LIKE A BATTLEFIELD'

Det känns som om jag lägger det här bakom mig nu. Känns bra. I will not give in to doubt'
Jag sitter och tänker. På hur fel allt kan bli, hur sjuka än del är och varför i helvete jag tänker så mycket som jag gör. Issa säger,- varför ska du tänka så mycket nu, du gjorde det aldrig i skolan så varför börja nu?
Det tycker jag är bra sagt, något jag har i bakhuvet hela tiden. !
Jobbade idag, sen träffade jag Linda lite nu på kvällen. det var mysigt. Imorn flyr jag som sagt till pappa. skönt.


SER FRAMÅT!

eller ja, ibland gör jag det. jag försöker. så gått det går. ibland. jag vill göra det iaf.

Imorn äre till oh jobba men sen är jag ledig måndag! sp otroligt jävla skönt. då ska jag sola gärnet med linda, ska bli sjuuuuukt brun! Gårdagskvällen blev riktigt mysig, vi körde brännboll och frågade några killar om dom vile vara med. det ville dom. de var roliga, kanske ska träffa dom imorn med :P Kommer iförsig knappt ihåg vad dom hette men ändå. vem bryr sig om namnet lixom.

BACK TO THE GULAG!

jaha, nu var det dags att åka till mamma igen. Som marissa säger i OC, - back to the gulag! haha, det stämmer fan.
Jag ska alltså hem till mamma och Lindö. Dka väl bli ganska ,mysigt nu med tanke på vädret. men inget slår ju sandviken på sommarn, två hundar, två råttor, världen sjukaste pappa, härliga Julia och Wille och underbara Tin-Tin. Det är svårslaget, mamma kan inte ens tävla i samma liga lixom.. :)


Jag jobbar fasiken hela tiden. Imorn, idag, igår. När har jag ledigt kan man undra. svar,- måndag. bara. Längtar tills jag slutar. längtar tills lönen kommer, snart hoppas jag. just nu har jag fjorton kronor på kortet och tjugo kronor i plånkan, det klara sig inte en sådan festprisse som jag på. NaE.


GALET!

Light up, light up as if you had a choice'

Idag var jag ledig, toppen med tanke på vädret, vidrigt med tanke på hur mycket jag hinner tänka på dig då. Det är fan konstigt hur länge det ska vara så här. borde jag inte släppa det snart? kan man tycka. men jag vill nästan inget hellre än att du kommer hit. tror jag. Vill bara se dig, krama om dig. Jag saknar dig. tyvärr.

Imorn ska jag jobba på museet, sen ska jag grilla med tjejerna hos hannah. det ska blir riktigt mys. kan säga att ni faktiskt får mig att sakna skolan. rasterna var kanon tsm med er, tillochmed lektionerna dög. Vi hade dethelt otroligt bra faktiskt! nu är det över. vi har kul utanför skolan men inget går upp emot skolan, betapet, mattelektionerna, luncherna. konstigt, gud vad nördig jag låter!

JOBB,JOBB,JOBB

Har jobbat nu hela helgen, först halvars sen museet. det var ju inte skit roligt att börja klockan elva i lördags kan jag ju inte påstå. nu är jag trött som fan och ligger och käkar glass och glor på OC. mysigt. Ledig imorn, det är det som får mig att inte dega ner mig totalt.

Jag undrar vad som händer. Jag kan inte fatta hur lång tid det ska ta för mig att gå vidare. när ska jag släppat lixom?. tänker på det hela tiden och kan inte släppa taget. jag är mongolid för jag är nog ensam om att känna så här. Men inget är försent och lite hoppas jag fortfarande.


OTROLIGA VÄNNER! <3


Midsommar tillbringades först med issa och veronika hemma hos mig tsm med tusen andra trevliga, och inte trevliga, människor. plus familjen då såklart. Vi åt lite och tittade på min pappa som drack sig rejält full på bara någon timme. ja, lite pinsamt kanske. Sen åkte vi hem till veronika dit massor andra kom sen. fan va många vi blev. det var trevligt, jag var kanske inte på topp hela kvällen men vafan, vem orkar det lixom! xD mm. Men jag hade kul väldigt länge iaf :D Sen idag var det bara att bita ihop och jobba 11-17, jippey! Härligt och stå i en glasskiosk i sex timmar så här dagen efter. men ja, jag överlevde. imorn ska jag jobba på museet igen. Kan ju gömma mig där och typ sova, ingen märker ngt efetrsom typ ingen besöker det skitdåliga museet. Lite fylle-sms lyckades jag ju få iväg också. de var kanske inte så passande men sanna. Hejdå! :)

FÖRSTA SOMMARLOVS DAGEN!

