måndagen den 14 juni 2010

ae, det här är sjukt. kan inte fatta att nio månader är över. nio månader har gått förbi. nio månader i spanien. min resa är lixom över nu. nu är det det gamla vanliga som väntar. mest känns det riktigt, otroligt, sjukt, jäkligt skönt att komma hem men det känns också jätte tråkigt. riktigt sorgligt och konstigt att de här nio månaderna är slut. sjukt. men gud vad jag längtar!!
jag packade idag. väskan väger 22 kilo och får väga 23, handbagaget väger 7 och får väga 10, och en handväska som får väga 6 tror jag och den väger väl något kilo eller så. skitbra alltså! så tack mamma och mormor och ni som tog med er allt de tunga! det hjälpte a lot!!
så nu är det alltså dags, dags att åka hem. fredag så smäller det. fattart inte alltså. helt sjukt. och skönt. hör troligen inte av mig något mer nu. kanskekanske, annars, hasta suecia!

btw, onsdag så spelar spanien - sweitch ( hur fan man nu stavar det ) . ska bli kul, gud vad vi ska hejA!!!!! kom igen spain!

puss på er.
LUEGO.

en vecka kvar. sjukt!

älskar er alla. sverige eller spanien, ni är alla underbara!
snart åker jag hem.

i cadiz

hej och hå!
internet har jag inte. kommer troligen inte ha det förns jag kommer hem.
så var det med det. men jag och julia är just nu i cadiz och sitter vid kyrkan på ett torg där de har internet vilket är jävligt mycigt faktiskt. vi tar en glass och en kaffe sen, kollar presenter och underkläder . japp, inget nytt direkt. milena är här, honåker hem den 12, vi planerar vår hejdå fest för fullt vilket känns riktigt jävla konstigt och sorgligt då den faktiskt förefaller om en vecka typ. nästa lördag. !!!!!! herregud! brunheten sitter där den ska och magen har inte direkt blivit mindre. menmen, jag är glad!

hejdå!

17 nätter

alltså, förlåt mina vänner. internet funkar inte. jag är back on track om några dar eller tre. veckan med familjen var GRYM och marbella är ett helt jävla underbart ställe! idag ahr vi shoppat, jag är jättebrun och vi har fan 37 grader just nu! vi DÖR! puss.

RSS 2.0