THE LAST SLEEPOVER

jaha, nu drar det sig mot sitt slut! sista natten för lina. jag och julia drar nu med lina hem till henne så ska vi ha uppesittarkväll tills imorn när vi åker vid 8 till flygplatsen! ska bli riktigt kul med dessa brudar, godis, cola och film! och farmwille eftersom jag blivit lite beroende!! fasen, jag som svor att jag aldrig skulle börja spela! jaja, nu är det så! nu drar vi, så kommer det bilder och så imorn!

btw, så är jag  en riktig stalker igen. det blir ju lätt så när jag får fling på ngt. säger det igen, känslan är densamma, bara lite bättre nu och därför kan jag inte låta bli att hoppas! lite för tidigt men ändå!


OCH så passar jag på att säga hur mycket jag faktiskt saknar alla der där hemma, och hur mycket jag längtar efter den 18 juni! wooooohooo!

todo el mundo va buscando ese lugar'

nu har jag precis lekt häst. med sebastian han på 4 år så att ni inte tror jag egentligen gillar att springa runt runt ett litet bord i två timmar och gnägga som en häst (han stannade tillochmed och låtsades skita en gång, inte jag dock, jag kände att jag gjorde bäst i at skippa det) helt självmant för eget välbehov och roande. icke. inte alls 8-) sen gick vi inte till mitt rum och då hoppade han i sängen. han är nog den sötaste spanska 4 åringen jag någonsin har sett! så klockrent underbar och go!

nu drar jag till lina, så drar vi vidare sen! härliga tider!






THAT PLANET EARTH TURNS SLOWLY'

jaha, jag passar väl på med ett litet fint inlägg innan dagen sätter igång. vaknade precis, ska hoppa in i duschen så fort tato slutat larva sig och tar över hela huset! haha, nu skäller han på allt och alla och tycker det är jätte kul och håller på att styra över alla. han förbjöd mig egentligen att ta en dusch. men han ska gå snart så då hoppas jag in iaf. A tomar por culo!
sen kommer lina hit, julia också tror jag, vet inte riktigt vad vi hittar på men ngt blir det. sen sover jag hos lina inatt, det ska bli kul!

aaaah, btw medans jag har lite tid. jag och lina var och red på stranden häromdan! hur härligt underbart var det inte! vi hade sån tur också med vädret, det var sol för en gångsskull och vi hade sol hela tiden, och sen på stranden var ju solen på väg ner lixom, och det vet ju alla att det är coolt! min häst hette dama och linas häst hette luna. det var riktigt riktigt härligt! kostade ju lite men skit samma! det var underbart och kommer komma ihåg det föralltid! som allt jag gör med finlina!

slänger väl in en bild på lina och julia på stranden i novo santci petri när vi var och käkade lunch där någon vecka sen! härliga brudar det där! <3 


förlåtförlåtförlåt

ja, jag har helt enkelt inte haft tid! pappa har vart här, ska berätta om vad vi gjort med bilder och sånt jag ni vet. sen är ju det så här att lina åker hem på måndag och jag vill hellre vara med henne den här sista veckan än att uppdatera bloggen lika flitigt som tidigare! men det kommer jag lovar!
jaja, idag då iaf så var jag lina och lili på stan, köpte en skjorta från zara och en svart kofta typ från en spansk affär som jag inte vet namnet på.... ett par armband tsm med lina och ett läppglans. sånu kan jag inte handla ngt mer som jag vill ha förns om ett långt tag då. jag har det lite svårare med ekonomin här konstigt nog. även fast det känns som jag spenderar mindre pengar. riktigt konstigt. jaja.

btw så känns det exakt likadant igen som en gång för länge sen. bara lite bättre, fin känsla. har nog saknat dig!

det var iaf helt underbart att ha pappa här hos mig! det var nästan svårt att komma ihåg hur det var att inte sakna honom! skumt. men han är bäst min pappa!
och nu om två månader kommer lovisa, mamma, johan och mormor! härligt! plus att vädret börjar bli bättre, varmare och lite mer sol! mindre regn och snart kan vi ligga på stranden! vet inte om jag nämnt det men jag ska bli så brun så ni där hemma gråter av avund! 
puss på er! 

sebastian min ursöta vkusin fyllde 4 häromdan, kommer bilder från det med tror jag! han är en klockren grabb!
 


