, klumpfotad kände jag mig. gjorde fel hela tiden, men lite blickar med en kille hade jag. lite lixom, gud va dålig jag är, blickar! det gillar vi. sen gick vi och åt, på en ställe som heter tele tendida där köpte vi två typ pizza/sandwish och delade på fyra. jag orkade inte äta de två bitarna, de är stora saker vi snackar om. med mycket saker i. mycket sås. men gott som gatan! sen på vögen hem mötte vi Julia från min klass, pratade med henne i någon halvtimme sen gickvi hem. nu ska vi sätta på filmen, den heter the unborn och verkar skit läskig! hörs imorn!:)



jag bara bjuder på mig själv lixom. ful som stryk. men bilderna är för er att roa er med.

FRIDAY NIGHT

skolan idag var ganska bra, sista lektionen var till och med rolig. jag pratade mycket med Julia och Rocío och med läraren! (y) tummen upp säger jag där! matteprovet idag gick åt skogen milt sagt. skrev ingenting, förutom på en men det vet jag var fel. engelskan gick bra, men eftersom jag kom på lektionen innan att jag kanske behövde kunna de spanska verben också så gick det lite sämre. eftersom jag inte kan dom på spanska! haha. men det duger lixom!

nu ska jag iväg och dansa salsa, sen ska vi äta ute idag , Lina, Julia, Alina och jag. kanske lily, vet inte. sen sover Julia och Lina här. då blire skräckfilm igen!

Alina ska byta familj. den 1 december drar hon. blandade känslor.

Herregud, jag fattart inte. jag har mått så bra idag, så kommer det som en jävla flugsvärm, känslan av ensamhet och otrygghet, längtan och saknad, och bara vilsenhet, som att sitta utanför och titta på sitt eget liv. vart är mitt liv? vill jag vara här 9 månader utav mitt liv som jag känner är i sverige?

okej, jag vill lära mig spanska. därför är jag här. jag är inte här för upplevelserna hur sjkukt det än låter, jag bryr mig inte om att uppleva ngt nytt, ngt som är roligare än den gråa vardagen där hemma, det är inget för mig. eftersom jag trivdes som fisken i dammen hemma. jag är här för spanskan, att lära mig ngt om mig själv, hitta styrkan i mig. därför är jag här!

MY OWN PEPPTALK

japp, det stämmer. jag har pepptalk, med mig själv. ni får höra dom ibland. detta orkar jag inte ens skriva så bra är det! det är långt, mycket text och mycket handledsverk om jag skulle skriva det. men funkar det? somfan!

kom precis hem. tog en jävligt lång promenix med Lina, Julia och Alina. pratade mycket, jag pratade som om jag pratade med någon hemma. jag var mig själv och hade mycket att säga. framsteg med stora bokstäver! bradär. Jag var på posten förut också, ett brev till issa och ett till simon! hihi. nu svettas jag. det blir så jävla varmt att gå. just de, har matteprov imorn, kan inte ett skit. alltså, jag förstår verkligen ingenting. menmen. kanske har jag tur. sen är det engelska prov imorn också. på hur man böjer verb. som jag hade prov på i typ 8an. jag ska inte plugga ngt bara för att se hur mycket jag kan. ! tummen upp! (y) imorn är det fredag och ännu en skolvecka har gått. ja, en vecka går så fort. därför borde 30 veckor också gå fort. det känns så just nu, den ledsna sarah som fanns bara för några timmar sen är som bortblåst nu. jag är bäst lixom. det går inte att förneka. jag ska lära mig spanska ! där med basta och fan ska jag kämpa, ju mer jag kämpar ju mer får jag ut av det här året! japp.

nu ska jag prata lite skit med Aurori tror jag! :) haha.
sen ska jag försöka sova, för hur trött kan man vara!? jäkligt trött om man frågar mig.

tack linda för idag!<3

jag och Julia, kan ni fatta att bilden är tagen i november? herregud vilket väder vi har!


simon,sarah&linda para siempre

har jag inte världens finaste vänner! simon och linda!
jag fick kortet nyss. jag var lite ledsen innan och kortet gjorde mig ju inte direkt mer peppad. men lite gladare och kände mig lite mer lyckligt lottad. jag har ju er! ni har mig! saknar er, fyfan. det var ett underbart kort!

troligen kommer ni hata mig nu när jag kommer hem bara för att bilderna är så otroligt fula. men jag älskar er trots era fula yttren! hoppas ni gör desamma! mina kära gamla vänner!
simon det väntar ett brev till dig btw! hihi. töntigt.
EN STOR BLÖT PUSS OCH EN LÅNG PINSAM TYSTNAD TILL ER!


