SEMANA SANTA

hej hopp! nu ska jag börja skriva lite kort på spanska också de viktiga inläggen. eftersom min kära vän Lina bla. vill läsa om vad vi har för oss nu när hon dragit. plus att ni andra ovetande kan träna upp spanskan! ett plus för alla lixom!
nu har alltså semana santa börjat! jag gillart , mycket! gillar musiken, gillar stämningen och det är lixom härligt!! ska försöka lägga upp lite bilder och berätta löite mer noga om vad det faktiskt går ut på när jag får tid. det handlar iaf om påsken, jesus, när han kom och när han dog. en jungfru, alltså maria, och ja. det är fint är det! så här såg det ut igår med mycket få bilder. ( batteriet på kameran tog slut typ direkt!!! )

Bueno, ahora ya ha empezado semana santa. y me gusta, mucho! me gusta la musica, el sentimiento, todo es muy guay! Voy a intentar poner mas fotos y decir un pokito mas sobre de k es semana sant pero no tenog tiempo ahora. pero semana santa es sobre jesus y la virgen, cuando cinó y cuando murió. es bontio! aki hay un pokito fotos de ayer, ( no tenia mucho pilar en la camera!! )










nu ska jag fixa mig lite, prata klart med Lina den fina, ta en liten fika och sen dra ut igen och kolla grejerna som händer idag därute! kramkram

Ahora voy a reglarme, hablar mas con lina, tomar un café y depués ir pa fuera ver las prepociones k pasa hoy! besitos!

LÖRDAG

jag , terhi, och indira bestämde oss för att gå ut lite idag då. vi tog en liten rundtur, käka en glass, skitgod, och kollade runt lite. mycket folk, men ändå ganska lugnt. sen stod vi och pratade utanför mitt hus i säkert ngn timme. gillar terhi jätte mycket! indira också! riktigt sköna verkar dom och det är jäkligt synd att vi inte var här samma år!! verkligen, det hade nog vart kul! menmen. nu är dom här iaf!
NU är jag dyng trött och ska glo på ett avsnitt desperate och sen sova. länge hoppas jag. imorn kommer som sagt pascal men inte förns vid 7 på kvällen.
28 veckor har jag vart här idag, alltså lördag kväll. härligt! det ltåer ju sjukt mkt! nu är det alltså bara 12 veckor kvar, vilket vill säga 83 nätter! konstigt. men så är det!
pusshej!

slänger inte en hälsning till rommel, du är en fin, efterlängtad människa som har visat sig vara väldigt trogen! ;) kärlek till dig <3


En bild ändå från September. en utav de allra första bilderna vi tog!
Lili, Lina, Alina, jag och hannah. julia, tyvärr, bakom kameran.

INDIRA ESTA AQUÍ!

jaha, nu är överraskningen avklarad. Indira är här. chocken var stor men fin! nu är allt som normalt, som om indira vart här hela tiden. hon ligger och sover i soffan nu typ. vi har vart på bahia sur idag, med terhi och lili, terhi som också bodde här förra året, men i lilis hus. hon kom idag på morgonen. imorn kommer pascal som bodde här förra året i linas hus. sen på torsdag kommer julias mamma&syster så det blir ju fullt hus! Det är varmt nu! väldigt varmt, 31,5 grader! fattar ni, 31,5 GRADER!!!! herregud, det är varmt.

OM EN HALVTIMME

bär det alltså av mot Jerez för att hämta "linda" som kommer dit vid 1. ska bli jäkligt kul att se minerna på vföräldrarnas ansikten när de ser vem det egentligen är! haha. ska bli kul och se hur det är mellan indira och familjen, hur läget är lixom, hur dem pratar, vad de pratar om, vad indira gör, hur hon är. ja, allt ska bli väldigt spännande att se! julia käkar lunch med oss och sen vet jag inte om "linda" och Alba drar till salsan ikväll. kanske. jaja, nu ska jag fixa det sista i rummet innan vi drar. Ha en fin dag, får se när jag kan släppa nyheten och hemligheterna bakom Indira! haha!

LUEGO.

BESÖK.