CARNAVAL 21.00-04.00

alltså hur sjukt låter inte det här. vi satt och pratade om det som är på tv ikväll, det kallas carnaval och är typ massa framträdanden. tänk er idol med stora grupper som framtäder och 100 gånger större, aurori och tato sa att det här året är det mycket tidigare än de andra åren, ja då tänker jag att det slutar väl vid 22 eller 23 någon gång. men jaha, där kom överraskningen! det börjar 9 och slutar vid 4 på morgonen! alltså det är ju sjukt mycket tid! och att det börjar nio tycker jag också är konstigt och ovanligt. hemma börjar ju allt vid 8 och slutar vid 11 någon gång, alltså de stora galorna! anorlunda!
så idag ska vi mosa ihop oss i sofforna jag , julia, alba, jesus och tato, aurori sitter alltid vid bordet, och mysa med godis och titta på carnaval till klockan 4!! gud, borde tagit en siesta och vilat upp mig!
btw, jag längtar OTROLIGT mycket efter våren alltså! sol, stranden! det bästa är att för mig är faktiskt inte väntan lång, några veckor eller så! underbart!
har jag nämnt att idag har jag vart här i exakt 5 månader! alltså det är ju hur mycket som helst! konstigt och stolt känns det! jag är så glad att jag stannade! människorna är människor jag vill ha i mitt liv lixom! älskar dom!

en gammal goding, vår första underbara picknick!
julia jag och lina, alina bakom kameran tack och lov, där görs hon bäst.
imorn hoppas vi btw på en ny picknick om vädret tillåter!

luego.

ARROZ CON GAMBAS


jaha, lunchen bestod av detta! min favorit tror jag nog! underbart gott! med bröd också så är det ju rena rama tallriksmodellen!



idag gick jag till skolan vid 11, alltså de tre sista timmarna! vi hade bytt klassrum eftersom en kille i min klass går på kryckor och kan inte ta sig upp till vår vanliga våning! haha. men jag gillade dagen. satt bredvid maria idag och hon är jätte snäll! verkligen snäll och rolig också! hon har gjort en sång om lärarna som hon sitter och trummar och sjunger hela lektionerna! virginia är också jätte snäll! vi pratar mycket och hon verkar vilja prata också så det känns ju kul! sen den sista lektionen på filosofin tittade vi på någon utställning, den var riktigt kul faktiskt! igår pratade jag med den bästa veronika i USA!! så härligt var det! det var verkligen super härligt på ngt sätt, nästan exakt som om i sitter hemma i rummen framfr tvn och pratar i telefon som vanligt! sorgligt också sen när man lägger på och tittar sig omkring och vet exakt vart man är och hur långt ifrån vanligt det är! också känner man sig lite dum när man lagt på eftersom man egentligen sitter och pratar med en dator...
ikväll sover julia här, vi ska nog glo på en skräck film, one missed call, och kanske går vi ut och äter. men vem vet! nu är det iaf HELG!!! halleluja!


CARBANZOS CON ACELGAS


lunchen idag då!
inte min favorit men det glider ner ändå, konstigt eftersom det innehåller i princip allt jag hatar! men jag gillar det ändå! auroris mat är den bästa här lixom!


GLOSOR

idag i skolan så satt jag och skrev glosor typ hela tiden. alltså gud va många ord jag lärt mig, för jag bockade även av de ord jag nu kan men som jag inte kunde i början! holy macarony säger jag bara! nu har jag ganska svårt tillochmed att hitta nya glosor jag inte kan! hur tufft är inte det! stol som tuppen, som tsatsikis pappa säger! jaha, skola idag alltså, tre timmar för sen efter rasten hade vi bara en timme och den struntade jag i eftersom jag var så hungrig att jag kunde knappt röra mig utan att kurra! satt jag gick hem och tog en macka och colacao! haha, min vfamilj är bara så sjukt roliga! jag , aurori och tato pratade i ett par timmar sen nämligen och jag skrattar ihjäl mig alltså! och dom tycker att jag är en konstigaste svensken som dom har träffat. vilket varken är lätt eller svårt eftersom jag faktiskt är den enda svensken som dom träffat! em, idag ska jag och lina gå en promenix till vår områdesrepresentant och lämna betygen. sen ska vi kolla foton eftersom hon drar snart. hemska tanke. hon ska göra ett fotoalbum till sin familj i hejdå present! så vi ska kolla vad jag har!

tänkte att jag börjar med recepten imorn, eller idag kanske. grejen är den att jag vill ju ha dom på bok också. men finns dom här så kan jag ju fixa det själv sen när jag vill! vem vet, ingen vet. gud vet. vi får se hur jag gör. nu ska jag måla naglarna, kissa och laga mat med aurori!

Luego!

WOK MED FINA LINA OCH JULI!


vi kör en gammal bild från faktiskt, hör och häpna, oktober! Alina, Jesus, Jag, Julia och Lina en el campo.