DON'T STOP ME NOW'

idag var skolan ovanligt rolig. jag pratade ovanligt mycket så som jag ville, jag var lite dryg, kollade lite snett och sa ja med en konstig ton. det kändes bra, jag bättrar på lixom! så dagen var bra!

efter skolan kom jag hem, snackade lite med Alba och Lina som följde med hem eftersom jag och hon slutade 1 timme tidigare. gud vad jag trivs med Alba! och Lina, jag och hon kommer ha mycket kul! Sen lagade jag och Alba mat, potatis och bön soppa som jag förvånande tycker om! eller jag skulle ju inte äta det hemma eller ens njuta det minsta när jag äter det men jag kan äta det utan att rynka på näsan! Sen fixade jag med bilderna från Sevilla och Sen drog jag till Lina. med i-poden i högsta hugg! ett två, det är så underbart mycket roligare att göra någonting med musik i öronen. som att gå till Lina. Vi drack lite cola cao som är samma sak som OBOY, troligen lite onyttigare och  även lite mindre god, pratade med Shano, hennes "pappa" min "farbror". sen gick vi en sväng med Manchi, hunden, och sen kollade vi upp om Jerez som vi skulle vilja besöka på lördag. ett museum typ, om hästar och grejer. jag har blivit värsta häst tjejen 8-) ....... eller inte.
jag saknar min älskade hund!
jag passar på att ha mycket folk omkring mig i huset nu eftersom jag har kommit under fund med att det kommer bli andra bullar när jag kommer hem. pappa kommer jobba, så då är jag ensam med Elsa! vilket är skönt men kanske tråkigt ibland. så jag passar på nu, försöker njuta hur jobbigt det än kan vara!
PUSS


bild från min födelsedag. jag ser så glad ut. men ful. men glad och det här är Tato och Aurori, därför godkänner jag bilden. de är väldigt fina här. jag är ful. men glad!


SEVILLA 14 november 2009

jaha, dagen tillbringades i Sevilla med Lina, Alina, Julia, Fanny, två till tjejer och en kille och en tjej. kommer inte ihåg namnen. lo siento, mucho! det var en trevlig dag, dock jävligt mycket tyskar och tyskt snack. som jag inte förstår om du förstår. men det finns mycket att se i SEvilla. här kommer det bästa! och lite mindre, jag har inte tid.


Jaha, skiten började med att vi missade tåget så vi fick strosa omrking på Bahia Sur i någon timme innan vi åkte. här är Lina, Julia, Alina och Fanny från sverige! (y) tummen upp för svenska underbara tjejer!



Utanför fotbollsarenan.

ville bara visa hur höga palmerna var. onödigt vetande är det bästa vetandet.


1. universitetet i Sevilla. 2. En fin fontän. 3. Katedralen, den var enorm alltså!



La plaza de españa. skit stort och jävligt snyggt!


jaja, det var lite utav bilderna. kommer fler en åt gången lixom! men det var en trevlig dag, vi såg mycket utav staden och hade toppen väder! puss på den dagen! härligt att komma igång med saker också!


min nya älskade


på lindas begäran, och mitt sinne som vill skryta lite. men mest på lindas begäran. 8-)
den lila är min! wiiiiiiiiiie! :D

BACK ON TRACK

nu är jag redo för nya äventyr. jag fick en nytändning idag. paket från pappa, en t-shirt av honom (omg så härligt! ) , lite filmer och tidningar. och godis då såklart! underbart!

pratade med Linda nyss, härligt samtal. saknade vackra linda. vi har vart vänner sen vi var 10 ynka pyttiga år!
det ska fan bli lång tid. simon övinge! om du läser detta som du kanske gör ibland. jag saknar dig, glömmer dig inte, när jag kommer tbx är du bland de första jag ska träffa igen! :D vi har underbara tider i bagaget min fantastiska vän!

min i-pod är underbar!!!!!!!!
jag är så glad, sitter här med min i-pod och kamera och njuter av vyn. en otrolig vy må jag säga! vackrare saker kan man leta lite efter. om man inte stöter på en appledata då vill säga. men annars, svårt! (y)

jag vetjagvet, jag ska fixa bilder oh lite snack från sevilla. men jag har konstigt nog ingen tid!
nu kanske, jag sätter igång nu!