HEJSAN mina vänner. inatt hade jag en konstig dröm. kan ni ta och skriva upp i era snart fulla intresseböcker. den var iaf riktigt skum och ni som vill ha detaljer får helt enkelt inga.
Sitter här, precis druckit en kopp te, har skaplig träningsvärk i baklåren, woho!, och det är moln på himlen. trist. det blir nog till att plugga spanska idag med, läsa lite tidningar och käka upp det sista godiset! Nu är iaf lögnen gjord utav mig och alba. imorn kommer min fina "linda" hit nämligen. hon ska stanna här till den 5 april och jag och alba ska åka ochhämta henne med tåg imorn. i själva värket är det så att indira kommer, familjen förra student. jag ska ta hand om kusinerna så åker min vfaster, vfarbror och alba och hämtar henne. sen blir det surprise surprise för resten! ska bli kul att träffa indira, lite nervös är jag men snälla. jag kommer vara KOLUGN!


Bild från förrförra helgen tror jag det var, när jag och julia var och såg på flamenco! det var grymt bra och de här var nog de bästa tycker jag nog! jäcligt cool dans iaf.


ESPAÑOL

HEJHOPP, idag var morgonen seg. vid tolv glodde jag på klockan och ville lixom inte riktigt gå upp ur sängen. det var varmt och skönt och jag var dyngtrött. menmen, nu är jag uppe, frukostkäkad och sugen på att plugga lite spanska. ska ta och diska och sen sätta mig ute under den molnsoliga himlen och plugga spanska. plus poäng till mig! tar mig väl en godisbit också! sen efter lunch vid 4 kommer julia hit, hittar vi på ngt och sen ska vi träna! ha det,

LUEGO.


PROMENIX

idag tog jag en promenad då. härligt, musik i öronen och en handlamat lista i handen. skulle handla åt aurori så jag tog en preomenad innan. riktigt skönt! och välbehövt eftersom jag tryckit i mig nästan allt godis som familjen har skickat hit. gott men jäkligt osunt!! men, skit samma! jag tränar nu. då kan man äta lite mer än vanligt! ikväll ska jag och aurori göra en ny macka som vi har sett på tvn. den ser grymt god ut så jag tänkte hjälpa henne laga till den! sov så gott!

LUEGO.

SÖTASTE FLICKAN!


ta en titt! så grymt söt. så skön hon ser ut alltså! haha. älskart!
varje gång vi glor påt här i familjen så asgarvar vi, hon är så jäkla tuff !!!

idag ahr vi vart hos läkarn bara för att få det bevisat att utslagen nu börjar försvinna. vi fick också en ny tid så jag ska ta blodprov för att kolla så struman står rätt till! känns skönt. nu är det också så att jag kanske har ett jobb till sommarn! på museet ett år till! hoppas på det, det är ju lite svårt att få jobb när man inte kan ta sig till intervjuerna!!! så det vore verkligen toppne nu när halvars troligen inte funkar! jaja. får se hur det blir! nu ska jag läsa lite tidningar och käka lite godis ute i solen, det är lite molnigt idag menmen, solen lyser där bakom ungefär halva tiden iaf! HARE!

luego.


SOOOOOOOOL!

ja, lite sol och humöret är genast på topp!
härligt! har solat idag igen, fick TVÅ paket idag! ett var väntat men det från mamma&lovisa var otroligt kul att få, en liten glad överraskning. jag och Aurori satt och mumsade i oss damsugarna! haha, hon älskade dom!
tidningar från både pappa&mamma och godis i mängder! nu behöve rjag inte köpa mer godis förns jag ska hem, haha! och spanska boken, superbra! nu kan jag plugga lite spanska igen då! jaja, efter maten så kommer julia så ska vi träna, sola lite också kanske!

LUEGO.

ES DOMINGO, CLARO

ja, detta är en typisk söndag. alltså, en typisk gammal söndag. så som söndagarna brukade vara länge sen. typ i oktober, december där. känns deppigt. tungt. trist. ska städa rummet, duscha, käka och sen drar jag bort till julia. kanske spelar vi in den där musikvideon vi har pratat om att göra. det skulle vara kul. haha. annars är jag ganska död. skulle vilja gråta men har lixom ingenting att gråta över på ngt konstigt vänster. menmen, går väl över snart hoppas jag. hörs senare!