HEJSAN! hemkommen från en ovanligt trevlig dag i skolan, vi har ju bytt platser i skolan. vet inte men det känns jätte mycket bättre nu! lite byte lixom och känns bra med Rocio och Virginia! dom är väldigt snälla! i pratade om att vi skulle hitta på ngt på söndag! det blir kul!
Idag regnade det igen, alltså nu har det väl ändå pågått lite väl länge det här med regn och skit! tro mig, det är inte normalt regn vi har, vi har REGN med stora feta bokstäver! men snart blir det stranden ju! längtar som en tok! Nu ska jag ta en liten siesta tror jag, haha, ibland hatar jag siestan men ibland bara älsakr jag den, som idag! har ju verkligen myshumör nu och då kan man alltid skylla på siestan! sen vid 6 går jag till Lina, så möter vi julia, går till Bahia Sur och sen ska vi käka middag på en ny wok resturang! det ska bli gott och kul, lite omväxling! Idag var Linas sista dag i skolan, hon åker ju hem den 1 mars, ack&fasa, och har ju bara cirka två veckor kvar och dom vill hon såklart spendera med sin familj och inte ha det tråkigt i skolan! jag förstår henne! det ska bli lite tråkigt utan henne i skolan men jag klarar mig, jag har ju trots allt min klass och vi har nästa inga raster tillsammans med lina ändå så det är ju inte så stor skillnad! kommer dock sakna promenaden ( 2 minuter ) till skolan på morgonen! men herregud, nej , det är inte det jag kommer sakna! jag kommer sakna henne när hon åker hem! jag dör. hon är ju min bästa vän här! men jag är ju den starkaste personen som många vet om, jag borde inte ha några svårigheter med det! haha. nej, det ska nog gå bra! jag har julia, rocio, virginia, julia, cristina, lili och så självklart min vfamilj och stranden!

WOOOOOOOOOOHOOOOO!
mamma har bokat biljetter till att hälsa på mig! hon, lovisa, johan och mormor kommer den 18 maj och hem den 25! det ska bli så kul! så roligt också att mormor kommer med! det trodde jag aldrig! det är så snart känns det som! skönt men trist! och, mina damer och herrar, om exakt 1 VECKA träffar jag min underbara, bästaBÄSTA pappa! åååååååååååååh, jag bara längtar efter honom så himla mycket! det ska bli fanfreakingtastic!

ska också ta och säga att efter mycket letande har jag nu hittat den helt underbart vackra låten som jag så många gånger hört i så många tv serier och varje gång älskat den! BREATH-anna nalick


ÄNTLIGEN!

ja, idag blir det äntligen att dra till gymmet då! så som vi pratat jag och julia om det! det känns skönt, känner jag mig själv rätt så kommer jag lixom aldrig iväg om jag inte kommer iväg idag! just nu ligger julia i min andra säng ( japp, jag har två sängar ) och försöker ta en siesta men hon ligger mest och skrattar och låtsas snarkar. kul. haha! idag tog jag mig till slut i kragen och gick till skolan. kändes bra! vi har bytt platser i klassrummet och nu sitter jag med Rocio och Virginia, det känns faktiskt bättre!

sen har jag och lina fixat musik hela dagen, eller ja, två timmar. nu ska jag ta en liten mini siesta kanske och sen blir det gympass! woho!

LUNES OTRA VEZ

alltså det är inte klokt hur snabbt en helg går! en vecka går väldigt långsamt med skola och tråkigheter men en helg går som ett fingerknäpp! alltså, fredag sen är det söndag helt oväntat! förj*vligt tycker jag! titt farmor, jag gömmer mina svärord! :) jaha, idag efter lunchen gick jag och Lina till Julia, vilket betyder en 45 minuters lång promenix, det gick bra. vi stannade till på en affär och köpte fikabröd eftersom vi skulle ta en fika hos julia. jag var på väldigt bra humör och var hur onormal som helst! vi pratade om hur lik lina kan vara isabella ibland och hur lik julia ibland är hannah rommel. det var kul! vi gjorde också en planering över hur de två kommande åren ser ut, med resor gud vet vart här i världen. ni får se bild på planeringen då! em, sen sa vi att det är skrivet i sten! haha, så nu finns det inga utvägar! vi hade det kul, väldigt kul! sen väntade den 45 minuters långa promenaden tillbaka. men det gick strålande. musik, och mycket att prata om! åh lina! :D så skön hon är alltså! vi har börjat skämta om hur fult jag pratar! alltså, jag pratar spanska med någon konstig ton, det går inte att beskriva men nu har vi börjat överdriva det hela och pratar med min fula ton hela tiden! det är så fult så det inte är sant! jag älskart!
imorn, skola! vilket också är skrivet i sten! sen blir det första gången till gymmet då! vi ska köra ett pass som är för mage, ben och rumpa! det viktigaste lixom, känns toppen att äntligen komma igång! nu hoppas jag in i duchen och sen blire till att fixa mat! just de, vad tycker ni om en spansk kokbok här på bloggen? jag tar ju kort på varje måltid för att kunna göra en kokbok till mig, men eftersom det är mycket enklare att skrivaner det på datan och sen skriva ut det på papper så kan jag ju lika väl lägga ut det på bloggen också! vad tycker ni vuxna framförallt där ute? jag gillar iden. auroris mat är bokstavlign underbar!