ikväll blire twilight, dubbad på spanska då ofcourse men ändå! edward in my <3


BIRTHDAY GIFTS

herregud! jag är så glad!
vem fick en i-pod i 17 års present om inte jag! :D
jag är helt galen, i-tunes är så himla snyggt och i-poden med, jag kan sitta och bara titta på de och bli glad att det är mitt! det är underbart! så snyggt. och äntligen kan jag lyssna på musik igen. escape lite. tänka mig tillbaka till sverige, till familjen. få nya krafter och kämpa lite till! jättebra!

ååååååååååååååååååååååååååååh! :D

imorn blire skolan igen. tydligen väntar en överraskning från tjejerna i klassen! spännande som tusan :)


musik är bland det mesta som finns. jag kan bli så mycket starkare med hjälp av en låt text. om den stämmer eller bara betyder ngt så träffar den så rätt och jag kan kämpa lite mer!
underbart!


VAD ÄR DET FÖR EN DAG?

är det en vanlig dag?
nej det är ingen vanlig dag för det är Sarah's födelsedag!
HURRAHURRAHURRA!

ville bara meddela det, ni kan skicka presenterna hit! ;)

saknar er, hade ett pepp möte med mig själv idag! så nu är jag pepp och stark igen!
PUSS <3

vilken jävla söndag

ja fyfan säger jag bara! helvetessöndag med stora bokstäver!
Spydde, feber, mådde helt enkelt skit. men några kilon förlorade jag nog. och inte fan höll det i sig länge heller. för nu mår jag väldigt bra, hungrig som tusan bara!

var som sagt i sevilla i lördags. ska lägga upp bilder och sriva om det så fort jag kan! vänta ni bara, jag har kanon bilder också eftersom jag har en toppen bra kamera nu! <3

FINALLY WEEK-END

ja, det är obeskrivligt tråkigt med vardag. iaf just nu. Var hemma idag med eftersom jag måste vara toppenfrisk imorn eftersom vi ska till Sevilla då. Jag, Lina, Julia, Fanny och Alina drar dit med tåg klockan 8.55 och åker hem klockan 20.05 eller 22.05. bestämmer imorn, spontant och dant! haha.

Det är problem med min roomie, Alina. hon har sagt saker om familjen och om huset till sin mamma som sen ringt organisationen som sen ringt till områdesrepresentanten och sen till Aurori som nu är ganska ledsen eftersom alla visste vad Alina tyckte innan hon. det är inga snälla saker hon sagt heller. får se hur det blir.

Jag tänkte öppna min present nu eftersom jag nästan vet att det är en kamera och jag vill ha med mig den isf till Sevilla imorn. satt, nu blire paketöppning! :)   wiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

Nu är det kallt här. alltså inte kallt som hos er mendet är kallt, jag fryser. det är runt 20 grader men det känns som minusgrader alltså! jag och Sebastían, min kusin här, leker massor. han ä'r typ 3-4 år och verkar gillar mig. varför inte lixom. han är så söt!



NO DAY BUT TODAY'

ja, rent är fan en klockren musikal. den är fantastisk, yes!
Jag måste tyvärr medella att man kan bli förkyld även i spanien. jag är ett levande bevis. jag är förkyld. snorar som en crazy person och hostar lite då och då, men slemhelvetet sitter som sten i halsen för det. så vad kan man göra lixom. var hemma idag från skolan. vet inte om jag blir hemma imorn också. vet inte. får se. har varit borta mycket den här veckan. bara vart i skolan en dag. men ja, det spelar ju ingen jätte stor roll eftersom det inte spelar någon roll. och jag är faktiskt sjuk! stackars stackars mig.

jag tycker verkligen om familjen. jag, Aurori och Tato pratade mycket idag. som alltid.dom är så kloka lixom, verkar veta precis hur det känns, de vet lixom saker som är så skönt att höra. dom är kloka, ja. och det är alltid skönt att få lite råd nu när pappa inte kan köra sitt psykolog snack. de är min pappas psyk snack just nu! det känns skönt. åt några pepparkakor idag som jag fått av mamma. mmmmmmm, dom var goda! efter min födelsedag ska jag börja lyssna på julmusik, peter jöback in my <3 he's the best!
älskar hans julskiva alltså, den första!

jag saknar veronika! men som jag säger hela tiden till mig själv. allt jag saknar är sådant jag kommer få tbx. det vet jag. jag och veronika har varit vänner så länge. hon är min längsta bästa vän! älsakr dig pinglan.

vet inte om holmberg öäser min blogg. om du gör det, skriv mejl till mig! jag saknar dig men jag kan inte få tag i dig på ngt sätt! det var så länge sen. vi sa inte ens hejdå. det blev lite fel på slutet. men jag älsakr dig.
ni andra som läser det här och känner holmberg kan ju hälsa det till henne! sara +- H som vi brukar säga! föralltid!