LUEGO.

JUST TUSAN

det är bara 90 nätter kvar nu! ville bara säga det. 90!!

SLOOOOOOOOOOOOOW

ja fy tusan vilken seg dag. jag och julia vandrade omkring som zombies  hela dagen i Jerez. vi gjorde ju en liten road trip till jerez då, men vi var som sagt helt döda. men vi var roliga, alltså grymt roliga!!^^ men vi hade en skitkul dag, seg, men skitkul! nu sitter jag här med sebastian i knät. han ska sova här inatt och ville sova i mitt rum idag! sötnosen! så han ska sova bredvid mig inatt!
hejdå!


FREEEEEEEEDAG

HÄRLIGT, nu är det äntligen helg! ännu en vecka har gått! så sjukt fort tiden går då, de tär inte klokt! jaja, jag klagar inte direkt. idag har jag och alba vart och köpt ett kort till min vpappa eftersom det är farsdag idag, senare ska vi iväg och köpa en blomma också! så får han det sen. hm, ikväll ska julia alltså sova här. så ska vi käka pizza. härligt. nu blire till att slappa den här jäkla ryggen tills jag drar mig. imorn bär det av mot jerez igen då, jag och julia. tar vi med oss mackor för att spara pengar! haha! det blir superbra!

LUEGO.

JUST FAN

HÖLL JU på att glömma att det idag är exakt 3 månader kvar tills jag kommer hem! :D så konstigt det känns, 92 nätter. imorn kan man säga 2 månader oh 4 veckor typ. härligt värre! och nu väntar allt det underbara. jag har ju det som sagt helt sjukt bra just nu här med familjen, vännerna, och att inte tala om vädret och maten! nu njuter jag de sista veckorna. 13 veckor btw! inte alls mycket! för fan bara 13 helger kvar!

MIN EGNA SPANSKA LÄKARE, SUPERCOOLT!

jaha, idag gick jag och Aurori till läkarn igen för att fixa en egen läkare till mig eftersom jag hittils har behövt en läkare jäkligt många gånger. jag har vart mer sjuk med mer konstiga grejer här än vad jag har varit under hela mitt liv!! så sjukt! men så är det. nu har jag iaf min egna spanska läkare! hur coolt är det inte! haha. vi har iaf bokat tid nu för att kolla min struma. eftersom aurori tror det kan ha ngt med det att göra, vilket jag absolut inte tror, men vi ska iaf kolla. kanske ta några prover vilket jag skulle tycka var skönt. få koll på det lixom!
annars har jag bara solat idag igen. tränade med julia sen också! härligt! imorn är det fars dag här, vet inte hur det är där hemma? jag ska iaf köpa en liten blomma till tato! nu blire till att laga mat med aurori, grönsaker och köttbullar! pusspuss!


SPANSKA

jaha, bara för min vfamilj!

os kiero mucho, sois la familia más maravillosa! como me habeis ayudado, y k bien estoy cuando vosotros estais bien! me habies enseñado miradas de la vida k no sabia k haber y pa mi, sois los mejores! k divertido tenemos y k contenta estoy en la casa, como la niña sueca! os kiero! besitos, la mojje! <3


UNDERBAR,

det är vad du är! <3

idag har varit en kanon dag också! solen skiner ju för fullt och herregud vad bra det känns att vara här då! allt vänder kan jag säga så fort vädret blir bättre! allt känns SÅ mycket bättre! nu vet jag varför jag valde spanien! härliga tider! och familjen min är helt skitfin! älskar dom massvis och är så jäkla glad att jag hamnade just hos dom!

iaf, idag var jag och aurori hos läkarn. det är fan herpes.
och jag har så jävla ont i ryggen bara för att det här herpes är som en orm säger dom. den har ett huvud, såren på magen, och en liten rumpa, märket på ryggen! och det som gör så jävla ont är kroppen. alltså, det låter ju helt sjukt men nu har jag faktiskt det bevisat av en läkare! konstigt, men sant!
sen har jag solat hela dagen, målat naglarna och nu kom julia, vi ska ta en fika på ett indiskt café! så nu fixar jag till mig, och drar mig och fikar! smaskens!


