noche buena

gårdagen var väldigt bra faktikskt!
som sagt, det är bra men det är inte jul för mig. det är en jävligt stor fest. men inte en mysig jul! men det tar jag igen nästa jul! <3
först på dagen så fixade vi all mat och städade och satte ihop borden och sånt. sen vid 8 kom de första, tatos syster och två barn samt farmorn. sen vid halv nio kom julias med familj, alltså tatos systers familj. jag och julia fixade oss och sen vid 10 käkade vi. maten var god, en del saker påminde om svenska julmat, eller en del, räkorna. haha! men det fanns lite allt möjligt. skinka, räkor, ost, kött, bröd, goda saker. sen vid 12 kom resten av familjen. en utan familjerna i den stora familjen kom inte förns 2! hur sjukt är det inte! sen så dansade vi ända tills klockan 5! salsa, hiphop, sebastian break dansade!! så otroligt söt han är! fanns massa dricka massa musik och mycket skratt! gissa om vi var trötta när alla hade dragit hem. klockan 6 låg jag i sängen redo för att sova. några julklappar öppnas ju inte den 24, faktiskt gör man ignent annat än äter som påminner mig om att det faktiskt är jul. vädret var fint , det regnade bara några minuter runt 9 men inget mer. det var varmt som tusan i huset och tato blänkte med en ficklampa och sa att det var disko belysning! haha!
sen sov jag bara i 6 timmar. för vid kvart över tolv vaknade jag. helt självmant! min lilla mes, kan jag inte sova längre än tolv! hemskt! så nu är jag trött som tusan! på morgonen hade papa noel  vart på besök och lagt lite små julklappar i strumporna vi har hängandes över vedspisen. jag fick en chokladask, morgontofflor och röda trosor. röda trosor har man på nyårafton eftersom det betyder otur att inte ha det! och jag behlöver all tur jag kan få om jag ska klara av det här!! drack lite varm choklad och sen vart det tbx till sängen.
nu kommer nog julia vilken sekund som helst. då ska vi packa min väska inför resan som är redan imorn!! sen sover hon här bara för att se till att jag vaknar imornbitti! haha.
sen bär det av till granada! :D wiiiiie!
här kommer lite bilder då!














Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0