2 MÅNADER

ja, tiden går sjukt fort. men sjukt långsamt. jag vill att det här ska vara över. jag vill inte hem tidigare, jag vill bara att det ska vara juni och jag får komma hem. men jag vill göra det här. konstigt att förklara.
men jag är faktiskt riktigt riktigt stolt redan över mig själv. jag har klarat det jävligt länge! och längre blir det. nu ska jag få tidne gå ännu fortare. för som sagt. jag vill hem så fort som det bara kan gå! i juni då förståss!

60 DAGAR

ja, rubriken säger allt.


inga kommentarer.

UN DÍA CON LINA!

idag var jag med Lina hela dagen. vi skippade skolanför att hon skulle kunna ringa upp hotellen och skriva klart sitt CV och så gick vi till Bahia Sur's hotell där hon lämnade lite papper och sånt. sen gick vi hem till henne där jag käkade lunch. fy helvete  vad jag tycker om Adriána! bebisen, hennes syster min kusin. här då vill säga. hon tycker om mig med, varje gång jag säger hej så ler hon och skrattar lite halvt och blir jätte glad! hon älskar mig! såklart! 8-) Lina tycker jag också om, hon är väldigt trevlig och jag tror att vi passar helt okej ihop! i helgen ska jag sova hos henne! yes I will! sen tog vi en halv siesta, tittade på ice age, på spanska! haha, men det gick bra, eftersom jag visste vad dom säger så kunde jag ju lista ut vad det betydde på spanska! men det var bra! sen sov vi lite också för vi var så trötta! sen gick jag hem till mig och sen kom Lina hit lite senare och vi gick ut och sprang! det var jobbigt men jävligt skönt faktiskt. sen kom jag hem och duchade och smörjde in mig och hade det skönt! sen var maten väldigt god idag igen! som vanligt.

nu ska jag se lite på rent, sen sova! imorn blire skolan igen!
puss på er älskade saknade vänner! <3


STÄDDAG!

japp, idag vart det en städdag. dagen har varit väldigt konstig. eller den började konstigt iaf. det hela börjar med att jag vaknar och hade världens dröm. det var på hagaskolan, jkag sjöng på heal the world - michael jacksson och helt plötsligt börjar min klass att typ köra. alltså gamla haga klassen, det var sjukt men helt underbart! sen då så vaknar jag och tyckte det var ovanligt ljust men tänkte int mer pådet eftersom alina och jesus också sov. jag gick på toa, och sen lägger jag mig igen eftersom klockan tydligen inte hade ringt. jag kunde inte somna om så jag går upp igen eftersom tato satt i vardagsrummet. tittar på klockan och tappar hakan i golvet. klockan är 10. jag säger till tato, är det måndag idag? han ba: ja. och jag,- men jag trodde klockan var innan 7, varför är inte jag i skolan? han tittar på mig och skrattar,- inte vet jag varför!
jaha, det visade sig att klockan inte funkade.
roligt! (y) jo, det var det !

sen vid fem åkte jag och Lina till novi sancti petrec för hon ska fråga om praktik plats där tills nästa sommar. det gick inte så bra men det var trevligt. alltid trevligt med Lina. imorn ska jag vara med henne också. vi ska fråga runt på fler hotel! japp.


Alina, Sarah, Lina, Lily

PARANORMAL ACTIVITY

ja, ryktet stämde. den var fan läskig. kunde vart läskigare om jag såg den med rätt person, det vill säga vewe. hon är tyst. när man ser än skräckfilm är man tyst! ja vewe, den ska vi se!