jag bjuder pån!
picnic med julia, härliga människa! <3

TISDAG

idag har varit en kanon dag! har haft det riktigt skönt och bara gjort sköna saker! vaknade vid halvtolv, käkade en kiwi och en yogurt, och sen gick jag direkt ut och satte mig på gården och solade! sen så har jag solat hela dagen. filat naglarna där ute, gjort sudoku, läst lite, pratat i telefon, lekt med hundarna. ja, jag har haft en heldag utomhus! härligt! sen tränade jag och julia och hej&hå, jag sprang 15 minuter, vilket betyder 15 minuter mer än vad man kan tro jag klarar av skönt. kom hem, stretchade, duchade, smörjde in mig och nu ska jag laga mat med aurori! toppen dag! puss på er! <3

I HELGEN

jaha, vi hade alltså en underbar helg! på lördagen gjorde vi en picnick till parken, macka, frukt, cocacola och yogurt, en filt och solen! det var så jäkla underbart! solen sken hela dagen och det var jättevarmt även om detblåste en del! så härligt nu när solen äntligen kommit. allt är mycket finare och bättre! sen på kvällen gick vi och käkade ute och tittade på flamenco! vilket var riktigt grymt! så grym dans alltså, som en jäkla film i ansiktet på de som dansar! det handlar jäkligt mycket om uttryck! men det var tufft!
sen på söndagen köpte vi med oss burger king och satte oss på samma filt, på samma ställe hela dagen igen! härligt! sol, två dagar! vi hade riktigt kul och skönt!








fantastisk helg, fler sånna och jag är nöjd! <3

STRANGE THINGS MY IMAGINATION MIGHT DO'

jag gick till skolan idag! riktigt bra jobbat, kanske funkar dageninnan pepp och sånna grejer! jag tror påt! kom hem vid elva, käka en kiwi och drack colacao. sen tog min vmamma en titt på min mage eftersom jag har gått och kliat som en galning ett par dar. då säger hon att jag har herpes. HERPES , på magen! det är ju sjukt. men det slutar inte där. sen sa jag, när du ändå håller på kan du ju ta en titt på min rygg också. japp, där hade jag det också!men de tär tydligen ingen fara eller ens konstigt såhär års här. det är herpes tider sa hon. så jag fick en creme och så, det svider och lixom värker lite konstigt. ont gör det fan! hoppas det försvinner snart. alltså det är ju sjukt, det sitter typ precis under bhn. aldrig hört ngt liknande!
jaja, sen vid 12 gick jag ut och solade. satt och sola ett par timmar då jag fick för mig att noppra benen. mina få hårstrån ska jag börja noppa bort istället för att raka. det måste ju vara himla bra! lite ont gjorde det men vafan!
solade vidare, käkade lunch, och sen nu vid 5 typ gick jag in. börjar bli röd lixom. sen ska jag iväg till posten.

woho!

säger bara att jag har haft en underbar helg! bilder och sånt kommer på tisdag eftersom kameran blev kvar hos julia. imorn är det skola som gäller. jag har peppat mig själv mentalt hela dagen bara för att orka! så skola blir det imorn! där med basta!

nu  ska jag hjälpa aurori med maten och sen blir grey's, sen ska jag sova!

LÖRDAG

jaha, helg igen då! superbra! idag är det faktiskt sol så jag och julia tänkte dra oss iväg till en park med lite picnic igen då eftersom de sista picnicarna har blivit helt sjukt bra! så vi drar oss om någon timma och köper lite mackor och annat gott! ska försöka sola lite smått också! sen ikväll ska vi och se på flamenco! så käkar vi där medans de dansar flamenco! spännande!
en ny låt jag diggar starkt,
Lady Gaga-Speechless

nu såg jag här precis innan jag skulle logga in på bloggen vilka som är i finalen av melodifestivalen!! herregud, alla suger ju. eller vad vet jag men på namnen så suger de! så jag tänkte ge er mitt tips svenska folket! rösta på ola! han ser iaf bra ut! jävligt bra ut! plus att jag förra sommarn var helt besatt av honom, jag ville bokstavligen gifta mig med honom. älskar hans låt nathalie och den där andra vad den nu hette. make me feel good eller ngt. han har så härligt skratt i den. jag gillar skratt. killar med fin röst och fint skratt får mig lätt på fall. nu vet ni det också! iaf, rösta på ola för min skull!


eller vafan säger jag! ANDREAS JOHNSON!!!!!! min hemlioga kärlek! jag älskar honom! rösta på honom också! eller varför inte darin, han verkar vara en härlig liten mesig prick! okej, ni får helt eneklet rösta på vem ni vill utav killarna! varför inte alla? eller nae. en kille för min skull! tack!