Jobbade idag, två timmar. men välbehövda pengar klingar in imorn bara därför. Snart kommer Linda hit, gumman! Imorn börjar jag jobba på stadmuseet, får se hur det går. lär ju inte skratta mig genom dagarna precis. Idag är jag ganska trött, glad att jag skippade partandet igår iaf, hade inte orkar stå då. Plus att min fötter värker fortfarande. Men, snart äe det helg, då börjar vi om igen :D

Sommar 08

MIN KROPP GÖR ONT!


Fy fasen vad ont jag har i kroppen, fötterna värker, träningsverk i typ nacken/armarna/bröstet. inte särskilt bekvämt ska jag säga er. Skavsår på ovansidan på tårna, konstigt, och mår lite illa. trööööööött som fan också! Ikväll kanske det blir party igen, och kanske lite tjejmiddag mys :) men orkar jag. kan jag, är jag vaken så länge denna dag? mm, på tisdag ska jag jobba också. GREAT! jag är så pepp. eller inte.

HÄRLIGT VÄDER!

ja, vad ska man säga. sommarlovet är här men vart fan är sommarn.
Skulle jobbat lite idag tänkte jag men nu blev det inte så, problemet är att jag är i största behov utav pengar. kom på igår också att snart måste jag lägga ut dö myvket för att ha råd med trippen till Danmark med stort D. Bara dagens kväll går ju på uppmot 200kr och jag har 124kr exakt. MM, hur ska det går till, får väl fjäska rejält för mamma. Brukar funka, hon är så lättlurad och bitchig. Men sommarlov :D

WIIIIIE, TJOHO HAHA!


Sommarlov nudå! tummen upp precis som bert här ovanför. Bert är ju bara för härlig, han roar mig långt in på småtimmarna, hehe! kom kanske ut lite fel xD Imorn blire till trappan, taggat som  fan. ska bli så kul brudar! :D

Och snälla ge mig lite sommar nudå, lovet är här men vart är sommarn!? Men jag klagar inte, lovet räcker ganska långt. Måste som sagt jobba imorn bara för att ha råd med allt ståhej som kommer förjylla mitt liv en aning!

Saknar som fan.

FAMILJEMIDDAG OCH MAXI


Jaha, den stora familjen har precis gett sig iväg hemåt. Nu sitter jag själv och lyssnar på tystnaden. trevligt, eller inte. Nu kom Tin-Tin hem, hon  fyller år idag. köpte en jätte fin klänning till henne på maxi, hehe. jag, issa och matilda var där idag och tittade omkring. världens lantisar som går på stan på maxi xD. Ja, middagen blev trevlig som vanligt. Grabbarna är ju onormalt sköna och jag också så det blir ju en klockren blandning! 8-) Imorn är det skolavslutning, WIIIIIE!  på kvällen blire mat och mys med tjejorna. kommer sakna er som få! <3

TRE DAGAR KVAR

Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Skratta åt det, för då kommer jag kanske över det'
Håkan Hellström

Ledig idag, vaknade hos hannah. tog en tidig buss hem. åt.
Nu är det fullt med ungar utanför, grannarna. fasen va dom pratar.
Halvt jobbigt, halvt söta, men mest monster.
Jag undrar när jag kan säga ngt. när är det för tidigt, kan det vara försent?
Det är svårt, för jag vill säga hej något så otroligt.
Var ute på långpromenad idag med hundarna, var uppe på berget. kändes ju sådär.
Saknar, men måste glömma.


FARMOR&FARFAR


Snart åker jag till farmor&farfar, fika och trevligt prat. Måste prata av mig med någon ny än en gång. Sen åker jag nog till hannah rommel och myser med pizza&film, sen blire bussen hem och ledig imorn :)

Alltså, när vet man när det rätt tid. Håller på att dö av längtan och saknar så sjukt mycket. Är helt galet rastlös också, fan trampar på stället gör jag. Orkar fan inte.

7JUNI

Jaha, har ingenting att göra. absolut ingenting.
Men jag har mycket att tänka på, jätte mycket, så det jämnar kanske ut sig.
Eller inte.
Saknar något otroligt.

TEARS STREAM DOWN YOUR FACE'


Nyss hemkommen från veronika. Jag och Issa var där, och veronika då förståss. båda dem två börjar bli lagom trötta på mig nu, jag råkar visst tjata om en viss person en del. det kan jag förstå för jag åkar visst tänka på en viss person ganska ofta också. men, vi hade iaf otur med vädret, som man inte brukar säga! Vi bestämde oss för oh skita i fest, ingen var på humör, vi skulle hyra film ist. blev inte så bra heller. vi cyklade, i, ja man kan säga spöregn och 15 minus, minst! det var riktigt kallt. Det fick mig inte att må bättre! snart så, snart ska det väl gå över. hur långt tid kan det ta! .