Alina vill byta familj, bara för att huset verkligen suger. och suger är en underdrift. vårt hus är äckligt, saknar fungerande toalett och vi har ingen dörr. men eftersom familjen är ganska underbar kan jag iaf inte byta. hon vill byta nu. men jag tror att herregud, vad spelar huset för roll. hon är bara bortskämd och pallar inte bo i ett hus som inte är perfekt. om familjen kan bo här, och alla studenter som tidigare bott här kunde göra det så kan väl fan jag och hon bo här! det är inte föralltid, det är bara cirka 7 månader kvar. haha.

jag vet inte. klarar jag av att vara här utan henne. det vet jag inte. kanske får jagveta det snart om hon byter.


8 WEAKS

åh, idag kom det ett paket med posten! jag vart så glad. jag och Aurori hade bestämt att jag inte skulle öppna det förns min födelsedag eftersom jag vet att det är födelsedags presenter i det. så får jag paketet, tittar på det. gissa om det inte står ungeäfr vad som är i paketet! haha. men jag öppnade det inte. Aurori öppnade det för att ta ut allt som troligen inte var för min födelsedag. jag så fick mig fem tidningar, godis några ansiktsmasker, extra drops, och pepparkakor! halleluja! verkligen underbart! nu har jag läst aftonbladet, skönt som fan, ätit några risens och tittat på pepparkakorna. dom ska jag spara till lite senare. superbra verkligen! tack mamma, lovisa, johan och mormor! om jag minns rätt! det var fantastiskt!

idag käkade vi tjejer frukost igen. på La 44. churros. jobbar på fetman som sagt. men nej, jag åt inte så många. jag blir så jävla mätt, det där mättar mer än två pizzor kan jag säga. sen åkte vi til Chiclana, tittade på hotell och stränder. tog fina, och inte så fina, bilder, käkade lunch och tog en glass. det var en bra dag. som dock inte började så bra! men nu är den bra!
ikväll ska både Julia och Lina sova här! vi ska se på skräckfilm, paranormal activity eftersom jag hörde den skulle vara dyngläskig! låter bra! nej.

pratade med älskade isabella nyss! hon är underbar. hon hade fest igår, och OM jag vill vara hos henne nu och prata om gårdagen och hjälpa henne städa! JAG VILL DET REJÄLT!

menmen, 8 veckor idag! lite stolt. och om 8 veckor redan gott har nästan en fjärdedel av tiden gått! nu ska fan tiden gå fort! jag ska kämpa för att få den gå fort! carpe diem och sova kan jag göra när jag dör.
jag vill bara inte att någon ska försvinna när jag är här. snälla,gör det inte!
puss <3

OM INTE LITE AVIS

på er där hemma som förmodligen är hos isabella den bästa just nu och festar, dansar och har roligt! men mina kära vänner, fler tåg som man brukar säga. eller hur?!

salsa idag, fan va jobbigt och svårt det börjar bli, men jätte roligt. nu dansar vi i par vilket jag gillar mer än jag trodde. det är svårt som åtskogen men roligt. väldigt roligt.
idag missade jag för första gången skolan. oavsiktligt. jag väntade på Lina som brukar möta upp mig utanför huset varje morgon. men inte idag. jaha, sånär jag kom till skolan var dörrarna stängda. det är som ett fängelse, man kommer inte in efter 8! herregud! svenska skolan är så grymt bra! men även det, fler tåg att gå i svensk skola, faktiskt om inte SÅ lång tid.

tänkte på en sak idag. att när jag kommer hem är jag fortfarande bara 17 år. 17 år! vad fan är det, ingenting. och jag har inte missat någonting eftersom jag lämnar som 16 år, kommer hem som 17. men jag missar lixom inget den tiden. jag har min tid som 17 åring både i spanien och sverige. borde inte kunna bli så mycket bättre. borde inte.

hoppas ni där hemma har en fantastisk kväll! puss på er! <3

OBSERVATÓRIO DE MARINA

japp. kom hem för någon timme sen. var med klassen på observatório de marina idag. hade alltså bara tre vanliga lektioner vilket var skönt. på ( vi kan kalla det ) ODM fanns mycket astronomi grejer. en klocka som styrde hela spaneien tror jag och annat. men det var mer fint än vad det var intressant. jävligt snyggt hus eller vad man ska säga. som mitt hus hemma fast 6 gånger så stort och med vita pelare och en tak kupol typ. men annars helt exakt. de båda är gula. mm.

pratade ovanligt mycket med Lucia idag, hon är trevlig, inte lixom rolig men trevlig och det räcker just nu!:) jag är så hungrig nu! jag tro jag dör. ska ta en choklad bit och vänta på maten. hungrar ihjäl.
idag ska jag plugga för första gången! (y) well, inte första gången men första gången här i spanien och för första gången sen juni! wow. det var länge sen! jaja,

hör min nya teori, om tre månader är det februari, då kommer förhoppningsvis och troligen issa hit, sen är det mars, då kommer pappa, sen är det bara april maj och lite utav juni kvar! det låter inte så farligt just nu. plus att mamma och dom kommer någon gång också! jag ska nog klara det här! med lite tur och skicklighet så! mest skicklighet. som alltid.

vem fyller år om 11 dagar då!? wiiiiie,
JAAAAAAAAAAAAAG!