Luego.

AND I THINK TO MYSELF'

HEJSAN allihopa! ännu en dag. inte vilken dag som helst heller. det är en 12 mars. 12 mars, det är ju helt sjukt! kan ni gissa hur länge jag vart här nu! 6 månader, ett halvår!! hipphipphurra och bugningar och bockningar tack! ett halvår låter ju sjukt mkt! men så är det iaf! datumet stämmer egentligen inte heller in i hjärnan, 12 mars. lever fortfarande i typ september. känns absolut inte som mars. herregud alltså! 

slänger in några bilder från förra helgen när jag och julia var och käkade på pasta buffé stället och tjockade på oss yttligare!




lite back on track nudå.

nu är kräkskiten över. lite svag och omtumlad i kroppen men annars är det bra! kan också vara iprenen men det märker vi snart! hade feber också igår, men nu verkar det som sagt vara över. sol har vi idag, ska väl sätta mig ute lite sen då! jag tar alla chanser som ges! satsar ju på brunheten som jag antar ni hört ett antal gånger! julia sover troligen här i natt, så får väl ta och plocka ihop lite på rummet nudå, det ser ut som helvete nu eftersom jag har legat deckad i två tre dar. sen fixar jag naglarna.

slänger in en liten men stor hälsning till alla ni underbara vänner där hemma! jag saknar er så otroligt mycket, det ska bli helt sjukt skönt att komma hem till er igen! älskar er alla! <3

sjuuuuuuuuuk. helvete.

jaha, då har man åkt på en 24 timmars kräksjuka! toppen! så, igår spydde jag floder mitt på natten. rakt ut på golvet, som en vattenslang. mer detaljer om ni säger till! tato skämta sen idag om att jag siktade på honom, vilket jag självklart INTE gjorde.... jaja, jag är iaf dyngsjuk, nu har jag feber också men den lägger sig nog snart med lite droger och sånna grejer! uppdaterar när jag mår bättre!

luego.

100 NOCHES MÁS

ja, nu är det hundra nätter kvar! och herregud säger jag bara! vad är väl hundra nätter! imorn kan jag ju säga att det bara är 99 nätter kvar, vi är alltså nere på tvåsiffrigt!!! goooooooooooood! nu är jag genomtrött alltså, jag och julia har gått galet mycket idag! jag gick först till hennes hus som tar ca 40 minuter, sen gick vi världens omväg för att köpa ett telefon kort, så då gick vi i en och en halv timme. sen bar jag ju mig hem igen då, 40 minuter till! det är jobbigt att gå alltså! men vi hade en bra dag! vi är ju flumma alltså! pratade med älskade vewe igår! det var efterlängtat, vi har inte pratat på evigheter så det var ett bra och kul samtal!

You'll never change, what's been ain't gone'

HEJ HOPP! jaha, idag var jag i skolan de tre första timmarna. gick långsamt som vanligt men ändå ganska skönt att sitta och slappa och plugga lite spanska. morgonen gick också bra, musik i öronen och inte så fruktansvärt farligt kallt. sen vid elva kom jag hem, käkade lite yogurt och snackade med tato om vad jag ska jobbamed när jag blir stor. haha, vi skrev världens längsta lista och grejer! han är urbra min vpappa!

sen gick jag och alba och handlade, sen lagade jag och hon maten ensamma!! haha! det började brinna i ett papper men den krisen klarade vi snabbt ut! vi blåste för fullt! sen sa vi att vi skulle nog vara tusta om det här! så det har vi ju vart ! haha! nu väntar jag på julia så ska vi träna lite. och snacka strunt då! :) kära julia!


världens lilla godbit alltså! min vkusin Adriana <3

después me despierten tus besos'

HEJSAN! herregud vad jag sover dåligt nudå! igår somnade jag inte förns efter 6 någon gång och idag var jag fortfrande vaken vid 4, så skolan hoppade jag idag eftersom jag var så fruktansvärt trött! har skrivit recept, handlat med alba och småfixat lite. idag ska jag inte göra ngt speciellt. är så trött, vet inte varför! men jag kan nog tänka ut en anledning till att jag inte kan sova. jag har ungefär miljoner tankar i huvudet!