MAKES IT SO HARD NOT TO CRY'


Att min syster har det dåligt just nu hjälper ju inte direkt mig att må bättre. Men vi har varandra, hon&jag <3 Snart ska pappa skjutsa mig till veronika med båten, undra hur det går. lite orolig är man ju, jag har ju trots allt åkt bil med honom och inte ens det är en säker åktur. ni märker väl hur levande jag är i fortsättningen. Saker och ting börjar lägga sig nu, jag vet hur jag ska tänka när det kommer fel tankar till mig. jobbigt det här, för jag samtidigt inte glömma.

C/O SEGEMYHR <3


Det är jobbigt nu :/

MAJ ÄR SLUT, JUNI ÄR HÄR


Väntar på Holmberg, hon kommer snart. Och nu slog det mig som en hammare, maj är slut. Allt med maj är slut, dags att släppa maj nu, juni är här! låter sjukt men detta är behövligt för moi, maj är slut. maj 2009 kommer aldrig tbx. För månaden har vart bra, jävligt bra! :/ Får väl försöka tänka på hur bra det varit bara, det kommer säkert fler liknande maj. förhoppningsvis. Nu är det över iaf, tänk bort det. tacka vet jag c/o segemhyr, utan den hade det inte gått. det är dit mina tankar går när jag tänker för mycket på maj.

FÖR DET EKAR I HUVET'

Den vackraste stunden i livet var den när du kom
och allt var förbjudet
och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om
för det ekar i huvet'
och det blod som jag trodde var stilla det fick du att rinna,
den uppgivna röst som jag nyttjat så illa fick du att försvinna
O jag somnade den natten i tron på att allt var en del
i en kärlekshistoria
Kom änglar, kom älvor det börjar bli kallt
graderna sjunker så fort överallt och det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is
För så kom änglar och ta mig till henne och ge mig en chans
för jag tror att snart brinner ett hjärta för henne någon annan stans
"Lars Winnerbäck"



Texten är väldigt passande.

MIN UNDERBARA PAPPA!


Som jag längtar efter sommaren nudå! Lyssnar på Lars winnerbäck, ibland bara älskar jag musiken, ibland inte. nu gör jag det, timglas är helt fantastisk! Min pappa är fan klockren, jag saknar honom nu fast han precis åkte hemifrån, han är är så go. Och jag kan fan snacka med honom, om viktiga saker, inte såhära ytliga saker utan riktiga saker. Tufft! Nu känns allt lite meningslöst. Känns som om allt jag gör inte spelar någon roll, varken skolan eller något annat. Verkar ändå inte göra någon skillnad menar jag. Spanien kommer allt närmre och allt jag vill är att slippa det och bara vara hemma och reda ut allt. Vara med ni bästa, underbara! Nu går ju inte det, och det känns som om det är anledningen till att det inte är perfekt nu heller. <3

INTE LÅNGT KVAR NU ALLTSÅ!


Skolan är så  slapp. den är så slapp att jag har glömt bort att jag faktiskt har ett väldigt stort arbete som ska vara klart imorn. jag har läst igenom de tre första frågorna. bra sarah! Min nagel gick av, fan, så jag fick klippa av den. nu är den kort. som alltid förr. men snart är den lång igen hoppas jag. imorn blire upp tidigt igen och frukost på donken! WIIIE :D

SISTA SKOLSKITEN


Sista plugget innan lovet. imorn ska en skitstor inlämning inlämnas och jag har inte börjat. great! men nu ska jag börja, jkag har ju faktiskt hela morgondagen på mig också, det ska skickas in innan 24.00 och känner jag mig rätt kommer mitt skickas in 23.59 :D humöret är ju inte heller på topp, jag vet varken ut eller in.


VAFAN KAN JAG GÖRA?


Sitter i skolan. Piss allting. Vill till pappa, vill att allt ska vara som förut. men hur fan då? Orkar inte skolan, längtar efter det som var. åh, ingenting är fan bra nu alltså. saknar sara dessutom för att göra det hela lite värre och dystert! fan, saken är den att jag har ingen aning om vart allt gick fel. fan, nu måste jag skynda mig om jag ska hinna hänga mig innan lektionen börjar!
Det är ändå du <3

RSS 2.0