UNDER THE MAKE UP

kom precis hem. jag och Lina var och köpte smink till henne. sen förljde jag med henne hem och hjälpte henne sminka sig. jag vet att kanske halva norrköping garvar nu och tänker, sarah hjälpa Lina med smink, men jag är ett profs här nere! vilket jag tycekr jag var där hemma med. nog om det. det var väldigt trevligt. hon och jag tror jag kommer komma bra överens när vi förstår varandra! jaja, nu är det fotboll, sevilla mot stuttgard. alltså spanien mot tyskland, alltså hela familjen och jag mot Alina! dyng roligt. jag ahr satsat 2-2. förra matchen satsade jag 3-1 och gissa att det blev 3-1, jag är klockren! hoppas på rätt idag med! japp, nu ska jag förhoppningsvis prata med pappa sen blire fotboll! adios amigos!

BUT THE FEELING IS ALLWAYS THERE

hur roligt jag än har, som idag på lunchen, så vill jag hem. hela tiden. som en liten bomb som hela tiden tickar om att jag vill hem. det är otroligt jobbigt och jag vill hem. men jag vågar inte riktigt ge upp.

på lunchen idag var det väldigt roligt. Jesús frågade om vem som hade lämnat dörren öppen då svarade Tato,- la tonta! vilket betyder typ "puckot, idioten, mongot, ja det finns många namn" då säger Jesús,- alina?
mohahahha, alla skrattade. det var jag som lämnade dörren öppen. men det var roligt. då skrattade jag. rejält.


PARA SIEMPRE

ja, det är vad jag bankar in  i min hjärna nu.
föralltid finns ni kvar.

tråkig dag i skolan idag. väldigt tråkig. men hade franska vilket betyder ingen lektion vilket betyder bibloteket och läsa twilight. yey! ja, den är så underbart, grymt bra! :) OM jag är lite avundsjuk på bella, kanske inte på själva vampys grejerna men på honom. fyfan, vilken kille! honom grabbar ska ni se upp till! ;)
nu blire lunch, sen ska jag köpa smink med Lina som vill ha min expert hjälp! haha, och sen blire till posten och sen troligen en liten fika. men först lunch och siesta! och lite gossip girl! oooooooooooooooooh, jag vill hem.

BECAUSE I SAID SO'

ja, detta är nog mer ett litet pepp medelande till mig än vad det är roligt för att läsa. men bryr jag mig? nej. jag behöver det här året. kanske inte behöver men jag kommer definitivt må bra av det. efteråt iaf. jag kommer växa, bli starkare, lära mig spanska, få en extra familj och kanske några spanska och tyska vänner. det är ju inte fel. när jag kommer tillbaka finns allting där och väntar på mig. och tiden går fort. snart är det jul och efter jul går det ju jätte fort tills det är februari, och i februari kommer issa och sen är det mars, och då kommer pappa, sen är det helt plötsligt juni. då ska jag hem igen. hem ljuva hem. och aldrig kommer uttrycket "borta bra men hemma bäst" stämma så otroligt mycket som då. jag borde se det här året åter igen som ett förbättringsår. jag ska bli bättre på alla sätt och vis. så det så! och hur pissiht jag än kommer må här, så är det inte föralltid!!!!! det är bara de här månaderna, sen kommer jag hem igen. till issa, till pappa, till vewe, till alla som jag saknar så just nu! alla finns där när jag kommer tbx. och de som inte finns kvar, screw them I don't care!

japp, tack mig själv.