ännu ett underbart låt tips kör vi på då! en spansk den här gången,
Alejandro Sanz-Desde cuando

helt underbart fin låt!

GLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAD! <3

bild från december i Cádiz!

the lovely bones

nu pratade jag precis med julia från min klass och hon undrade om jag ville hänga med på bio, det ville jag ju såklart! så ikväll blir det bio med tjejerna från min klass antar jag att det är och sen hänger julia också på. det blir the lovely bones, som jag tycker verkar jättefin! ska bli kul! göra ngt på en långtråkig söndag lixom! så nu får jag fixa mig lite snabbt så kommer väl julia vilken sekund som helst och sen så drar vi på bio!

7 Mars

HEJ ALLA! herregud vad tiden går fort, är det redan mars? redan har en vecka utav marsmånad gått, det är ju sjukt! jag och julia planerade in allt i kalendern igår, de saker vi måste hinna med innan vi åker! vilket är så himla nära nu! läskigt men underbart känns det! vi har inte mycket tid bara hon och jag faktiskt, eller många helger kan man säga! det kommer familjer, gamla studenter och allt möjligt folk hit! med start den 26 mars, vilket är riktigt riktigt snart! ja, herregud! den tid som var så otroligt lång i början börjar nu ta slut! gud!

jag och julia, 24 december 2009

hahahahahaha!

det är bra hannah! man ska säga vad man tycker och man ska säga det bestämt! <3

nu sitter jag med ansiktsmask i ansiktet, alba har precis klippt mig. blev en liten variant på snelugg, alltså typ lugg men ändå absolut inte. svårt att förklara, men ni lär väl se på framtida bilder! (y) nu blire lite mys och sen sängen! sov gott allihopa!

luego.


vi kör en bild från carnaval, vi klädde alltså ut oss osv. jag provade denna underbart fina grej. !

esta puta lluvia!

es k me mueroooooo! verdad, no puedo mas con esta puta lluvia!
jaha, vi skulle ju alltså åkt till sevilla idag jag och julia men så klart är det någon där uppe som vill oss illa. klockan 8 ringde klockan, vi vaknar, lyssnar, tittar på varandra och släcker lampan och somnar om! det är alltså så att vi hör regnet, och  åskan. ni kan inte fatta hur mycket det regnar. det är inte normalt regn, det är floder som forsar ner alltså! våran ena baksida är fylld med vatten, man har vatten någon decimeter upp på benet om man skulle sätta foten där! det är sjukt alltså! jaha, så vi bestämde oss för att käka ist. på muerde de las pasta! vilket heller inte sitter fel! underbart god mat och inte snacka om efterräterna! underbara! jag åt två bananer med varm choklad också! min absoluta nya favorit som efterrätt! ska fan börja göra det hela tiden jag är sugen. det är ju faktiskt banan också! mm, sen gick vi hem till julia och flummade. haha, vi har så kul hon och jag! sen tog jag promenixen hem med nyinlaggd musik på ipoden och snabba steg! härligt faktiskt. så länge man slipper regnet! vi planerade även alla framtida helger vi har! vi märkte då att vi inte har så fruktansvärt mycket tid kvar!! snar står vi där, tänker att vi måste fan börja packa!! så sjukt! det går inte in i min hjärna! nu blev det ett långt jobbigt inlägg igen. jag ska börja med korta, snabb&lättlästa inlägg med mycket bilder, eller vad säger ni?

VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRMEE!