Lina och Julia, de bästa vännerna här då! <3

sorpresa!

en vacker dag, jag lyssnar på musik och pluggar spanska, hör ingetnting, tato sitter vid tvn och aurori stickar. klockan är typ 4 och jag och lina skulle gå till julia, jag väntade på henne sen skulle vi gå. plötsligt springer aurori in på mitt rum och säger,- milena är här! milena är här!
och jag som ett frågetecken och springer ut mot vardagsrummet hack i häl med aurori, och sant, där står milena! milena är en gammal student som bodde hos min familj 2008, 2009. aurori frågar vad hon gör här, hon viftar med handen och visar en påse  och säger,- jag kommer för att fika!
haha, inte varje dag man åker till spanien för att ta en fika lixom! men hon var tydligen på klassresa i sevilla och tog sig friheten att hälsa på! superkul tycker jag, alltid kul att träffa gamla studianter eftersom familjen pratar så mycket om dom hela tiden så det är kul att ha en riktig bild och ett ansikte! så julia kom till mig ist, och linas familj och så fikade vi med milena. sen vid 9 åkte hon igen!
så himla kul med en sån överraskning eller hur! jag vill också komma till spanien som överraskning! gud, auroris ansikte, lycka verkligen!


Milena, Julia, Jag och Lina!

26 grader i februari!

den här dagen med lina var äl ganska länge sen nu tror jag, någon vecka sen. men vi hade iaf 26 grader! alltså herregud! förstå, 26 grader är ju sjukt. det hänger inte ihop alls, 26 grader, februari, nej, de orden funkar inte i samma mening lixom! menmen, det var varmt, härligt och vi bestämde oss för att sola ansiktena en svätt på hennes tak. japp, det låter konstigt men det är på taket. härligt!

FREDAG MED LINA

jag kör på att göra inlägg för de dagarna som gått eftersom jag inte haft tid eller lust att blogga de dagarna! så jag kör på nu lixom. funkar ju minst lika bra.
i fredags så skippade jag och Lina skolan eftersom vå tänkte käka frukost och gå på Bahia Sur. vilket var en toppen ide! vi käkade frukost på la 44, där de har världens godaste churros! det blev churros och cola cao. smaskens! det är en sak som ni ska vara avundsjuka på! underbart gott är det! längtar efter att pappa ska smaka det väldans snart! :D em, ja. sen så gick vi till Bahia Sur där vi kollade väldigt noga i alla affärer! haha, för en gång skull verkligen kollade vi på kläder! jag fick en kavaj inköpt. det var rea på h&m så den kostade bara 10 euro, jag har ju alltid viljat ha en kavaj men de har alltid varit så otroligt dyra! så nu har jag en, billigt och bra! köpte och ny rengöring till ansiktet eftersom min är slut hur man än vänder och vrider på den! den fannas också billig så det känns bra! sen käkade vi lunch också billigt och bra på la bocatta som är en smörgåsresturang. där finns det smörgåsar och lite annat för mindre än 5 euro!! super lixom! och gott för att inte snacka om det för mkt!





haha, vi var på fotohumör så lina sa att vi kunde ge varandra fula kläder! haha, så vi gick säkert en kvart inne på H&M och samlade ihop fula outfits till varandra! sexiga brudar tycker jag personligen!