JAG TÄNKER INTE GE UPP, bara så jag vet hur det ligger till.


light up, light up as if you had a choice'

ALLT SOM BETYDER NÅGOT

jag vet. jag försöker hela tiden intala mig att detta lilla avbrott mellan mig och mitt vanliga liv, mellan mig och alla jag saknar bara är ett avbrott. ett avbrott som om lite mer ön 7 månader kommer bli precis som vanligt igen! det är vad jag försöker intala mig själv hela tiden! hela jävla tiden. hur länga sk ajag behöva hålla på att kämpa som en galning en vanlig dag, hur länge ska jag behöva kämpa för att inte gråta, kämpa för att se det bra med det här, kämpa för att förstå att det här inte är föralltid, att jag kommer tbx, till er jag saknar! herregud, hur svårt kan det va!

Julia kom hit, vi pratade lite men nu sitter hon och Alina vid skype och pratar tyska. roligt.
Julia kom hem igår från portugal där hon vart över haloween med sin spanska familj, tydligen var det hätte dyrt i portugal och hotellet var skit äckligt. dock tre stjärningt men ändå riktigt äckligt. jag och Alina blev lite glada när vi hörde att kvaliten på hotellet var sämre än vårt hus! (y) toppen, men svårt att tro. jaja. ska väl kanske ta och hitta på ngt. vet inte vad, men ngt ska vi väl hitta på.

måste fan få tiden att gå fort för i den här takten kommer jag aldrig hem. och hur mycket jag än skulle kanske vilja vara här så vill jag hem. 24 - 7. kämpa. jag kommer fan vara stark som inihelvete nöär jag kommer hem.

btw, på gympan idag så sprang vi som en tävling. jag var snabbast utav tjejerna. tor jag skulle tatt några killar också men jag fick barta springa med tjejer. dom är väldigt mycket för det här med antal och och hur snabb eller stark man är. läraren skriver upp varje tid och sånt nämligen. lite ovanligt. men ja, inte föralltid som jag och Alina hela tiden intalar varandra!

VANLIGTVIS

så är jag ganska uttråkad när jag kommer hem från skolan, men inte idag. det var faktiskt en ganska bra dag. jag hade det halvt roligt när jag förstod. vi pratade ganska mycket idag om filmer med johnny depp i som har visat sig vara en riktig favorit här. vilket jag tycker är bra eftersom jag också gillar hans vackra ansikte och fina röst. idag på idrotten sprang vi i 15 minuter, jag sprang hela tiden vilket jag får betala tillbaka nu. jag har blåsor under fötterna och värsta värken i smalbenen. på framsidan, hur sjukt ät inte det. jag som hade tänkt ut och springa idag men det här får fasiken räcka! (y) jag hade vanliga converse kanske ska nämnas också! inte ngt jag rekomenderar.

fy fasiken va bra twilight böckerna är!

idag ska jag ta en siesta. nej, jag ska titta på gossip girl när alla andra tar en siesta. sen kanske jag ska simma lite idag då eftersom ajg gärna vill göra ngt men inte kan springa.. får tänka lite extra på det eftersom jag hatar att simma. men kanske är det härligt. vem vet.

idag var det lite vårkänsla här. lite kallare, lixom inte kallt men kyligt. det känns verkligen som april! därför kanske jag mår bättre idag eftersom det känns som april och alltså bara 2 månader kvar tills jag ska hem! kanske. men jag mår bra idag, gjorde det igår med. väldigt bra !

nu ska vi äta lunch!


MEETING

jag, Alina och Lina drog till Bahia Sur efter lunchen. det vill säga vid fyra. det var väldigt skönt. denna dag har varit väldigt bra! (y) jaja, på Bahia Sur träffade vi fyra tjejer som också är utbytesstudenter. tre av dom bodde i Cádix men en bor här i san fernando. de verkade trevliga och de känner tydligen Fanny, den svenska tjejen jag pratat lite om. vi ska försöka ses lite tänkte vi, allihopa! toppen!
jag köpte en fin rosa blus med knyte och knappar från H&M, I love it! mucho!
imorn blire skolan som gäller.

nu har jag laddat ner hela säsong 1 av gossip girl, det glädjer mig! :)
nu ska jag gå och prata med Aurori, hjälpa til lite i köket. jag har blivit som värsta husfrun, jag diskar mycket bara för det behövs, de är inte super bra på att diska om man säger så! jaja, jag gillar att hjälpa till. ibland.

sen tog vi en glass på mc donalds, den var god. väldigt god. för god.

just det, här kommer som efterlängtat en liten presentation av alla namn som finns här nere. kanse´ke inte exakt alla, men dom mest användbara att veta. dom jag nämner mest lixom! varsegoda!