äntligen, är det lite varmare! jag vill dock påpeka att med lite varmare menar jag några grader och med varmt menar jag även utan regn för en gångs skull. det är dock molningt men ändå! det regnar inte och jag fryser inte. förutom om fötterna, så jag är nöjd! idag kommer julia hit då så drar vi och fönstershoppar lite då! jag är ju lite på minus sidan med pengar, men ändå har jag klarat att lägga undan lite! stolt som tuppen! så ska vi väga oss idag också! jag har ju faktiskt gjort det nu två månader i rad den 5 så varför sluta nu! dessutom tror jag på ett roligare nummer på vågen! woho! jag har hittat motivation att träna nu! jag vet exakt varför också! känns jättebra! nu ska laga lite mat, det blir ris med räkor, smaskens! och så blir det liten snabb titt på mitt underbara cafe. sen sover julia här inatt och så blir det spontan resa till sevilla imorn! det bär av tidigt på morgonen. vid 9 går tåget, så det blir ingen sovmorgon då inte! men det gör inget. jaja, bilder och grejer om det får ni imorn då!

kan ju tipsa om en till låt som är fin
missy higgins-the speciall two


And we will only need each other'

och jag pustar ut efter ett säkrande blogginlägg.

Nu sitter jag här med ansiktsmask, har tränat med Julia, massor sit-ups och bengrejer, så sixpack, here I come! sen tog vi en promenad på 1 och en halv timme och sen så sprang jag hem igen, eller ja, jag började springa men orkade bara tio minuter. så jag gick, i rask takt dock, de 40 minuterna hem igen! det var en riktigt skön och bra grej! jag har börjat hitta motivation till att träna och bli lite mer fit. jag vet exakt varför också!:) vädret var fint och snälla gud gör så det inte regnar mer och välkomna solen! med de orden vet jag vilken underbar låt jag ska tipsa om, the beatles-Here comes the sun! den är verkligen jättefin! nu kan jag inte röra läpparna eftersom masken har stelnat. härligt att Aurori precis gick in för att duscha då! nej, nu gick hon ut! sicken tur! hejdå!


PAPPA <3

ja som ni alla vet var min pappa här och gottade sig utav vårt fina väder 8-) eller inte, vädret sög men det var ju underbart att hänga lite med pappa lixom, det var ju ett tag sen! fixar lite bilder då från när han var här!










härliga du pappa! <3

me cago en los muertos, esta puta lluvia!

ja för fan vad det regnar och blåser! nu är det typ orkan här, eller ja, storm med styrka som tusan! jag följde julia hem eftersom vi hade vart och kollat resor nu då, vi är nästan säkra på att det blir maruecco som slut resa! alltså afrika! så jävla coolt! det ska bli riktigt kul! vi tittade ju på resor till barcelona också men det är så himla jätte dyrt så vi har inte råd tror vi! sen så gör vi en spontan resa nu på lördag till sevilla, fixar mat så vi inte behöver köpa lunch så sparar vi någon hundring. tåg fram och tillbaka går på 26 euro typ så det blir en billig bra resa! imorn blir skolan då! hundra procent säkert! det är dags att ta sig i kragen lixom, aldrig kommer jag aldrig iväg! så så blir det imorn! och om det inte regnar så ska jag och julia träna imorn också! härligt!
nu blire kyckling!

slänger in en bild på den underbara maten vi käkar ikväll!

men gud, det såg inte alls så gott ut. men jag lovar! det är sååå mycket godare än det ser ut!


gladgladglad!

jag vet inte riktigt varför, eller jo det gör jag, men jag är hur glad som helst! längtar, lever, minns och mest längtar! gud, det känns igen!

idag då gick jag upp tidigt som ni alla redan vet. nu sitter jag med itunes och försöker lägga in filmer och bilder på ipoden, vilket är svårare än vad det egentligen är för mig. mina genikunskaper börjar långsamt förfalla... men dom kommer igen, lovar! snart kommer julia hit så drar vi och kollar upp resor till barcelona! det ska bli riktigt kul! vi gör som en svslutningsresa hon&jag, i början av juni typ! vi kollar barcelona och någon utav öarna! det ska iaf bli skitkul vart vi än kommer iväg! sen tar vi en promenix för jag måste prata av mig känner jag och nu när lina inte är här, ja då får julia ta smällen! :) dock är det bara roliga saker att lyssna på den här gången! imorn blir det skola då, första gången på jättelänge känns det som! blev ju ett litet avbrott där när pappa var här och sen linas sista vecka och sånt trams! men nu är jag back on track. i ett par dar! :D

jag är så otroligt sugen på salami macka nu!



tidigt hörrni!

ja hrregud vad tidigt jag är vaken nu! mm, klapp och applåder!
går väl tbx och sover sen igen kanske. får se. ha det bra, hej!