JEREZ 29-1-2010

jaha, jag åkte ju då med linas familj till Jerez. har aldrig varit där förut så det var ju trevligt. alltid lika kul med lina och ett plus med hennes familj lixom! däremot har jag svårt att förstå österikiska. men det gick bra! le och se glad ut så charmar man alla!. jaja, vi började med churros, sen tog vi bilden dit. det var lite klurigt att hitta eftersom ingen riktigt känner till vägarna här i spanien. men vihittade. kom fram. tittade runt i staden lite och sen gick vi till hästmusseet som jag och lina hela tiden har velat åka till men aldrig riktigt kommit iväg. vilken grej alltså! herregud, det var fint som bara den och hur tufft som helst. hästarna hur fina som helst och gud så bra ryttarna var! det var riktigt coolt att se! kan ju tillägga att linas föräldrar betalade för mig hela dagen. jag sa danke varje gång de sa ngt till mig. det betyder tack för er stackare som inte fattar. sen käkade vi lunch, pasta, på ngt mysigt utefik, kikade vidare i staden och avslutade med en glass och en väldigt god kaffe! det var länge sen jag drack en riktigt god kaffe så det var gott! Jerez är en jättefin stad! lagom stor med lagom mycket människor. finns grejer att se som är kul men inte överdrivet. jag gillar jerez!
här kommer lite bilder då!




just det. hästmuseet är som en stor , jag menar stor , gård! det har även ett väldigt stort hus/slott. där jag inte ritkigt fatta vad som hände. guiden var på tyska så att linas föräldrar skulle förstå. men fint var det!




slutet av dagen tillbringade vi i conil på stranden. det var härligt. dock den tidpunkt jag drog på mig en förkylning men just tiden på stranden var härlig, veckan efter var som ett surt äpple.
sedan käkade vi middag på mc donalds, en toppen dag!

mammas och pappas dotter

idag klippte min kära vsyster mig! och herregud säger jag bara va lik jag är både mamma och pappa! det är inte sant, hon klippte håret lite kortare och sen fixade hon det så det nästan var lockigt och då var jag mamma upp idan! haha,
men håret blev bra, jag bryr mig ju inte så mkt. tror ändå inte någon där hemma kommer se det lixom. det är andra planer på hemmaplan lixom. men det blev bra, lite finare i tofs och lite skönare och roligare att ha ändrat ngt. alba är bara för rolig. idag vid matbordet var hon helt flum och höll på att köra karate med hunden som var typ lika rädd om elsa var en gång för simon! haha, simon den jäveln skrämde livet ur elsa!
idag har jag inte gjort ngt mer. slappat, sökt massor med jobb, och tittat lite på snooker med min vpappa! han älsakr snooker. jag såg att vewe har lagt upp en bild på hennes rum. ska kanske göra desamma. dock är skillnaden stor. men skillnaden är väl stor på usa och spanien lixom. jaja, det kommer snart. just de, bilder från jerez också. gud jag glömmer så lätt. en likhet med pappa!

fortfarande sjuk.

japp. näsan rinner, halsen kliar. tusan så jobbigt det är med en riktig förkylning.
jag är hemma imorn men sen blire skolan torsdag fredag, måndag tisdag onsdag torsdag fredag måndag tisdag. sen på onsdagen så kommer pappa! wooooooho!  så himla kul det ska bli!
jag har så ont under näsan av allt snytande. me cago los muertos, som jag skulle sagt på spanska.
idag kom julia hit, så tog vi en fika med lina. bara för att få lite luft. men det var ett helvet som jag ångrade ganska snart. med rinnande näsa och hostningar var tredje sekund är det inte kul att fika. så jag blir hemma en sista dag som sagt. får troligen betala tillbaka mitt stuidebidrag. tusan. får sätta igång att söka jobb nudå eftersom det tydligen inte är säkert på halvars längre. hejdå!

HELSKOTTA. MALA OTRA VEZ!

ja men för tusan. hur mycket sjuk kan man vara egentligen!
jag är dålig igen, näsan kliar, halsen kliar och börjar väl blöda snart av allt hostande.
hoppas bara jag blir frisk tills pappa kommer, vilket är om 16 dagar! HERREGUD! det är ingenting!
jag längtar som bara den!
var alltså hemma idag från skolan eftersom jag alltför väl vet att jag har både en näsa och hals. imorn blir jag också hemma. typsikt att när jag bestämmer mig för en hel skolvecka i skolan så blir jag sjuk och kan inte gå. typiskt, eller bra. ingen vet.
kan ju tillägga att idag på vägen till apoteket stod det på termometern 26 grader. gråt inte ni frusna där hemma med minus 15, er tid kommer! men jag njuter så länge det går. nu kommer sommaren hit! :D woho!

fick ett paket av mormor idag! gud va roligt med ett oväntat överraskningspaket. dock visste jag ju att hon hade skickat ett paket men jag hade ju ingen aning om att det skulle komma idag, hade lixom glömt bort det! superkul!
nu ska jag gosa med adriana!
puss hejdå!

RSS 2.0