Aurori - den spanska mamman
Tato - den spanska pappan
Alba - den spanska systern
Jesús - den spanska brorn
Alina - tjejen från tyskland som bor i samma familj som jag, alltså min spanska syster
Lina - tjejen från österrike, hon bor hos Tatos bror alltså min spanska kusin
Julia - tjejen från tyskland, bor hos Tatos syster alltså min spanska kusin, hon är bästa vän med Alina sen innan
Lily - tjejen från finland, bor hos Albas pojkväns familj
Adrián - Albas pojkvän
Yolanda - min spanska kusin, Linas spanska syster
Sebastían - min spanska kusin, Linas bror
Julia - en tjej i min klass som är väldigt snäll mot mig och väldigt rolig
Rocío - en tjej i min klass, också väldigt snäll och rolig
Alberto - en kille i min klass, det samma gäller honom
Christina - lika dant som ovan


hm, kan inte komma på fler nu. men jag ska försöka uppdatera med tiden! (y) förlåt om jag glömt ngn väldigt viktig... jaja, förlåt. lo siento.


haha. efter en god frukost med mycket socker och fett blir man lite udda. eller, jag blir som jag är hela tiden hemma men iaf.

IT FEELS LIKE SUNDAY'

jag och Alina lyssnar på musik, min musik. klockren, underbar musik. förut när hon hörde "hej det är nick klick" låten så sa hon att hon hade hört den mycket i tyskland. stolt som tuppen, nöstan rörd av sveriges storhet! nic and the family in my <3 idag skulle vi åkt till stranden men eftersom det är tjockt molntäcke över hela himlen sp tyckte vi inte det passade sig. vi drar till Bahia Sur ist. jag ska lämna tbx ett linne från zara's och försöka hitta ngt annat. eller inte. måste spara lite pengar om jag vill rida och dansa salsa och alla små upptåg vi har planerat.
pratade med linda den fina igår, det var skönt!:)
ikväll ska jag ringa isabella, hon är nog röd som en tomat idag, och imorn åker hon hem till sverige igen och vi är på lika långt avstånd som alla andra jag känner och älskar. japp, inte för att jag kommer känna ngn skillnad. hon är alltid lika långt borta men ändå så nära i mina tankar! herregud, ajg har blivit så mesig och snäll. men det kvittar. jag älskar er.

måste citera anton forsberg som skrev ngt väldigt fint på facebook häromdan, det peppar mig ngt otroligt.
,- sverige är för litet och livet är för kort'
tack, det hjälper mig i mörkret.

50 dagar

ja, en jävla söndag är vad det är. ville bara meddela att jag idag har varit borta i 50 dagar. japp, det är lång tid, men ändå så lite. 50 dagar vilket betyder 7 veckor och en dag, vilket också betyder 7 månader och en och en halv vecka kvar tills ni hör min ljuva stämma igen!

AS STRONG AS YOU ARE'

helvete. jag vill men vet verkligen inte om jag kan.
jag längtar så otroligt mycket hem. efter allt. är så fruktansvärt ledsen lixom.
jag kämpar, men det är så svårt!

igår pratade jag med tato, han frågade hur det låg till. då sa jag att jag är så rädd för att förändras.
då sa han ngt väldigt fint, -att du kommer förändras i hjärnan, ditt sätt att tänka, du kommer bli mer vuxen, mer smart och starkare. men i hjärtat förändras du inte. du kommer fortfarande vara samma person i hjärtat. det förändras aldrig.'

jag hoppas han har rätt.

,- gråt inte, jag vet att det gör ont men du blir stark av det här. men det är ditt hjärta, det ska du vara rädd om. kämpa, men bara tills du vet att du inte kan. för då är det ditt hjärta som går sönder. '

ja, prata, det kan dom här i familjen! men det tycker jag om.
men hur mycket jag ön trivs här så har jag så ont.

MEN JAG KAN DET HÄR! SOM FAN ATT JAG KAN DET HÄR!

björn gustavsson, herregud

jag finner inga ord. såg precis reprisen från roast på Berns, och hur otroligt jävla bra är han inte!! jag tror jag dör. han är så klockren, och söt. ja, hur rolig som helst. dock inte i närheten av mig, issa och veronika men ändå. om inte jag fanns skulle han lätt vara roligast i norrköping om han skulle bo där. japp, vi säger så! I just love him!

RSS 2.0