WHAT A WONDERFUL WORLD'

halvligger i sängen. väntar på att maten på facebook ska bli klar. och pratar med mattias, det är härliga tider! . imorn blir det skola två timmar, går på de två sista. språk och fysik. de  roligaste. sen hoppas jag väl på sol imorn så jag kan jobba på brännan åter igen. jaja, sov jätte gott! puss på er! <3


TJABBA!

tjena hallå.
dagen är seg. sov ju till halv 2, blev sent igår. men hellre seg idag än missa igår!
jag har städat och pratat i telefon med julia. händelserik dag. verkligen. men skit samma. nu pratar jag med redan saknade lina på msn och hon är så härlig! gud vad jag kommer sakna henne! men i september kommer hon till sverige! woooho! HERREGUD så kul vi kommer hadet! ska göra henne till en riktig norrköpingsbo!
vädret idag suger så. jag som hade planerat en sola hela dagen dag men planen sprack ju direkt. jag och alba är helt galna i café world och farmwille, vi garvar varje gång vi springer till datan för vo har glömt en maträtt eller ngt! haha, så kul! min vmoster yoli var tvungen att stanna hemma fråne  n fika med en vän sa hon eftrsom hon hade mat på spisen i sitt cafe! jag dör! härliga människor jag hamnat hos! <3

nu ska jag ta en promenix! (y)


älskade lina, jag och julia!


CAUSE YOU WERE WALKING THE OPPOSITE WAY'

herregud, jag kan inte hjälpa mig själv! det bara händer och kan för fan inte tänka på ngt annat. helskotta! en gång till alltså.

jag är förmodligen alldelles för trött för att ens kunna somna. jag orkar lixom inte lägga mig under tecket, sitter hellre ovanpå och typ väntar på att tiden ska gå. skumt. imorn ska jag vila ikapp har jag bestämt!

luego.


K MI CORAZON ESTA COLGANDO EN TUS MANOS'

vilken natt och dag säger jag bara! helt underbar och helt förskräcklig! jag är så trött så jag är helt borta, fattar ingenting och småfryser. vi var alltså uppe hela natten! stolta är vi för vi trodde vi skulle somna åtminstånde lite! men icke, Chano och Yoli var uppe med oss så vi pratade hela natten och hade det jättekul och mysigt! klockan 5 frågar julia mig om jag har presenten till lina,
- JOOOODER, ME CAGO EN LOS MUERTOS!
alltså hade jag glömt den hemma hos mig. så klockan fem mitt i natten bar vi oss ut för att gå och hämta presenten. mina hundjävlar som skäller såfort de hör det minsta ljud gjorde det omöjligt att få detta gjort osynlig. tato vaknar men blev som tur var inte arg! de andra fortsatte sova så gott. jaha, sen vid halv 7 tog vi en kaffe och började fräscha upp oss lite för sen vid halv 8 bärde det av mot flygplatsen! ja, hejdå lina! kommer få det väldigt svårt nu utan henne och framförallt väldigt tråkigt och tomt. men jag får stå ut. btw, sen när jag kom hem var det strålande skitvarm sol så jag satt och solade i ngn halvtimme, guuuuud så varmt och gud så fort det går! jag är redan bränd på kinderna, klant, och har en linje på benen, alltså fatta efter bara en halvtimme!! men härligt! nu börjar spanien lixom! sen vid 3 gick jag och la mig och nu vid 6 ungefär väckte aurori mig. så nu ska jag väl titta lite här, leka med barnen som exakt nu kom förbi och sen gå och lägga mig tidigt utan middag.


från december slänger vi in en gammal bild, härlig dag! lina&jag. <3


RSS 2.0